- 9 Şubat 2016
- 348
- 328
- 32
Sağol canim benim inşallah allah im isteyen herkese nasip etsinhayrlı olsn cnm darısı bzlere allahınz ıznyle. bnde bı asılama oldm ttadı ocakta. bu ay yne gtcektm ama ramazandan dolayı bıdakı ay gtcem hayrlısı bakalm
Evet canim catlatma ignesi oldum bencanm senn asılama olmadı galıba dımı catlatma ıgnesını olp kendnz denedınz
ilk değerim 16ydı canım adete 4 gün kala öğrenmiştim:) sen iğnenin kaçıncı günü öğrendin?demek ki iğneden sonra 36 saat beklemek gereksiz hatırlıyorsan bende 36 saatten önce yapmıştım:) bide iğneden öncede yapmıştık..İnşallah tatlimm çok sağol daha çok yeniymisiz bir haftalikmisiz sende öğrendiğinde değerin kaçtı canım ilk degerin
Canim ben iğnenin 16. Günü öğrendim 33 değerim bi kaç gün sonra tekrar yaptıracaz sence iyi mi degerilk değerim 16ydı canım adete 4 gün kala öğrenmiştim:) sen iğnenin kaçıncı günü öğrendin?demek ki iğneden sonra 36 saat beklemek gereksiz hatırlıyorsan bende 36 saatten önce yapmıştım:) bide iğneden öncede yapmıştık..
Evet tatlim hatirliyorsan ben ilkinde kacirmistim onu bekliycem diye ama herseyin hayırlısı olacağı varmış ki olmuşilk değerim 16ydı canım adete 4 gün kala öğrenmiştim:) sen iğnenin kaçıncı günü öğrendin?demek ki iğneden sonra 36 saat beklemek gereksiz hatırlıyorsan bende 36 saatten önce yapmıştım:) bide iğneden öncede yapmıştık..
Bi de sen diyordun ya hiç akintim olmuyor bu ay benim de olmadı çok az oldu ama önce ki aya bakış yok denecek kadar azdi bi de midem yanıyor du benimilk değerim 16ydı canım adete 4 gün kala öğrenmiştim:) sen iğnenin kaçıncı günü öğrendin?demek ki iğneden sonra 36 saat beklemek gereksiz hatırlıyorsan bende 36 saatten önce yapmıştım:) bide iğneden öncede yapmıştık..
iyi elbette canım..ama muhtemelen iğne yapıldığında küçük olan yumurtalarından biri döllenmiş..yani iğneni yaptırdıktan birkaç gün sonra büyüyüp döllenme olmuş..buda geç döllenme olmuş demektir..benim 12. günde 16 13. günde 36ydı galiba..önemli olan artışların güzel olması..içini ferah tut..bu güzel duygunun tadını çıkar..Allahım herkese yaşatsın..Canim ben iğnenin 16. Günü öğrendim 33 değerim bi kaç gün sonra tekrar yaptıracaz sence iyi mi deger
canım spermler en az 3 gün yaşıyor zaten..erken yapmanın zararı yok:) zamanı kaçırmak kötü..ama her şey nasip tabi..Evet tatlim hatirliyorsan ben ilkinde kacirmistim onu bekliycem diye ama herseyin hayırlısı olacağı varmış ki olmuş
Aynen canım bende öyle düşünüyorum yoksa iki haftalık falan olurdu bebiş dört yumurta vardı Evet iki tanesi kucuktu ondan olmuş olabiliriyi elbette canım..ama muhtemelen iğne yapıldığında küçük olan yumurtalarından biri döllenmiş..yani iğneni yaptırdıktan birkaç gün sonra büyüyüp döllenme olmuş..buda geç döllenme olmuş demektir..benim 12. günde 16 13. günde 36ydı galiba..önemli olan artışların güzel olması..içini ferah tut..bu güzel duygunun tadını çıkar..Allahım herkese yaşatsın..
Bu kez iğne günü de igneden önce de yapmıştık şansa birakmadimcanım spermler en az 3 gün yaşıyor zaten..erken yapmanın zararı yok:) zamanı kaçırmak kötü..ama her şey nasip tabi..
evet canım akıntım olmamıştı..halada yok..bazı hamilelerde çok fazla akıntı oluyormuş..ben anlamadım neden ama bende yok..sende de muhtemelen olmaz hamilelik boyunca..aslında iyi bişi sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalmıyorsun..mide yanması, acayip bir uyku hali ve halsizlik vardı bende...hala devam ediyor bunlar..gece gündüz sürekli uyuyorum..Bi de sen diyordun ya hiç akintim olmuyor bu ay benim de olmadı çok az oldu ama önce ki aya bakış yok denecek kadar azdi bi de midem yanıyor du benim
Çok az var bende de . Bi de bu midem fena olmaya basladi ya yanma mi bulantı mi cozemiyorumevet canım akıntım olmamıştı..halada yok..bazı hamilelerde çok fazla akıntı oluyormuş..ben anlamadım neden ama bende yok..sende de muhtemelen olmaz hamilelik boyunca..aslında iyi bişi sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalmıyorsun..mide yanması, acayip bir uyku hali ve halsizlik vardı bende...hala devam ediyor bunlar..gece gündüz sürekli uyuyorum..
Canım hayırlı olsun çok sevindim benimde ikinci ayimdatuttu geçen ay seninle günlerimiz aynıydı benim adete 2 gun kala 37 çıkmıştı değerim şimdi kalp atışını da duyduk darısı başınaCanim ben iğnenin 16. Günü öğrendim 33 değerim bi kaç gün sonra tekrar yaptıracaz sence iyi mi deger
İnşallah canım benim çok sağol ben adet olmadı iki gün sonra test yaptim değer 33 çıktı tekrar ne zaman yapayım acabaCanım hayırlı olsun çok sevindim benimde ikinci ayimdatuttu geçen ay seninle günlerimiz aynıydı benim adete 2 gun kala 37 çıkmıştı değerim şimdi kalp atışını da duyduk darısı başına
Ignenin etkisi bir haftaya azalır canım birkaç gün daha dayan. Sonra geçer ağrılar.Kızlar ya iğne olalı beş gün oldu hala iki tarafımda sancı var sağda daha çok sanki içerde bişey boşta sallaniyomus gibi adım attıkça oluyo anı harekette çok şiddetli oluyo
Inşallah canım gerçekten bayağı etki yapıyormuş iğne ilk günler bulantı şimdi bu sonu güzel olsa keşkeIgnenin etkisi bir haftaya azalır canım birkaç gün daha dayan. Sonra geçer ağrılar.
Tebrik Ederim cnm Rabbim sagsalim kucaginada almayi nasip etsin.. Ya cnm benim esim henüz doktora gitmedi ben o gitmeden ikinci kere o ilaci kullanmak istemiyorum ama senin gibi ikincide hamile kalan arkadaslarimida gördümmü düsünüyorum demek seninde ilkinde olmadi.. Yazin fikrimi degistirdi biraz simdi düsünüyorum yarin gidip yazdirayim mi diyeCanim merhaba bence bırakma bende bir senelik evliyim evlendikten iki ay sonra yapmaya başladık denedik olmadı her ay hüsran di iki ay önce klomene başladım ilk ay tutmadı ikinci AyıM da ilacı ikiye çıkardık ve cok sukur şu an hamileyim ümidini yitirme
Canim merhaba benim de eşim gitmedi dokTor a bu ay da olmasaydı gidecekti ama bence dene yani ikinci kez de olsa dene ben ilkinde umudum yoktu zaten ikincide nasip oldu contains sukurTebrik Ederim cnm Rabbim sagsalim kucaginada almayi nasip etsin.. Ya cnm benim esim henüz doktora gitmedi ben o gitmeden ikinci kere o ilaci kullanmak istemiyorum ama senin gibi ikincide hamile kalan arkadaslarimida gördümmü düsünüyorum demek seninde ilkinde olmadi.. Yazin fikrimi degistirdi biraz simdi düsünüyorum yarin gidip yazdirayim mi diye
Amin canım inşallah...Sağol canım inşallah daha fazla bekletmez bizleri bebislerimiz