- 14 Eylül 2010
- 465
- 39
oh ne güzel bu başlıktan hep hamiş haberleri geliyor bu ay..iğnenin kaçıncı günü canım..Kızlar adetime 5 gün var ben dayanamadım ucuz testlerden aldım.
İkinci çizgi silik ama çıktı resmen ya
Bu ay ne klomen kullandım ne iğne hicbisey kendi haline bırakmıştım.oh ne güzel bu başlıktan hep hamiş haberleri geliyor bu ay..iğnenin kaçıncı günü canım..
Görüşlerim çok açıyordu ordan anladım bi de karnımda şişkinlik varoh ne güzel bu başlıktan hep hamiş haberleri geliyor bu ay..iğnenin kaçıncı günü canım..
o zaman kesin hamilesin canım..iğnenin etkisi yok çünkü..hayırlı olsun çok sevindim..Allah tamamına erdirsin..Bu ay ne klomen kullandım ne iğne hicbisey kendi haline bırakmıştım.
benim ğöğüs ayrım çok sonra başladı..ama dediğin gibi çok fazla şişlik vardıı..Görüşlerim çok açıyordu ordan anladım bi de karnımda şişkinlik var
gördüm ben canım hayırlı olsun..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizlar ikisinde de hayalet cizgiyi gören var mı adetime daha var
Ayy canım ya insallah hamileyimdir de rabbim nasip eder rabbim seninki saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin cok heyecanlandim valla elim.ayagm titriyor :) insallah hamileyimdir simdi tekrar baktm kapagini cikarip belirgin ayy insallah vardirgördüm ben canım hayırlı olsun..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Resmi kırp canım kücült biraz daha sonra tekrar dene yuklemeyiBenimki erken gebelik testi değil. 3 liraliktan
Ama baya net resim yüklenmiyor
Amin canım sağol:) her şeyin bir vakti var vakti geldiğinde Allah nasip ediyor..Allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..kan testi yaptır iyice kesin olsun..Ayy canım ya insallah hamileyimdir de rabbim nasip eder rabbim seninki saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin cok heyecanlandim valla elim.ayagm titriyor :) insallah hamileyimdir simdi tekrar baktm kapagini cikarip belirgin ayy insallah vardir
Canim naptin doktora gittin miGüzel dilekleriniz için tşk ederim allah razı olsun .darısı tüm isteyenlerin başına.adetin 26.günü yani iğnenide 15.günü test yaptım beta 52.73 çıktı.ama ne durumdayım yarın doktora gidip öğrenicem inş.
Haziran tekrar kan verdinmideğer kaç olmuşCanim naptin doktora gittin mi
MERABA SANIRIM SENDE HAMILESIN COK SEVINDIMAmin canım sağol:) her şeyin bir vakti var vakti geldiğinde Allah nasip ediyor..Allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..kan testi yaptır iyice kesin olsun..
evet canım şükürler olsun hamileyim..bende senin adına çok sevindim..Allahım isteyen herkese nasip etsin..MERABA SANIRIM SENDE HAMILESIN COK SEVINDIM
Ecrinny az önce hafif kanlı akıntım gelmisevet canım şükürler olsun hamileyim..bende senin adına çok sevindim..Allahım isteyen herkese nasip etsin..
Çok uzgunumevet canım şükürler olsun hamileyim..bende senin adına çok sevindim..Allahım isteyen herkese nasip etsin..