Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

İnşallah ya 1 sene oldu herseye belirti mi dedim ama ilk defa klomen kullandim ilk defa goguslerimde böyle bişey oldu test yapmaya korkar oldum bilmiyorum nasıl yapcam
varsa çıkacak :halay:yoksa hayal kırıklığı:KK12: bende 3 senedir bekliyorum bakalım hayırlısı. RABBİM isteyen herkeze nasip etsin

Hanımlar bugün kontrolüm vardı adetimin 10,günü bir yumurtam 18 diğeri 16mm doktor ikiz olma ihtimali var istersen iğne yapalım isterden ara verelim dedi ikize pek sıcak bakmadı ben yinede iğne istedim yarına da ilişki önerdi 36 saat sonra ve ondan sonra dört bes kere günaşırı ilişki önerdi insallah buay hayırlı haber alırım ilk kez iğne oldum buay karnımdan

Benim goguslerim hiç agrimazdi canım o yüzden aceba mi dedim halen çok acıyor adet belirtim de yok bat yarın dururken acı yok bastirinca sıkınca uçları felaket aciyor seninki de böyle mi olmuştu

klomen kullandıktan snra acımıstı canım adet olana kadr ama allahgönne göre versın cumlemızın

Hanımlar bugün kontrolüm vardı adetimin 10,günü bir yumurtam 18 diğeri 16mm doktor ikiz olma ihtimali var istersen iğne yapalım isterden ara verelim dedi ikize pek sıcak bakmadı ben yinede iğne istedim yarına da ilişki önerdi 36 saat sonra ve ondan sonra dört bes kere günaşırı ilişki önerdi insallah buay hayırlı haber alırım ilk kez iğne oldum buay karnımdan
olur inşallah bu ay bebeğin canım

olur inşallah bu ay bebeğin canım
Insallah canım geçen ay yine klomen kıllanmıstım günde iki tane fazla gelmiş yumurtam asırı büyümüştü Allahtan adetle çatladı buay tek dozla iki yumurtam olustu bakalım bekliycez insallah hayırlı haberler alırız hepimiz göğüs agrısı klomenin bir etkis sanırım grçen ay benim yumurtlama zamanından adete kadar agrıdı

Insallah canım geçen ay yine klomen kıllanmıstım günde iki tane fazla gelmiş yumurtam asırı büyümüştü Allahtan adetle çatladı buay tek dozla iki yumurtam olustu bakalım bekliycez insallah hayırlı haberler alırız hepimiz göğüs agrısı klomenin bir etkis sanırım grçen ay benim yumurtlama zamanından adete kadar agrıdı
inşallah hayırlı haberler alırsın canım ben iki kere klomen kullandım 1. cide hamile kaldım 2.hamilelik olmadı ve ikisindede göğüs ağrısı veya sızlama vb gibi şeyler yaşamadım göğüs ağrısı klomenin bir belirtisimidir bilemedim

Benimki adete bi hafta kala başladı gogus ucu ağrısı senin de uçları mi agriyor acıyor peki

Benimki adete bi hafta kala başladı gogus ucu ağrısı senin de uçları mi agriyor acıyor peki
Evet göğüs uclarım agrıdı baya birazda sertleşmişlerde ben birde normalden ört bes gün önce adet oldum hanımlar bi soru sorcam size ben dün 11 de vuruldum çatlatma iğnesi hamile kalanlar 36 saat snramı oldu hep ilişkiniz

X