Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

valla hala çok az etkisi var ağrı da hala bitmedi kasıklarımda çarşamba sabah oldum iğneyi çatlamadı mı hala acaba
Evet bana da öyle devam etmişti canım geç geçer ...
bende bu ay dr iğne veremedi hafta sonu izne ayrılmış kendi haline bıraktım artık bakalım nolcak

Canim merhaba benim de eşim gitmedi dokTor a bu ay da olmasaydı gidecekti ama bence dene yani ikinci kez de olsa dene ben ilkinde umudum yoktu zaten ikincide nasip oldu contains sukur
Öylemi canimm ne güzell Rabbim ikincide nasip etmiss benimde umudum yoktu zaten bir yumurta olusmustu o zaten heray oluyordu birde catlatma ignesi felan yapmamisti doktor ee daha catlayip catlamadigini bilmiyoruz ki buay zaten sorucam benim yumurtamin catlamasindami bir sorun var buna bi bakin diycem,,canim eger sen bana yazmasaydin kullanmiycaktim gercekten esimede kizdigimdan birakicaktim ama biraz umut oldun bana buayda deneyimde sonuc alamazsak yine artik esim zahmet edip gitsin..

Bi de sen diyordun ya hiç akintim olmuyor bu ay benim de olmadı çok az oldu ama önce ki aya bakış yok denecek kadar azdi bi de midem yanıyor du benim
Benimde her zaman akıntım oluyodu bu ay olmadı.hatta 18.20.21.22.gün kahverengimsi leke geldi.ecrnny belirtisi bize umut oldu

Benim bu ay tek yumurtam oluştu.11.gün 15mm 13.gün 20mm oldu ve iğne yaptım.nasıl sence

benim de ilkinde 2 taneydi ikinci de günde iki kez içince 4 yumurta olustu. içini rahat tut canım allahın izniyle olur

H haziran452 cnm merhaba senin yazindan sonra buay da basladim klomene yanliz doktor ilac bittikten 9gün sonra kontrole cagirdi,, biraz gec degilmi benim mesela gecen ay 11.gün 18 mm yumurta simdi 16.gün cagiriyor ozamana yumurta cok büyümezmi yaa yani nerdeyse catlar bile..

Yok cnm yanlis hesaplamadim 5haziran basladi adetim 20haziranda gidicem doktora 16.gün oluyo doktorda telefonda kendisi taten böyle hesaplayarak 16.gün 20haziranda gelin dedi.. Gecen ay11.gün 18mm olan yumurta 16.gün coktan catlar yada bilmiyorum

Aynı bende 3. Gün başlamıştım. Yok kiz yanlış hesapladin 14. Gün çağırmış ve normal bu bende 14. Günümde gittim iki kez o günde catlatma ignesi yapmıştı merak etme tatlim
Cnm alinti yapmayi unutmusum cvp yazdim üstte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…