Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

11. günde randevu verdi bakicak bilmiyorum igne vururmu sagol canim ya insan korkuyor gercekten 1 sene bekledik hicbir sorun olmadigi halde Rabbimin izniyle artik doktorlarin elindeyiz hayirlisi insallah hersey yolunda gider korktugum seyler olmaz..
korkma iyi seyler dusun tatlım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bir şey sorcam ben dün iğnemi oldum ama ağrım hala yok illaki ağrı olur mu. Bide bana doktor 2 iğne versi yani2 doz vuruldum sizinde böyle oldu mu

Kızlar biz yumurtlama dönemi olarak mayısın 2 sinde beraber olduk.
Early test negatif çıktı. 10 günde idrara geçer mi ki gebelik. Arkadaş kanda çıkar idrara 10 günde geçmez diyor.
Ne diyorsunuz?

Kızlar biz yumurtlama dönemi olarak mayısın 2 sinde beraber olduk.
Early test negatif çıktı. 10 günde idrara geçer mi ki gebelik. Arkadaş kanda çıkar idrara 10 günde geçmez diyor.
Ne diyorsunuz?
Predictor Early hassas testlerin içinde en iyisi diyebilirim. Adet tarihinden 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor. Ben 4 gün kala yapmıştım ve çok net ikinci çizgi çıkmıştı.

Kızlar bugün benden ara ara kahverengimsi koyu pembemsi akıntı geliyo.adetime 2 gün var.2 gün önceki gebelik testim negatifti.acaba bu lekelenme bişeyin habercisi olabilir mi

E ecrinny hayirli olsun canim cok sevindim. Bende carsamba sabah 7.30da ovitrelle oldum persembe aksam 8de iliski oldu yani 36.5 saat sonra bir de bu sabah 8.30da iliski oldu yani 72.saat.

Sali dr a gittigimde 4 yum var dedi solda 21 ve 16 mm; sagda 16 ve 17 mm cok iyi dedi. 2 gündür sol kasığımda kendini hissettiren bi ağrı var kistten korkuyorum:KK43: ve bugun göğüsucu hassasligim basladi. Ama goguslerde hicbir değisiklik yok. Senin goguslerde degisiklik oldu mu belirtilerin neydi?

E ecrinny hayirli olsun canim cok sevindim. Bende carsamba sabah 7.30da ovitrelle oldum persembe aksam 8de iliski oldu yani 36.5 saat sonra bir de bu sabah 8.30da iliski oldu yani 72.saat.

Sali dr a gittigimde 4 yum var dedi solda 21 ve 16 mm; sagda 16 ve 17 mm cok iyi dedi. 2 gündür sol kasığımda kendini hissettiren bi ağrı var kistten korkuyorum:KK43: ve bugun göğüsucu hassasligim basladi. Ama goguslerde hicbir değisiklik yok. Senin goguslerde degisiklik oldu mu belirtilerin neydi?
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun..darısı hepinize inşallah:KK200: yumurtaların çok güzel şansın çok yüksek..iğne vurulunca kist olma ihtimali biraz daha az..çatlarkende ağrı olabilir..göğüs hassasiyeti çok az olmuştu..ama iğne kullanan arkadaşlarsan duydum baya göğüs hassasiyeti olduğunu..benim prolaktin hormonun yüksek olduğu için ilaç kullanıyordum..ondan dolayı göğüs ağrısını çok hissetmemiş olabilirim..
ama umutlu ol canım..kafanı hiçbir şeye takmamaya stres yapmamaya çalış..bu çok önemli..yumurtalarından biriyle hamile kalsan diğeri kist olsa bile hiç önemli değil..hamilelikte gidiyor kistlerin çoğu..kii ben sendekinin kist olduğunu sanmıyorum..iğnen tam zamanında vurulmuşş..bu ay senden de güzel haberler alırız umarım çünkü 4 yumurta olması şansını iyice yükseltiyor..

X