Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Bende ne Zaman evde test yapıp negatif çıktığında yok ya bu kesin sonuç vermez deyip kan testine gidiyorum ve sonuç negatif çıkıyor yani demem o ki idrar testleri doğru da biz kabullenemiyoruz hayırlısı herşeyin. Ben hep şöyle dua ediyorum Allahım negatif çıkıyorsa bu test bari beraberinde sabır ver bize çünkü yıkımı ağır oluyor...:KK12::KK12::KK12:

Arkadaslar rica etsem beni aydinlatir mısınız. 1 yila yakin hamile kalamadm ne esimde ne bende bi problem yok ama olmuyor. İşten izin alamama korkuma tedaviye gidemiyorum. bu cumartesi doktora gidip klomen ve catlatma ignesi isticem. Ancak ben calisiyorum yumurta takibi yaptiracak izin alacak durumda degilim malesef, merak ettigim sizler hepiniz ev hanimi misiniz.

Kızlar hala adet olmadım. 5 gün geçti.
Kan tahlili de negatif. Bnm gibi olan var mi
canım benimde adetim geçti geçen ay nisanın 14 ünde hastalanmıştım..buğün ayın 18 i ama 4 5 gündür hastalancak gibi duygulasallık midemde gerginlik hissediyorum her adet öncesi olduğu gibi...evde test yaptım negatif hayalet çizgi bile yok.sonra baktım topiklere yumurtlama tarihinden üstüne 14 gün ekleyince adet olunuyormuş.bende ovulasyon takibinde adetimin 22,günü yani mayısın 5 inde çift çizgiyi yakaladım ..bu duruma göre yarına falan gelir adetim ki inşallah gelmez hamişimdir ama öylede hissetmiyorum.seninde benim ki gibi bir durum olabilir mi geç yumurtlamış olabilirmisin

Arkadaslar rica etsem beni aydinlatir mısınız. 1 yila yakin hamile kalamadm ne esimde ne bende bi problem yok ama olmuyor. İşten izin alamama korkuma tedaviye gidemiyorum. bu cumartesi doktora gidip klomen ve catlatma ignesi isticem. Ancak ben calisiyorum yumurta takibi yaptiracak izin alacak durumda degilim malesef, merak ettigim sizler hepiniz ev hanimi misiniz.
Canım bende çalışıyorum adetin 3. Gün git daha iyi olur zaten klomende genelde adetin 5.günü başla diyo böylelikle tedaviye bir an önce başlarsın ben randevu alıp gidiyorum hastaneye böylelikle hastanede de zamAndan kazanıyorum hem önceden izin aldığım için beni idare ediyorlar ... Zaten iki yada üç defa daha çağırdı doktor beni sonra adetini bekle Dedi ...

Canım bende çalışıyorum adetin 3. Gün git daha iyi olur zaten klomende genelde adetin 5.günü başla diyo böylelikle tedaviye bir an önce başlarsın ben randevu alıp gidiyorum hastaneye böylelikle hastanede de zamAndan kazanıyorum hem önceden izin aldığım için beni idare ediyorlar ... Zaten iki yada üç defa daha çağırdı doktor beni sonra adetini bekle Dedi ...
Canim peki adetli adetli alttan muayene mi ediyor. :)

Canim peki adetli adetli alttan muayene mi ediyor. :)
Cnm eger daha önce hormonlarina felan bakmadiysa doktor adetin 3. günü gidersen sadece kanini alir ve hormanlarina bakar adetin bittikten sonra yumurta takibine basliyor adetliyken alttan muayene etmez klomene adetin 3. günü basliyor ama öncesinde hem kanini aliyor bakiyor hem alttan muayene eder sonrasinda öbür ayki adetini bekler ve hapi yazar adetin 3. günü basliyorsun klomene

X