- 9 Şubat 2016
- 348
- 328
- 32
korkma iyi seyler dusun tatlım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah11. günde randevu verdi bakicak bilmiyorum igne vururmu sagol canim ya insan korkuyor gercekten 1 sene bekledik hicbir sorun olmadigi halde Rabbimin izniyle artik doktorlarin elindeyiz hayirlisi insallah hersey yolunda gider korktugum seyler olmaz..
korkma iyi seyler dusun tatlım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
aminnn inşallahhInsallah Rabbim hayirlisiyla hepimize anne olacagimizi müjdeler.
Sagol cnm insallah iyi seyler müjdeli haberler olurkorkma iyi seyler dusun tatlım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Göğüs ağrısı iğnenin yan etkisi değil heralde cnmiğneden 1 gün sonra cok kötü adet sancısı gıbı sancım olmustu snrakı gunlerde ksaık agrısı da oldu akıntı da oldu bunlar iğnenın etkısı canım korkma
Keşke ama düşük ihtimalAdete 3 gün var kan testi yaptım 1.19 acaba geç döllenme oldusa değer yükselebilirmi
Bende adeti bekliyorum nasip ama umudum yokAdete 3 gün var kan testi yaptım 1.19 acaba geç döllenme oldusa değer yükselebilirmi
Cnm buay klomen kullandinmiben adet oldum bu ay yine yumurta takibi yaptıracam inşallah keyifsizim
Predictor Early hassas testlerin içinde en iyisi diyebilirim. Adet tarihinden 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor. Ben 4 gün kala yapmıştım ve çok net ikinci çizgi çıkmıştı.Kızlar biz yumurtlama dönemi olarak mayısın 2 sinde beraber olduk.
Early test negatif çıktı. 10 günde idrara geçer mi ki gebelik. Arkadaş kanda çıkar idrara 10 günde geçmez diyor.
Ne diyorsunuz?
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun..darısı hepinize inşallahE ecrinny hayirli olsun canim cok sevindim. Bende carsamba sabah 7.30da ovitrelle oldum persembe aksam 8de iliski oldu yani 36.5 saat sonra bir de bu sabah 8.30da iliski oldu yani 72.saat.
Sali dr a gittigimde 4 yum var dedi solda 21 ve 16 mm; sagda 16 ve 17 mm cok iyi dedi. 2 gündür sol kasığımda kendini hissettiren bi ağrı var kistten korkuyorumve bugun göğüsucu hassasligim basladi. Ama goguslerde hicbir değisiklik yok. Senin goguslerde degisiklik oldu mu belirtilerin neydi?
Benim adet 3 gün öne atıyor her ay. Ona göre mi 6 gün önce yapmalıyım?Predictor Early hassas testlerin içinde en iyisi diyebilirim. Adet tarihinden 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor. Ben 4 gün kala yapmıştım ve çok net ikinci çizgi çıkmıştı.