Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

bana test yapmadı sadece 10 gün her gece iç dedi evet senin düşük çıkmış
evet okudum o jelle ilgili ama dr a danışmadan kullanmak doğru olur mu bilmiyorum bende karar veremedim ondan...

kızlar bende beşinci günü başladım klomene ve adetimin 12,günü gittim yani dün.iki yumurta var biri 18 mm diğeri 16 mm ..iğne vermedi bu ikinci klomen kullanışım geçen seferde yumurtalarım iyiydi ama tutmadı bu sefer tutar inşallah.10 ilişki verdi gün aşırı...başlıcaz bugün nasipse çalışmalara eee hadi inşallah :)
bu haziran ayı şans getirir inşallah hepimize adet olmayız da testlerde çift çizgiyi görürüz :)

Merhaba arkadaşlar.benim 1 oğlum var şükürler olsun. 2.çocuğu, 1.5 yildir düşünüyorum ama doğal yollarla olmadi.doktora gittim adetin 3.günü hormon tahlilleri filan normal çıktı. Klomene başladım 5 gün boyunca ictim.kontrole gittiğimde 2 sağda,1 solda 3 tane yumurta vardi.2 gün sonra tekrar kontrole gittim soldaki duruyor 23mm sağdakiler yok olmuş.doktorum normal olduğunu söyledi herşeyin ve progestan verdi şuan onu kullanıyorum.dilerim herşey yolundadır.

Merhaba canım sağdakiler kendiliğinden mi çatlamış ki kaybolmuş dedi ? ben dün çatlatma iğnemi oldum ama progestan falan vermedi hiçbişey de demedi progesteron testi de demedi

Yok cnm çatlamamış 16 mm filandi oncekinde, gelişimi gerilemiş dedi.anlayamadım yani.soldakinin gelişimi iyiymiş inş.o tutar

Bu ay ilk klomen deneyisimdi malesef tutmadı. Artık kısmet hazirana.
Benim de negatif olacak muhtemelen. 1 hafta sonra test günüm. Hiçbir şey hissetmiyorum en ufak belirti yok. Eski gebeliklerimde oluyordu hemen belirti neyse nasip hazirana artık.

Kızlar bu çatlatma iğnesi mide bulantısı yapan var mı aranızda ben dün akşam mahvoldum bulantıdan bu sabahta kötüydüm yavaş yavaş geçti gibi

Benim doktor büyüdüğünü görüyor ama iğne vermediğinden sanırım çatlayıp çatlamadığına bakmıyor benim kendiliğinden çatlıyor o yüzden iğne vermiyor sanırım.daha önce yumurtaların küçüldüğünü duymamıştım hiç şimdi içime şüphe girdi

Cnm küçülme değil de,gelişimi duruyor dedi.sanırım daha fazla büyümeyip kendiliğinden yok oluyor.yani ikisi gitti, kaldı 1.bakalım haftaya adet günüm ne olduğu anlaşılır.

Benim de negatif olacak muhtemelen. 1 hafta sonra test günüm. Hiçbir şey hissetmiyorum en ufak belirti yok. Eski gebeliklerimde oluyordu hemen belirti neyse nasip hazirana artık.

Benim de 8 gün kaldi ve hiçbir belirti yok. Ilk hamilelikte bu zamanlar batma baslamisti su an sıfır belirti yine de adet görülmeden umut kesilmez

Benim test günümede bir hafta var.önceki aylarda akıntım ve kasık ağrım çok oluyodu ama bu ay yok.biraz kahverengimsi akıntı tek geldi onada bi anlam veremedim.bu ay klomeni 2.kullanışım.geçen ay ECRİNNY ile tarihlerimiz aynıydı onun akıntısı yoktu zatende hamile olduğunu öğrendi.inş hayırlısıyla bende ve tüm isteyenlerde olur

Inşallah canım ama benden umut yok hiç mi belirti olmaz ya zerre belirti yok :) normalde ben yumurtlamadan 1 hafta sonra hep belirti hissederdim varsa. Şimdi hiç yok demek ki tutmadı. Inşallah sizlerden hayırlı haberler alırız :)

Benim de 8 gün kaldi ve hiçbir belirti yok. Ilk hamilelikte bu zamanlar batma baslamisti su an sıfır belirti yine de adet görülmeden umut kesilmez
Aynen canım ya benim de önceki gebeliklerde hep bu zamanlar belirti olurdu. Şimdi hiçbir şey yok. Gerçi onlarda belirti vardı sonu iyi olmadı bunda belirti yok belki sonu iyi olur :)

Hiç belirtisi olmayanlar var.o yüzden allahtan ümit kesilmex

Aynen canım ya benim de önceki gebeliklerde hep bu zamanlar belirti olurdu. Şimdi hiçbir şey yok. Gerçi onlarda belirti vardı sonu iyi olmadı bunda belirti yok belki sonu iyi olur :)

Aynen benim de ilkinde bi vucudumun dile gelip hamilesin diye bagirmadigi kalmisti ama sonu kotu oldu. Sonu iyi olsun da nasil olursa olsun Allahtan umit kesilmez. Moralim cok bozuluyor dusundukce

Aynen benim de ilkinde bi vucudumun dile gelip hamilesin diye bagirmadigi kalmisti ama sonu kotu oldu. Sonu iyi olsun da nasil olursa olsun Allahtan umit kesilmez. Moralim cok bozuluyor dusundukce
Ben de ilk zamanlar öyleydim de sonra baktım düşük yapan herkes sonradan çifter çifter doğurmuş biz de bir gün doğururuz inşallah canım takma :)

Merhaba kızlar az önce doktordan geldim klomen kullanmıştım ama sadece 1 yumurtam oluşmuş yarın saat sekiz de iğne yaptıracağım.ben burda hep en az iki üc yumurta oluşmuş diye okudum klomenden sonra sizce klomen ve inofolic ile sadece 1 yumurta olması normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…