Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Bendede önceden hiç olmuyordu buay olunca aklıma direk klomendenmi geldizaten göğüs uclarım cok hassas sertleştide göğüslerim daha adetimin 16,günü bugün ama sanki adet olacakmısım gibi karın agrım göğüs hassasiyetim var klomen hormonlarımada zarar verdi sanırım vücudumun dengesi şaştı
Bat nezaman canim?? Ben gecen ay ilk kullandigimda bendede daha adete 10gün varken kasik agrilari yapmisti hergün agriyordu adete kadar dedim hayirdir insallah acaba kistmi olduda onun agrisimi sonra adet oldum agrilarda bitti,, hormanlarina zarar vermez insallah tabii normal aya göre vücudumuza hormon aldigimiz icin bazi degisiklikler oluyor ama insallah gecici hepsi sonucu güzel olsunda insallah..

Bat nezaman canim?? Ben gecen ay ilk kullandigimda bendede daha adete 10gün varken kasik agrilari yapmisti hergün agriyordu adete kadar dedim hayirdir insallah acaba kistmi olduda onun agrisimi sonra adet oldum agrilarda bitti,, hormanlarina zarar vermez insallah tabii normal aya göre vücudumuza hormon aldigimiz icin bazi degisiklikler oluyor ama insallah gecici hepsi sonucu güzel olsunda insallah..
13 14 Gün falan var sanırım ilactan süpheleniyorum bende çünkü normalde böyle olmuyordu hiç

Kizlar gunaydin yine bosunami umutlaniyorum bilmiyorum ama 2gundur beyaz akintim oluyor iliski esnasindada pembe cok acik renkli kan geldi ve inanilmaz aci duydum. Bat bugundu ama olmadi bisey:dua:

Kızlar adetimin 5.günü günde 1 tane olmak üzere 5gün klomen kullandim bat a daha 14 gün var Dr ilişki günleri verdi ama ben sanki ilişki günlerinden 2 gun once yumurtlama oldu diye düşünüyorum çünkü yumurta akı çok yoğun akıntı gördüm böyle bişey mümkün mü kızlar sonrasında sulu sarı akıntım geldi bugun biraz koyulasti sanki böyle bişey yaşayan hamile kalan kalmayan oldu mu aranızda 1 hafta kadar sonra progesteron tahlili yaptırcam pko var bende adetlerim gecikır ama gelir 10 gun falan atar

Kızlar adetimin 5.günü günde 1 tane olmak üzere 5gün klomen kullandim bat a daha 14 gün var Dr ilişki günleri verdi ama ben sanki ilişki günlerinden 2 gun once yumurtlama oldu diye düşünüyorum çünkü yumurta akı çok yoğun akıntı gördüm böyle bişey mümkün mü kızlar sonrasında sulu sarı akıntım geldi bugun biraz koyulasti sanki böyle bişey yaşayan hamile kalan kalmayan oldu mu aranızda 1 hafta kadar sonra progesteron tahlili yaptırcam pko var bende adetlerim gecikır ama gelir 10 gun falan atar
canım o akıntı yumurtanın büyüdüğünü gösteriyor çatladığını değil..bende de çok fazla olmuştu klomen kullanırken..akıntı kesilince oluyor muhtemelen çatlama..sen doktorunu dinle..ilişkiye girmeyi bırakma..hakkında hayırlısı olur inşallah.

canım o akıntı yumurtanın büyüdüğünü gösteriyor çatladığını değil..bende de çok fazla olmuştu klomen kullanırken..akıntı kesilince oluyor muhtemelen çatlama..sen doktorunu dinle..ilişkiye girmeyi bırakma..hakkında hayırlısı olur inşallah.
Yaaa oyke mi çok sağol canım tamam bırakmam inşallah Rabbim bana da nasip eder senin bebisini de sana bağışlar

inşallah canım sağolasın..Allahım isteyen herkese nasip etsin..bu tedavi bana umut oldu sizlere de olur hemen hamile kalırsınız inşallahh:anneadayı::KK200:

Arkadaşlar klomen erken adete neden olurmu normalde cuma günü benim günüm ama ben bugün adet oldum inanılmaz sancı çektim midem cok bulandı birkaç saat sonrada kırmızılar geldi bu normal mi klomene devam edip etmeme konusunda kararsızım buay

Arkadaşlar klomen erken adete neden olurmu normalde cuma günü benim günüm ama ben bugün adet oldum inanılmaz sancı çektim midem cok bulandı birkaç saat sonrada kırmızılar geldi bu normal mi klomene devam edip etmeme konusunda kararsızım buay
Kacinci gün adet oldun ? 28 mi ? normalde daha gec oluyosan duzenledigi icin erken gelmistir

Kızlar klomen kullandim bubay bat 16 temmuz klomen biraktigimdan beri hafif sarı sulu akintim vardı bugün adet olur gibi geldi aynı akıntı aktı yani bildiginiz bu ne demek ki yaşayan var mı aranızda iyi bişey mi bunun dışında ara ara gelen sıcaklama ve kasıgım in alt tarafında nası desem çekilme gibi bişey oluyor

inşallah canım sağolasın..Allahım isteyen herkese nasip etsin..bu tedavi bana umut oldu sizlere de olur hemen hamile kalırsınız inşallahh:anneadayı::KK200:
Canım bugün çok yoğun akıntı geldi lavaboya gittiğimde Afedersin adet gibi aktı sarı sulu akıntı yaşadın mi hiç sen klomen tedavinde böyle akıntı

Klomen kullanıp sarı yoğun sürüsü akıntı görüp hamile kalan var mı kızlar aranızda ya bu akıntı beni suphelendiriypr bir gün çok yoğun geldi diğer günler az geldi bata 10 gun var

E="verygoody, post: 47185505, member: 749938"]Canım bugün çok yoğun akıntı geldi lavaboya gittiğimde Afedersin adet gibi aktı sarı sulu akıntı yaşadın mi hiç sen klomen tedavinde böyle akıntı[/QU bilmiyorum ki canım hatırlayamadim öyle akıntı olmuş muydu

X