Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben maalesef iğneden sonra olumsuz sonuç hemen geldi. bugün doktor hnm ulaştım .klomen i ben söyledim. yarın gel dedi. cok sinir oldum ben bir şey demesem ağzını açmıyor
Bende zaten doktorun ilgisizliginden ötürü ikinci klomeni kendim aldım kullandım ilaç ve adetim bitince gün aşırı ilişkiye girdim doktorlarin umrunda değil sizin ne psikolojide olduğunuz özel olmasına rağmen ağızlarindan cımbızla laf çıkıyor inşallah doktora ihtiyacın kalmadan hamile kalirsinben maalesef iğneden sonra olumsuz sonuç hemen geldi. bugün doktor hnm ulaştım .klomen i ben söyledim. yarın gel dedi. cok sinir oldum ben bir şey demesem ağzını açmıyor
Canım zaten yumurtan oluşuyorsa eşindede bir problem yoksa adetinden sonra sık ilişki derim birde kansızlık probleminiz varsa buda etkili oluyormuş bende iyi bir kansızlık ve b12 eksikliği vardı tedavi ve iğne ile destek aldım gerçekten faydalı oluyor bebek kan ile tutundugu için kansızlıktan etkileniyormuş aklınızda bulunsunbende dun gıttım doktora ıkı tane yumurta olusmus bı tanesı çatlamak uzere dıgerıde ıgne yardımı ıle catlar dedı gun aşırı 5 gun falan ılıskı dedı allahım ınsallah kızlar hepımız bıran once anne oluruz
bıde herkez ozel doktorlar sırf para kazanmak ıcın uzattıkça uzatıyor mus acaba bu aydan sora oluruna mı bıraksam
Canım zaten yumurtan oluşuyorsa eşindede bir problem yoksa adetinden sonra sık ilişki derim birde kansızlık probleminiz varsa buda etkili oluyormuş bende iyi bir kansızlık ve b12 eksikliği vardı tedavi ve iğne ile destek aldım gerçekten faydalı oluyor bebek kan ile tutundugu için kansızlıktan etkileniyormuş aklınızda bulunsun
Ben kullanmadım ama kullanan yakınlarim oldu memnun kaldılar,ibrahim saracoğlunun internet sitesinde soğan kürü var orda detaylariyla bulabilirsin yumurta oluşumu içinde incir kürü varhepsine bi bak istersenpevet canım bende kansızlık var ama doktor hormon testı yaptı sadece sut hormonları fazla cıktı kansızlık falan bısey demedı ama ne bılıyım testde cıksa solerdı heralde bu doktorları allah nası bılıyosa ole yapsınnn bırde bısey sorcam bu soğan kuru nasıl bısey ve nasıl uygulanıyo kullandınız mı
bugün konuşmaya gittim klomen erken dedi.ve gene ben bahsettim klomenden. gecen gittiğimde hgs flimden bahsetmiştim erken dedi şimdi bir şey bulamayınca ve ben biraz tersleyince flim çekelim dedi.Bende zaten doktorun ilgisizliginden ötürü ikinci klomeni kendim aldım kullandım ilaç ve adetim bitince gün aşırı ilişkiye girdim doktorlarin umrunda değil sizin ne psikolojide olduğunuz özel olmasına rağmen ağızlarindan cımbızla laf çıkıyor inşallah doktora ihtiyacın kalmadan hamile kalirsin
bugün gittim doktora ve 3. günüm hiç muane yapmadı. klomen içinde erken dedi. ben daha önce hgs flimle yola başlayıp ilk baştan bakalım demiştim. onada olmaz erken diyen doktor şimdi cumaya gel flim çekelim dedi. oda ben biraz ters çıkınca.Cnm dr degistir gercekden klomene ihtiyacin yok belki bosuna hormonlarinla oynamis oluyorsun iyi bi dr bul adetinin 3.gunu git bana 3.gunu vajinal muayne yapti daha hic bi dr yapmadi direk klomen verip gonderdiler hormon testi istedi kafana gore kullanma cnm yumurta takibi onemli 4gune bi yumurta takibi icin cagirmasi gerekior ve arada kan testi yapio proklatin progesteron filan
bana ilk gititgimde kanla test yaptı herşey yolunda dedi eşimin sayıları biraz az ama hareketi iyi çıktı ve bir yumurtam vardı ben zaten doktora gititgimde . 1 hafta sonra büyümesine baktı ve çatlatma iğnesi yaptı ama olumsuz sonuç aldım kimyasal gebelik dedi. şimdi hiçbirşey yapmalaım eşin birdaha test yapsın dedi. eger sperme sorun olsa yumurtalıkla sorun olsa kimyasal gebelik olurmu dedim .olmaz dedi. eee o zaman ben neden flim çektiriyorum anlamadım.Bende dr degistirdim ben senin hormonlarina bakmadan esinin sprem testine bakmadan klomen kullandittirmam tedaviye baslamam dedi.sabah kan verdim eşiminde sprem testi subat 18de yrn gostermeye gidicem sonuclri bakalim ne tedavi uygulacak dr iyi aciklayici sabirli degistir cnm dr bana 3ay bosuna klomen kullandin belki dedi test yapmadan klomen olmaz dedi
aminnnnn :)inşallah durucum amin hepimiz anne olalım inşallah en kısa vakit te
maalesef hepimizin öyle .bız sekız aydır bebek ıstıyoruz ama ben ılk 5 6 ay hıc ılıskıden sora beklemedim dırek gıdıp dus aldım son bır aydır falan bekliyorum ama ne bılıım bunlada alakalı olabılırmı kafam bu aralar cok karışık
canım benım ya uzulme hersey allaha bağlı ol der olur bole sıkıntı ıle daha da zor oluyomus stres yok ama ınsan ıster ıstemez yapıyor deılmı ben de aynı durumdayım her doktor farklı dıyor hamılelık ole kolay olmuyıomus güya .olanın nasıl oluyo dıyıp kapıuyı çarpıp doktora falan gıtmeyım dıyom ama hayırlısı bakalım dıyorum ya bızım de esımde bır problem çıkmadı bende sadece sut hormonu fazla cıktı o da hap verdı ıctım ama dusup dusmedını bılmıyom doktora sordum o hap bı kere kullanılıuyo dedı ama netten bakıyorum mıllet altı yedı ay kullanmış neşe carsamba bende çatlama ıgnesı vuruldum ıkı taneyumurta olusmus kısmet umut bağlamak ıstemıyorum sonu hüsranla sonuçlanırsa uzulcem düşünmeme ye calısıyorumm daha yasım 24 ama ne bılım ya aklımdan da ya hıc olmazsa sorularını atamıyoruuumbu siteye dahil olduğumdan beri kendime söz verdim hamilelikle ilgili herşeyi sadece burda yazarak konuşucam. başka kimseyle konuşmadan beklicem. ( artık enyakın arkadaşlarım bile konuştukça batıyor)
ben bugün tekrar doktora gittim arkadaşlar. bu sitede o kadar klomen kullanan hatta bu şekilde bebeğini bekleyen gördüm ki doktorumun bana söylemesi gereken şeyi söylemek için ben gittim. ama doktor hnm erken dedi. ben daha 1 hafta olmadı kimyasal gebelik geçireli ve ben 30 yaşıma kadar asla çocuk istemedim şimdi 5 aydır sabrımı zorluyorum. Hayatımda hiçbirşey için bu kadar beklemedim . veee hala doktor bu ay birşey yapmayalım bekleyelim dedi.
kafam iyice karışık.
canım sıkkın
özelde olsa hepsi mesleki defarmasyon yaşıyorlar ya .
benim bütün testlerim normal eşimin biraz sayısı az ama hareketi iyiydi
şimdi ne yapmak gerek bilmiyorum
herkesten desteğe ve fikre ihtiyacım var
umarım herşey gönlğnce olurr. mutlaka sonucu yazarmısın....Merhaba bende araniza yeni katildim. 2 yila yakin bir suredir evliyim. Sadece 2 ay boyunca dogum kontrol hapi kullandim . Onun disinda korunmadim ama hala bebek yok. Cok zorlu bir surec her ay heves hayal kirikligi. Ailemle yada arkadaslarimla paylasamiyorum. Daha dogrusu paylasinca daha cok bebek sorulariyla karsilasicagim icin bu durumu kendimle ve esimle icimizde yasiyoruz. Uye olup sizleri kendime sirdas ve dost olarak secmek istedim. Umarim araniza kabul edersiniz. Ilk 6 ay sabrettim doktora gitmemek icin 7.ayda spermiograma gittik sorun cikmadi. 1 sene olmadan gelme dedi yine bekledim hep olumsuz testler hep tek cizgi... En sonunda doktorum yumurta takibine aldi hormonlarima bakti sorun yok. Ailemden gizli hsg cektirdim o da ayri bi stresti acisi korkusu yanlizlik . Hsg yi ilacli oldum bise anlamadim Allah tan oda temiz tupler acik. Hersey yolunda bebek yok. Simdi 3 gun klomen kullaniyoruz ilk denemem olacak bakalim ins olur...
bugün konuşmaya gittim klomen erken dedi.ve gene ben bahsettim klomenden. gecen gittiğimde hgs flimden bahsetmiştim erken dedi şimdi bir şey bulamayınca ve ben biraz tersleyince flim çekelim dedi.
kafam çok karışık ve canım sıkıldı ya
sen klomen nsl yaptın
buarada iyimisi
(( çok üzüldümcanım yaaa.Canım ben klomeni eczane isteğine göre vermiyor aklında bulunsun sağlık ocağındaki dr bu ilaçi geçen ay kullandım bu ayda kullanmam gerekir diye yazdırdim.adetimin 5.günü günde iki defa özellikle akşam yatarken iki tane birden içtim kutuda zaten 10 tane var beş günde bitti zaten dr gitmedim yumurta kontrolüne ilkinde doktorun ilgisizliginden gitmicem diye karar aldım kendi kendimi takip ettip akıntılar yumurtayi belirtirmis zaten sonra gün aşırı ilişkiye girdim hiç kalkmadan yattım bir saat yeter gerisi zaten takdir çok istiyorum burda görmedigim fakat yazistigim insanlarin mutlu olması bebek sahibi olsun ,gerçekten çok istiyorum hepinizden hamilelik haberlerini alacağımi zannediyor içimden öyle geliyor nedense ,inşallah kızlar en kısa zamanda tadarsiniz .bana gelirse şimdilik çok iyiyiz ben geçen sene tam bu zamanda hamile kalmıştim ama nasip altibucuk haftalıkken düşük yaşadım gene kendi kendime karar aldım sekiz haftalık olana kadar dr gitmicem inşallah
Yok canım düşük yaptığım hamilelikte hiçbir şey kullanmadık korunmayı bıraktıktan üç ay sonra hamile kaldım. kontrol için dr gittiğimin akşami müthiş bi bel ve kasık ağrısi yaşadım kanamam başladı ve düştü .düşükten sonra iki ay korunduk tekrar istediğimde bir türlü hamile kalamadı. Doktora gittim klomen verdi birinci kutu doktor tarafından ikinci kutuyu kendim kullandım .çok şükür ikincide kaldım,darısı insallah sana olsun.sen ankaradami oturuyorsun,bende iyi bir dr buldum şubatin 19 randevu aldım inşallah o zamana kadar 8 haftalık olcak(( çok üzüldümcanım yaaa.
sen klomen kullandığın hamileliğinde mi 6.5 haftalıkken düşük oldu. çok zor ya . ne kadar zaman sonra yeniden hamile kaldın .allahım bunu kucağına almayı nasip eder.
bende bu ay hiçbirşey yapmamaya karar verdim. çok iyi bir doktordan bahsettiler 27 şubata kadar boş randevusu yoktu bende 17 mart a randevu aldım o güne kadar doktora gitmicem.
herşeyin hayırlısı cnm
inşallah canımm ya cok güzel bir hamilelik yaşar ve sonunda kucağına alırsın. ben istanbulda oturuyorum cnm . ve şansıma hiç iyi ve özenli bir doktor bulamadım. çok övgü duyduğum bir doktor çıktı dün randevu almak istedim şubat 27 e kadar boş günü yok. ne yapsam bilmiyorum. Gittiğim doktorum hiç klomenden yana olmadı hoş hanımefedi bekle demekten başka bir şey demiyor. 31 yaş geç evlenince ve anne olmaya çok zor karar verince beklemek istemiyorum ya .senle konuştukça klomenin etkili olduğunu gördüm ama hala ne yapcagımı bilmiyorumYok canım düşük yaptığım hamilelikte hiçbir şey kullanmadık korunmayı bıraktıktan üç ay sonra hamile kaldım. kontrol için dr gittiğimin akşami müthiş bi bel ve kasık ağrısi yaşadım kanamam başladı ve düştü .düşükten sonra iki ay korunduk tekrar istediğimde bir türlü hamile kalamadı. Doktora gittim klomen verdi birinci kutu doktor tarafından ikinci kutuyu kendim kullandım .çok şükür ikincide kaldım,darısı insallah sana olsun.sen ankaradami oturuyorsun,bende iyi bir dr buldum şubatin 19 randevu aldım inşallah o zamana kadar 8 haftalık olcak