Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Hanımlar amh değeriniz nedir hormon testi yaptırmıstım ocak ayında dört bes doktora gösterdim bişeyin yok dediler geçen gün gittiğim doktor aynı test kagıdına bakarak yumurta rezervin az dedi 23 yasındayım böyle bişey olabilirmi cok şaşkınım amh değerim 1,42 sizce bu deger normalmi sizin değerleriniz nedir ve bu durumda klomen işe yararmı acaba asılamamı yaptırsam

Kizlar klomenden sonra reglim bu ay gecikti yazmistim hatta ancak bayramin 3.gunu kan testi yaptirdim gebelik yok. En son reglim 8haziranda basladi ve hala yok. Sizdede klomenden sonra gecikme gibi bi durum oldumu?

Kizlar klomenden sonra reglim bu ay gecikti yazmistim hatta ancak bayramin 3.gunu kan testi yaptirdim gebelik yok. En son reglim 8haziranda basladi ve hala yok. Sizdede klomenden sonra gecikme gibi bi durum oldumu?
Canım benimki gecikmedi hatta benim bugün olmam gerekirken ben arife günü hastalandımerken oldum ama doktorum bana adetin gecikebilir demişti çünkü benim çatlamamıs yumurtam vardı seninde çatlamamıs yumurtan varsa o yüzden gecikme olabilir insallah hamileliktendirde henüz belli olmamıstır

Haziranda klomen kullandim ilişki günlerinden sonra 1 gün çok yoğun adet gibi sarı akıntı geldi sonrasında az şekilde devam ediyor ama 3 gündür goguslerimin uçları hep çıkık duruyor ve dokundugumda sıktıgimda çok acıyor adetime 4 gün var ve benim adet dönemine yakın goguslerim hiç ağrımaz sadece damarlar belirginlesir başka bi değişiklik ağrı sizi olmaz kızlar umutlaniyorum ya gogus uçlarım felaket acıyor test yapmak da istemiyorum çıkmazsa erken mi yaptım diye düşüncem adetim geçmeden yapmam sanırım

canm test yapma bekle bence gogs agrısıda klomenden olablr fazla heveslnemekı negatf oolrsa cok uzulme pozıtf olrsada daha buyuk mtluluk olur...allah gonlne göre versn ınsaallah

Şuan yaşadığım durumları geçmişte yaşamış biri olarak merak ettim naaptınız çocuğunuz oldu mu

Doktorum klomenden sonraki muayene de soldaki yumurtamın boyutunu söyledi sağdan bahsetmedi ve 4 gün sonra çatlatma iğnesi yapacağız dedi. İğne için gittim sağdaki yumurtan kendiliğinden çatlamış dün ilişki oldu mu falan dedi. Soldaki büyüyen yumurta için yine de iğneyi yaptı. Sorum şu kızlar ben sağda yumurtayı görmedim ama doktorum çatladığını söyledi çatlamış olduğunu kesin görebilirler mi yoksa yanılmış olabilir mi bir de soldaki yumurtam 18 mm iken iğne yaptı bu büyüme yeterli mi sizce?

bnde bı ay asılama ıcın kullanmstım olyo canm.. bıde hayal kırıklıgına ugramammak ıcın ben her belrtıyı gebelıge yormuyorum adet gelnce dahada uzuluyo ınsan cunku
Benim goguslerim hiç agrimazdi canım o yüzden aceba mi dedim halen çok acıyor adet belirtim de yok bat yarın dururken acı yok bastirinca sıkınca uçları felaket aciyor seninki de böyle mi olmuştu

Kızlar klomen kullandığınız ay gogus uclariniz acıyor mu ben ilk defa kullandım bat yarın ve 5 gündür falan gogus uçlarım bastirinca sıkınca ta içinden acıyor batıyor ve normalde adet donemimde goguslerimde damarlanma harici degisiklik olmaz ne ağrı ne sızı

ben klomen kullandım hiç bir belirti olmadı, inşallah o belirti hamileliktendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…