- 9 Şubat 2016
- 348
- 328
- 32
Hayırlı evlat olsun canım ne mutlu sanaKizlar Merhaba beni taniyanlariniz vardir benim klomende 2. AyıM di ve bugün hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni allah im isteyen herkese nasip etsin insallah
canım hayırlı olsun..çok sevindimm:)Kizlar Merhaba beni taniyanlariniz vardir benim klomende 2. AyıM di ve bugün hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni allah im isteyen herkese nasip etsin insallah
ayy rabbim hayirli saglikli evlat etsin insallah darisi bizim basimiza insallahKizlar Merhaba beni taniyanlariniz vardir benim klomende 2. AyıM di ve bugün hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni allah im isteyen herkese nasip etsin insallah
Kizlar Merhaba beni taniyanlariniz vardir benim klomende 2. AyıM di ve bugün hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni allah im isteyen herkese nasip etsin insallah
Maşallah hayırlı olsun.Kizlar Merhaba beni taniyanlariniz vardir benim klomende 2. AyıM di ve bugün hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni allah im isteyen herkese nasip etsin insallah
Benimde 24.günüm.sendede kahverengimsi leke ve bel ağrısı var mıAdetin 24. Günü bikac gundur cok bacaklarim agriyor. Nolur hamilelik belirtisi olsun
Benimde 24.günüm.sendede kahverengimsi leke ve bel ağrısı var mı
Beklemeyi düşünüyorumOnlar yok. Sadece bacaklarim bikac gundur çok ağrıyor bir de kasıklarim arada hafiften agriyor. Ilk hamilelikte de bacaklarim cok agrimisti adet olucam sanmistim o yuzden bi umut var icimde ama baska hic bi belirti yok ilkinde goguslerim cok aciyodu mesela ama su an sifir acı. Sen test yapicak misin beklicek misin
Canim cok tesekkur ederim amin inşallah. Ben ilk inde 2 yumurta olusmustu ama olmamıştı ikinci AyıM di bu kez 4 yumurta olusmustu adetin 14. Gününde iğne yaptı doktor igneden önce ve igne günü ve sonrası hep ilişki yasadik ve bebisim daha bir haftalıkHayırlı evlat olsun canım ne mutlu sanabizebiraz süreçten bahsedebilir misin ? Ben de ignemi çarşamba oldum beklemedeyim iki tarafta da yumurta vardı 20 22 mm hala iki tarafta hafif sancı yapıyo
İnşallah tatlimm çok sağol daha çok yeniymisiz bir haftalikmisiz sende öğrendiğinde değerin kaçtı canım ilk degerincanım hayırlı olsun..çok sevindimm:)inşallah her ay bu başlıktan bir sürü hamiş çıkar..bu tedaviyi görenlere umut olmak bile çok güzel...senin arkandan gelenlerinde yüzü güler inşallah..
Amin tatlim aminn inşallah allahim isteyen herkese nasip etsin insallahayy rabbim hayirli saglikli evlat etsin insallah darisi bizim basimiza insallah
Amin inşallah canım çok sagol bende belirti midem çok yanmaya ve eksime gibi bişey olur ya onu hissettim bi tekHayirli olsun. Allah bebeginin yüzünü gormeyi nasip etsin. Belirtilerin var miydi
Sağol canim benim. Evet ikinci AyıM di doktor hiç ara vermedi sadece ilkinde günde bir iciyordum bu kez günde iki içtimMaşallah hayırlı olsun.
2 ay ustuste klomen mi kullandın
İnşallah tatlimm çok sağol daha çok yeniymisiz bir haftalikmisiz sende öğrendiğinde değerin kaçtı canım ilk degerin
Canim merhaba bence bırakma bende bir senelik evliyim evlendikten iki ay sonra yapmaya başladık denedik olmadı her ay hüsran di iki ay önce klomene başladım ilk ay tutmadı ikinci AyıM da ilacı ikiye çıkardık ve cok sukur şu an hamileyim ümidini yitirmeBuay ilk defa klomen kullanmistim malesef olmadi adet oldumm doktor ikinci kere devam ederiz adet olursan demisti ama ben kullanmiycam.. bir sene oldu denemeye baslayali zaten yumurtada sorun yoktu artik hayirlisii Rabbim büyük..
Canim merhaba bence bırakma bende bir senelik evliyim evlendikten iki ay sonra yapmaya başladık denedik olmadı her ay hüsran di iki ay önce klomene başladım ilk ay tutmadı ikinci AyıM da ilacı ikiye çıkardık ve cok sukur şu an hamileyim ümidini yitirme