Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

o sayı kişiye göre değişiyor normal bence önemli olan oluşması yumurtanın bende normalde 1 olur hep ilaç kullanmadan kulanınca en az 3 olur tabi önemli olan sonuç
bakıyosun bir yumurtası olan hamile 3 olan değil :)
Hayırlısı olsun inşallah olan bir taneyle de olur...

Sağol canım inşallah daha fazla bekletmez bizleri bebislerimiz

takılma canım arkadaşımın 1 yumurtası 21. gün 17,5 ancak oldu ama hamile kaldı nasip meselesi benim iki tane oldu ama açıkçası sanki sadece yumurta büyütmekmiş hedefim gibi işim bitmiş gibi hissediyorum sonrasında hamilelik falan o kısma geçmemişim hayal edemedim yani :)

:) Nasip kısmet dedigin gibi bekleyelim bakalım.ama o dediğin psikoloji bende de oluştu ben yumurtami yaptım hazırladım şimdi sıra esimde ben işimi bitirdim psikolojisine girdim :)

:) Nasip kısmet dedigin gibi bekleyelim bakalım.ama o dediğin psikoloji bende de oluştu ben yumurtami yaptım hazırladım şimdi sıra esimde ben işimi bitirdim psikolojisine girdim :)
benim eşim de gitmiştir herhalde yumurtaya falan diyo sanırım o da aynı psikolojide bunun yumurta büyüdü iğne oldu çatladı artık olmazsa sorun bende diye mi düşünüyo napıyo

benim eşim de gitmiştir herhalde yumurtaya falan diyo sanırım o da aynı psikolojide bunun yumurta büyüdü iğne oldu çatladı artık olmazsa sorun bende diye mi düşünüyo napıyo
al benimkinden de o kadar :) hayırlısı ile bi alalim kucağımiza kurtulacaz şu psikolojilerden ...
Sen ne kadardır bekliyorsun canım??

al benimkinden de o kadar :) hayırlısı ile bi alalim kucağımiza kurtulacaz şu psikolojilerden ...
Sen ne kadardır bekliyorsun canım??
ben tam bir yıllık evliyim ama çocuk düşünmeye kasımda başladım tam anlamıyla tedavi olarak bu ay klomeni denedim canım senin ne kadar oldu ?

Ben evlenenli 1 buçuk yıl oldu korunmayı bırakali da 11 ay oldu yani neredeyse 1 yilhsg çektirdin geçen ay çok şükür temiz çıktı eşimin ileri hareketliliği düşük biraz galiba ondan geckti bizim bu kadar ...

ben daha hsg çekilmedim eşim de test yaptırmadı pek ikna edemedim onu şimdilik böyle deneyeyim dedim

ben daha hsg çekilmedim eşim de test yaptırmadı pek ikna edemedim onu şimdilik böyle deneyeyim dedim
Senin hsG için erken ama eşini ikna et bir iki ay daha olmazsa en azından varsa bir sıkıntı ki inşallah yoktur önlemi alınır varsa tedavisi yapılır..
Ama senin daha çok olmamış inşallah tüm bunlara gerek kalmadan alırsın bebeğini kucagina

Amin inşallah doktorum ısrarla rahim filmi istedi ama ben klomenle başlamak istedim en azından eşimi de ikna ederim bak ilaç da kullandım olmuyo sen de testini yap filmi de çekelim diye ramazandan sonra çektirmeyi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz tabi

Hadi inşallah canım dua edelim birbirimize insallah herşey çok güzel olacak

Kızlar eski mesajlari okudum çoğu kişi ne güzel anne olmuş rabbim bizede nasip eder inşallah ben bir düşük yaptm 2.5 aylık üzerinden 1 yıl geçti malesef henüz hamile kalamadm adetimi bekliyorum klomene baslicam iki aydr incir kürü yapıyorum acaba klomene başlarken devam edeyimmi

Benim geçen ay 2 yumurtaydı bu ay 1 tane.önemli olan kaliteli olması.bende inofolic ve klomen kullanıyorum

Arkadaşlar bugün regl 21.günü.18 günden beri lekenme şeklinde kahverengimsi akıntı geliyor.sizce bu yerleşme olabilir mi.yani ortalama döllenmeden 6 gün sonra böyle bişey yaşananilir mi

Arkadaşlar bugün regl 21.günü.18 günden beri lekenme şeklinde kahverengimsi akıntı geliyor.sizce bu yerleşme olabilir mi.yani ortalama döllenmeden 6 gün sonra böyle bişey yaşananilir mi
Canm genelde dollenmeden 10 gün sonra yerleşme kanaması olur inşallah seninki yerleşme kanamasıdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…