Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

E
Ecrinny bhcg kac oldu

Benim adet 3 gün öne atıyor her ay. Ona göre mi 6 gün önce yapmalıyım?
bu testler herkesde aynı zamanda sonuç vermez canım..belki sen geç yumurtladın..ki o testin normal testlerden çok da farkı yok duyarlılık yönünden..laboquick diye bir test alıyrum internetten oda erken gebelik testleri kadar duyarlı..

Insallah canim.. bugun 16.gunum artik bekleme zamanina gectim. Insallah dedigin gibidir ve saglikla gelmistir bebegim. Sen ne zaman gidiceksin dr a en son kan testin kac cikti?

Insallah canim.. bugun 16.gunum artik bekleme zamanina gectim. Insallah dedigin gibidir ve saglikla gelmistir bebegim. Sen ne zaman gidiceksin dr a en son kan testin kac cikti?
pazartesi gidecem..belki keseyi görürüz dedi doktor..ama hesaplarıma göre daha erken..Allah nasip ederse en erken cuma görünür..ama en azından rutin bir kontrol olur..bide sorcaklarım var onları sorarım..sana da tavsiyem hiç belirti arama canım..benim hiç belirtim olmadı..sadece iğnenin 8. ve9. günü çok fena kasık ağrım oldu uyutmayan..onun için kafanı rahat bırak..bu ay da senden güzel haberler alırız inşallah hakkında hayırlısıı..

Canım bende pazartesi gidecem kontrole inş keseyi görürüm sende nsl değişiklikler var kasik karin ağrın akintin oluyomu

Canım bende pazartesi gidecem kontrole inş keseyi görürüm sende nsl değişiklikler var kasik karin ağrın akintin oluyomu
kasık karın ağrım var da akıntım yok dencek kadar az canım..sen kan ne zaman baktırdın canım kaçlarda değerin? 1000den fazlaysa görünme ihtimali var..sende klomenle mi hamile kaldın canım?

1500leri gecince gorunur insallah canim gozunaydin tekrardan. Dr dan sonra iyi haberlerini bekliyoruz..

Göğüs agrisi olmayinca diger belirtilere inanmiyorum zaten canim. Bat 28 mayis.

Aynen benimde klomenle ayin5inde 90 dı 10da 848 olmuş pazartesi bakalım ama kasiklariimda şimdi ağrıdan çok acı var sanki
kasık karın ağrım var da akıntım yok dencek kadar az canım..sen kan ne zaman baktırdın canım kaçlarda değerin? 1000den fazlaysa görünme ihtimali var..sende klomenle mi hamile kaldın canım?

Aynen benimde klomenle ayin5inde 90 dı 10da 848 olmuş pazartesi bakalım ama kasiklariimda şimdi ağrıdan çok acı var sanki
senin bebiş nerdeyse benimkinden 10 gün büyük:)benim daha dün 93tü ..senin kese görünür artık..inşallah hayırlısıyla bende görürümm haftaya..

senin bebiş nerdeyse benimkinden 10 gün büyük:)benim daha dün 93tü ..senin kese görünür artık..inşallah hayırlısıyla bende görürümm haftaya..
Mrb ecrnny nasılsın.bu aralar pek göremiyoruz seni buralarda.ikimizinde tarihleri aynıydı ama belirtilerimiz çok farklıydı hatırladın mı sana demiştim ikimizden sadece biri hamile gibi görünüyo çünkü belirtiler farklıydı.bende bu ay ilk defa klomen kullandım tutmadı regl oldum.ilaçtan mı bilmiyorum ama neredeyse ilk defa 28 günde adet oldum.hep 40 yalın oluyodu.bu ay doktor trkrar klomen verdi olmassa artık rahim filmi çekilecek

mrb canım..pek giremiyorum bu ara misafirim var evde ondan..iyi sayılırım Allaha şükür..ama akşam duştan çıkarken düşer gibi oldum ondan beri ağrım var..inşallah bişey olmamıştır canım sıkkın biraz sen nasılsın? aslında senin belirtiler daha çok hamileliğe benziyordu ama olmadıysa vardır onda da bi hayır..sıkma canını..evet canım bu ilaçlar özellikle pko olanlarda düzenli adet olmayı sağlıyor..senden de bu ay güzel haber alırız inşallah...Allah benimkini de tüm hamilelerle beraber tamamına erdirir inşallah çok korkuyorumm rahim filmiylede çok hamile kalan var..açıkcası benim klomen tedavisinden pek umudum yoktu..biran önce rahim filmi çekilmek istiyordum ama Rabbim nasip etti..sende bu ay güzel değerlendir eşine keçiboynuzu özü içir..onun faydası da olmuş olabilir diye düşünüyorum..sperm kalitesini artırıyor..

Keçiboynuzu özü nasıl bişey.keçi boynuzu pekmezi var evde olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…