Ikinci kullanisim buay canim,, Yok bir yan etki olmadi ben en cok kistten korkmustum olmadi sanirim olsa söylerdi heralde doktor sükür birsey olmadi,, senin buay ilk aymi??Kaçncı klomen kullanısın canım yan etkisi oldumu hiç
Evet benim buay ilk ayım adetin üçüncü günü gel bakalım dedi doktorum yumurta catlamısmı diye eger catlamadıysa önümüzdeki ay ara vericekmişiz sizdeki sorun ne canım benim eşim dört ay önce varikosel ameliyatıoldu ama hateketinde cok düzelme yokIkinci kullanisim buay canim,, Yok bir yan etki olmadi ben en cok kistten korkmustum olmadi sanirim olsa söylerdi heralde doktor sükür birsey olmadi,, senin buay ilk aymi??
Sizdeki sorun neydi peki canımBen ilk defa kullandim canım
Yumurtaliklarim gebe kalmam kadar buyumuyomus bu yuzden klomen verdiSizdeki sorun neydi peki canım
Bizdeki sorunu bende bilmiyorum canim bende doktorun söyledigine göre bir problem yok esim henüz gitmedi bu hafta gidecek yani bende normal hersey ama olmuyor anlamadimm..insallah hayirli haberler alirsinEvet benim buay ilk ayım adetin üçüncü günü gel bakalım dedi doktorum yumurta catlamısmı diye eger catlamadıysa önümüzdeki ay ara vericekmişiz sizdeki sorun ne canım benim eşim dört ay önce varikosel ameliyatıoldu ama hateketinde cok düzelme yok
Anladım canım eşinin sperm değerleri nasıl peki benimkinde hareket sorunu var bu yüzden klomen ne derece işe yarar bilemiyorum bende bi sorun yok çünkü bu durumdad klomen belki işe yaramazYumurtaliklarim gebe kalmam kadar buyumuyomus bu yuzden klomen verdi
Eşine de mutlaka baktırın biz eşime ilk test yaptırdıgımızda kadın dogum doktoru eşimin değerlerine iyi dedi ama aradan zaman geçip ben hamile kalamadıkca kısırlık bölümüne basvurdum orda herşeye baktılar eşimdende ürolojiden rapor istediler üroloji muayenesinde eşime varikosel dendi ve ameliyat oldu dört ay önce sayısı iyi ama hateketi cok düzelmedi sizde ihmal etmeyin en azından sorun ne bilir ona göre önlem alırsınız nekadarlık evlisiniz kac aydır istiyorsunuz cocukBizdeki sorunu bende bilmiyorum canim bende doktorun söyledigine göre bir problem yok esim henüz gitmedi bu hafta gidecek yani bende normal hersey ama olmuyor anlamadimm..insallah hayirli haberler alirsin
Canım benim elimde olsaydı eşim çoktan doktordaydı ama erkekler bu konuda biraz yavaştan alıyor sanki problem tek kadındaymış gibi,, beyfendi artık 1sene doldu aklı başına geldi yine benim zorlamalarımla gitmeye karar verdi,, biz bir senedir deniyoruzz 5 yıllık evliyim,,sizin nekadar oldu ??Eşine de mutlaka baktırın biz eşime ilk test yaptırdıgımızda kadın dogum doktoru eşimin değerlerine iyi dedi ama aradan zaman geçip ben hamile kalamadıkca kısırlık bölümüne basvurdum orda herşeye baktılar eşimdende ürolojiden rapor istediler üroloji muayenesinde eşime varikosel dendi ve ameliyat oldu dört ay önce sayısı iyi ama hateketi cok düzelmedi sizde ihmal etmeyin en azından sorun ne bilir ona göre önlem alırsınız nekadarlık evlisiniz kac aydır istiyorsunuz cocuk
Ben birbucuk yıllık evliyim ilk üç ay korunduk sadece sonrada olmadı işte hiç tedavi uygulamadık ama cok kür denedim ilk tedaviniz buayki klomen tedavisi bakalım buaykide olmadı gibi çünkü doktorum yumurtan cok büyünüş kalitesizleşmiş dedi ilaç fazla gelmiş bana benim eşimde basta kabul etmedi benim cok üzüldüğümü görünce tamam dedi ilk cocugunuz değilmi hiç düşüğün falanda oldumuCanım benim elimde olsaydı eşim çoktan doktordaydı ama erkekler bu konuda biraz yavaştan alıyor sanki problem tek kadındaymış gibi,, beyfendi artık 1sene doldu aklı başına geldi yine benim zorlamalarımla gitmeye karar verdi,, biz bir senedir deniyoruzz 5 yıllık evliyim,,sizin nekadar oldu ??
Olursa evett insallahh ilk cocugumuz olucak canimm Rabbim insallah nasip etsin..Seninde olmuss ozaman bir yil felann ben ilk kullandigim ay birbucuk yutmustum hapi buay iki tane ictim iki taneye ragmen ilk aya göre daha az gelismis bende anlamadim,, sende günde kactane ictin??Ben birbucuk yıllık evliyim ilk üç ay korunduk sadece sonrada olmadı işte hiç tedavi uygulamadık ama cok kür denedim ilk tedaviniz buayki klomen tedavisi bakalım buaykide olmadı gibi çünkü doktorum yumurtan cok büyünüş kalitesizleşmiş dedi ilaç fazla gelmiş bana benim eşimde basta kabul etmedi benim cok üzüldüğümü görünce tamam dedi ilk cocugunuz değilmi hiç düşüğün falanda oldumu
Ben adetin ikinci günü basladım günde iki tane içtim adetin 12,günü kontrole gittim doktor yumurtan asırı büyümüş ilaç fazla gelmiş dedi bitane daha yumurtam olmus oda küçüktü eger adetle çatladıysa yumurtalarım sorun yoksa bidahaki ay tek doz vercek doktorumOlursa evett insallahh ilk cocugumuz olucak canimm Rabbim insallah nasip etsin..Seninde olmuss ozaman bir yil felann ben ilk kullandigim ay birbucuk yutmustum hapi buay iki tane ictim iki taneye ragmen ilk aya göre daha az gelismis bende anlamadim,, sende günde kactane ictin??
Anladim canim aslinda ilk ay en düsük dozla baslanir senin doktorun direk 2'le baslatmiss saglik olsun belki bakarsin ikinci aya gerek kalmazz Rabbim emeklerimizi bosa cikarmisin insallah heray bir umutt bekliyoruzz,,, bide benim her ay umutlanacagim birsey olur mutlaka ya rüya görürürüm anlamli ya baskasi görür hamilemisin seni rüyamda gördüm der ya baska birsey olurr artik ne olursa olsun hicbirseye inanmiyorum Ya Nasippp Hayirlisi...Ben adetin ikinci günü basladım günde iki tane içtim adetin 12,günü kontrole gittim doktor yumurtan asırı büyümüş ilaç fazla gelmiş dedi bitane daha yumurtam olmus oda küçüktü eger adetle çatladıysa yumurtalarım sorun yoksa bidahaki ay tek doz vercek doktorum
Ben artık düşünmemeye calısıyorum çünkü neolsa ümitlenip acabamı diyorum ama hasta olunca cok üzülüyorumAnladim canim aslinda ilk ay en düsük dozla baslanir senin doktorun direk 2'le baslatmiss saglik olsun belki bakarsin ikinci aya gerek kalmazz Rabbim emeklerimizi bosa cikarmisin insallah heray bir umutt bekliyoruzz,,, bide benim her ay umutlanacagim birsey olur mutlaka ya rüya görürürüm anlamli ya baskasi görür hamilemisin seni rüyamda gördüm der ya baska birsey olurr artik ne olursa olsun hicbirseye inanmiyorum Ya Nasippp Hayirlisi...
Öyle canimm gercekten benim ilk denedigimiz ay 1hafta gecikmisti adetim kesin hamileyim dedim sonra adet oldum ve bir sene boyunca kasik batmasindan tutda gögüs hassasiyetine kadar tüm belirtileri yasadim artik hic umursamiyorum bi belirtide olsa,, üzülüyorum ama ben niye olmadi buayda diye sonra hayirlisi diyorum kendimi teselli ediyorum.. Yani kafamizi rahatlamak önemli cokk ama iste insanoglusun bazen sabrin bitiyor Rabbim bilir daha fazla bekletmez insallah..Beni
Ben artık düşünmemeye calısıyorum çünkü neolsa ümitlenip acabamı diyorum ama hasta olunca cok üzülüyorum
Insallah canım Allah kimseyi evlat yokluguyla sınamasın cok zor bişey sorcam canım büyüyen yumurta ilişki esnasında acıya sebep olurmu sende öyle birşey oluyormu bende birkaç gündür oluyo sanki bir kütle var orda ve değince acıyorÖyle canimm gercekten benim ilk denedigimiz ay 1hafta gecikmisti adetim kesin hamileyim dedim sonra adet oldum ve bir sene boyunca kasik batmasindan tutda gögüs hassasiyetine kadar tüm belirtileri yasadim artik hic umursamiyorum bi belirtide olsa,, üzülüyorum ama ben niye olmadi buayda diye sonra hayirlisi diyorum kendimi teselli ediyorum.. Yani kafamizi rahatlamak önemli cokk ama iste insanoglusun bazen sabrin bitiyor Rabbim bilir daha fazla bekletmez insallah..
Pek olucagını sanmıyorum canım bende böyle birşey olmadı hiç başka birseydir diye düşünüyorumm yani eger adet olursan doktor 3.gün gel demiş ya ozaman gittiğinde sor bii zaten o bakar kist felan gibi bir durum olduysa söylerr ama bilmiyorum niye olabilirrInsallah canım Allah kimseyi evlat yokluguyla sınamasın cok zor bişey sorcam canım büyüyen yumurta ilişki esnasında acıya sebep olurmu sende öyle birşey oluyormu bende birkaç gündür oluyo sanki bir kütle var orda ve değince acıyor
Evet dun bakildi canim hersey normal degerde doktor olmamasi icin hicbir sorun yok demis hayirlisi artikAnladım canım eşinin sperm değerleri nasıl peki benimkinde hareket sorunu var bu yüzden klomen ne derece işe yarar bilemiyorum bende bi sorun yok çünkü bu durumdad klomen belki işe yaramaz
Bendede önceden hiç olmuyordu buay olunca aklıma direk klomendenmi geldizaten göğüs uclarım cok hassas sertleştide göğüslerim daha adetimin 16,günü bugün ama sanki adet olacakmısım gibi karın agrım göğüs hassasiyetim var klomen hormonlarımada zarar verdi sanırım vücudumun dengesi şaştıPek olucagını sanmıyorum canım bende böyle birşey olmadı hiç başka birseydir diye düşünüyorumm yani eger adet olursan doktor 3.gün gel demiş ya ozaman gittiğinde sor bii zaten o bakar kist felan gibi bir durum olduysa söylerr ama bilmiyorum niye olabilirr
Eşinin sperm sayısı ve hareketi nekadar benim eşimin sperm sayısı ml de 48,800,00 ameliyattan önce 26,500,000 dü ama hareketi yüzde 35 ameliyattan önce yüzde 25 diEvet dun bakildi canim hersey normal degerde doktor olmamasi icin hicbir sorun yok demis hayirlisi artik