İlk ilişkiyi 36 saat sonra öneriyor doktor iğneden hemen sonra çatlamıyo yani sonra ilişkiye devam 3 4 günEvet göğüs uclarım agrıdı baya birazda sertleşmişlerde ben birde normalden ört bes gün önce adet oldum hanımlar bi soru sorcam size ben dün 11 de vuruldum çatlatma iğnesi hamile kalanlar 36 saat snramı oldu hep ilişkiniz
canım bende seninle aynıyım klomen kullandım ama iğne yaptırmadım doktorada gitmedim adet oldum ama kist oldumu bilmiyorumSelam bayanlar. Bu ay klomen kullandim ama catlatma ignesi vurulamadim bayram tatili sebebiyle. Sali gunu dr.a gittigimde 4cmlik kist olustugunu soyledi. Sizce bu kist adetle atilir mi yoksa kalici mi olur
canım adetin yarın o zaman senin inşallah belirtiler hamileliktendir bende merak ettim yarın olmassan test yap cnımKızlar 6 gündür geçmeyen meme ucu ağrısı var sıkınca bastirinca acıyor ayrıca bugün alt karın bölgemde ağrı oluyor ama adr sancisi gibi karnında değil kasıklarda farklı bi ağrı 16si 17si adet tarihim meraktan oluyorum hayırlısı bakalım bikaç güne test yapcam sanırım
Olmamıştır inşallah kist olsa sancı falan olurdu sanırımcanım bende seninle aynıyım klomen kullandım ama iğne yaptırmadım doktorada gitmedim adet oldum ama kist oldumu bilmiyorum
İnşallah canım öyle korkuyorum ki değilse diye ama benim goguslerimde ne ağrı ne sızı hiçbişey olmaz normalde goguslerim böyle acıdıkca umutlaniyorum test yapmalıyım biliyorum ama elim gitmiyor ahhh ah bikaç gün daha beklicem galibacanım adetin yarın o zaman senin inşallah belirtiler hamileliktendir bende merak ettim yarın olmassan test yap cnım
sancım hiç olmadı ama adetim bittikten sonra siyah ve kahverengi akıntım oldu 2 gün, bu arada guatr vardı 3 ay önce bugün sonuçlarımı aldım ve iyi çıktı ilacı kestik bu ay tedaviye başlıyacamOlmamıştır inşallah kist olsa sancı falan olurdu sanırım
ALLAH umutlarını boşa çıkarmasın canım inşallah hamilesindir klomen kullandınmıydınİnşallah canım öyle korkuyorum ki değilse diye ama benim goguslerimde ne ağrı ne sızı hiçbişey olmaz normalde goguslerim böyle acıdıkca umutlaniyorum test yapmalıyım biliyorum ama elim gitmiyor ahhh ah bikaç gün daha beklicem galiba
İyi canım sevindim sonuçların iyi çıktığına inşallah tedaviden olumlu sonuç alırsın hemen Rabbim gönlüne göre versin insallahhsancım hiç olmadı ama adetim bittikten sonra siyah ve kahverengi akıntım oldu 2 gün, bu arada guatr vardı 3 ay önce bugün sonuçlarımı aldım ve iyi çıktı ilacı kestik bu ay tedaviye başlıyacam
Evet canım ilk defa kullandım en düşük doz 5 tane verdi Dr günlük 1 tane 5 gün kullandimALLAH umutlarını boşa çıkarmasın canım inşallah hamilesindir klomen kullandınmıydın
sağol tatlım benimİyi canım sevindim sonuçların iyi çıktığına inşallah tedaviden olumlu sonuç alırsın hemen Rabbim gönlüne göre versin insallahh
iğne yaptırdınmı yomoşlar büyümüşmüEvet canım ilk defa kullandım en düşük doz 5 tane verdi Dr günlük 1 tane 5 gün kullandim
Canım iğne istemedi Dr benden yumurta kontrolüne de çağırmadı bilmiyorum yani zaten başka şehirdeyiz şimdi tatil için öyle yani adet olursam gidicem insallah olmamiğne yaptırdınmı yomoşlar büyümüşmü
inşallah olmassın hamilesindir canım iyi tatillerCanım iğne istemedi Dr benden yumurta kontrolüne de çağırmadı bilmiyorum yani zaten başka şehirdeyiz şimdi tatil için öyle yani adet olursam gidicem insallah olmam
Sağol canım inşallah Allah razı olsuninşallah olmassın hamilesindir canım iyi tatiller
Dr.a neden gitmedin? Muayenede belli olurdu sanirim kistin gidip gitmedigi... Ben de simdi adet olmayi bekliyorum umarim olurum ve kistim de gider. Bilmiyorum belki gebelik de olusabilir bakalimcanım bende seninle aynıyım klomen kullandım ama iğne yaptırmadım doktorada gitmedim adet oldum ama kist oldumu bilmiyorum
bilemedim canım bat 6 ağustos regl olursam gidecem hastaneye inşallah olmamda hamile olurumDr.a neden gitmedin? Muayenede belli olurdu sanirim kistin gidip gitmedigi... Ben de simdi adet olmayi bekliyorum umarim olurum ve kistim de gider. Bilmiyorum belki gebelik de olusabilir bakalim
canım ben klomen kullandım günümden 1 gün önce adet oldum günüm geçmedi senin sölediğin belirtilerin hiçbirinide yaşamadım ben inşallah hamilesindirKızlar bugün adet günüm ama olmadım bende test yaptım negatif çıktı ama bu ay farklı kızlar ya goguslerim sis uçları sıkınca çok acıyor akıntım çok fazlalasti alt karın bölgemde tuhaf bi ağrı gelip gidiyor bel ağrım oluyor falan acaba erken mj test yaptım yoksa bu yaşadığım tüm belirtiler klomenden mj ama adet olmadım klomen 5 gün günde 1 tane kullandim en düşük doz klomen kullandığınız ay adet gecikmesi yaşadınız mi