[13. Hafta içindeyiz canım senEcrin ne kadarlık oldunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[13. Hafta içindeyiz canım senEcrin ne kadarlık oldunuz
Aynen canım 12+5 benimde hayırlısıyla kucagmiza alırız inş Allah isteyen herkese nasip etsin[13. Hafta içindeyiz canım sen
Amin canım inşallah..ikili taramanı yaptırdın mı benim bayramdan sonraya kaldı..inşallah geç kalmamışımdır..Aynen canım 12+5 benimde hayırlısıyla kucagmiza alırız inş Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım benimki gecikmedi hatta benim bugün olmam gerekirken ben arife günü hastalandımerken oldum ama doktorum bana adetin gecikebilir demişti çünkü benim çatlamamıs yumurtam vardı seninde çatlamamıs yumurtan varsa o yüzden gecikme olabilir insallah hamileliktendirde henüz belli olmamıstırKizlar klomenden sonra reglim bu ay gecikti yazmistim hatta ancak bayramin 3.gunu kan testi yaptirdim gebelik yok. En son reglim 8haziranda basladi ve hala yok. Sizdede klomenden sonra gecikme gibi bi durum oldumu?
Ewet yapıldı sonuçlar bayramdan sonraya kaldı benimdeAmin canım inşallah..ikili taramanı yaptırdın mı benim bayramdan sonraya kaldı..inşallah geç kalmamışımdır..
Haziranda klomen kullandim ilişki günlerinden sonra 1 gün çok yoğun adet gibi sarı akıntı geldi sonrasında az şekilde devam ediyor ama 3 gündür goguslerimin uçları hep çıkık duruyor ve dokundugumda sıktıgimda çok acıyor adetime 4 gün var ve benim adet dönemine yakın goguslerim hiç ağrımaz sadece damarlar belirginlesir başka bi değişiklik ağrı sizi olmaz kızlar umutlaniyorum ya gogus uçlarım felaket acıyor test yapmak da istemiyorum çıkmazsa erken mi yaptım diye düşüncem adetim geçmeden yapmam sanırım
Amin canım yaa klomenin böyle bi etkisi oluyor mu demekcanm test yapma bekle bence gogs agrısıda klomenden olablr fazla heveslnemekı negatf oolrsa cok uzulme pozıtf olrsada daha buyuk mtluluk olur...allah gonlne göre versn ınsaallah
Şuan yaşadığım durumları geçmişte yaşamış biri olarak merak ettim naaptınız çocuğunuz oldu muMrb. Arkadaşlar bizde 22 aydır uğraşıyoruz 1 kez kimyasal gebelik geçirdim şimdilerde de klomen + inofolic kullandım 4 yumurtam gelişti 3 ü çatladı bakalım hayırlısı şimdi adeti bekliyoruz ama o kadar kötü habere alışmışım ki hamile kalacağımı düşünmek bile hayal gibi geliyor
Amin canım yaa klomenin böyle bi etkisi oluyor mu demek
Durum nasıl gelişme var mı canım?bnde bı ay asılama ıcın kullanmstım olyo canm.. bıde hayal kırıklıgına ugramammak ıcın ben her belrtıyı gebelıge yormuyorum adet gelnce dahada uzuluyo ınsan cunku
Benim goguslerim hiç agrimazdi canım o yüzden aceba mi dedim halen çok acıyor adet belirtim de yok bat yarın dururken acı yok bastirinca sıkınca uçları felaket aciyor seninki de böyle mi olmuştubnde bı ay asılama ıcın kullanmstım olyo canm.. bıde hayal kırıklıgına ugramammak ıcın ben her belrtıyı gebelıge yormuyorum adet gelnce dahada uzuluyo ınsan cunku
ben klomen kullandım hiç bir belirti olmadı, inşallah o belirti hamileliktendirKızlar klomen kullandığınız ay gogus uclariniz acıyor mu ben ilk defa kullandım bat yarın ve 5 gündür falan gogus uçlarım bastirinca sıkınca ta içinden acıyor batıyor ve normalde adet donemimde goguslerimde damarlanma harici degisiklik olmaz ne ağrı ne sızı