- 14 Eylül 2010
- 465
- 39
Olmadı canım hiç ilişki doktoru bekledik artk bu akşam başkıcaz hayırlısı olsun hepimiz içincanım sana tavsiyem bugun ilşki olsun ben iğneden önce ilşki olmadı igneden tam 48 saat sor-nra oldu anca ve ben yetisemediğimi dusunuyorum yumurtam buyuktu ve iğneden hemen sınra catladı ben oyle hıssedıyorum cunku cok akıntım ve agrım olmustu ben bu ay iğne vuruldugum gun hemen ilişki yapıcam bakalım bu ay da denıyoruz
haa benim 26 mm olduğu aklımda kalmış 21 mmlikte varsa bilmiyorum canım:) ben biraz cadolozum şöyle olsa mı böyle olsa mı diye doktora soruyorum hep..yoksa onların bir sürü hastası oluyor kafaları bir milyon:) inşallah bu ay gönlünce olur..canım zaten biri 21 mm di diğeri 26ydı 28 günde bir adet olunca doktor 14. günde yumurtlama oluyor ya normalde 14. gün cagırıyor benı ve o zaman iğneyı yaptı bu ayda oyle yapacak sanırsm 19 mayıs 14. günüm bakalım bu ay nasıl buyuyecek yumlar bi de benım elımde degıl ki kızzzz 14. gün yapılır dıyor doktor keske elımde olsa ondan once yaptırsam
Sağolasın canım inşallah sağlıkla kucağıma alcağım günleri de görürümm..o da doğru Allah nasip etcekse bunlar vesile aslında..dikkat ediyorum da ama ne bileyim çok korkuyorumkız bunların hepsı bahane olacagı varsa elbet olur hayırlısı dıyorum sen dikkat et kendıne allahım tamamına erdırsın ınsallah
canım daha cok yeni tabı silik cıkacak adet gunun bile gelmedi daha senin o yuzden oyle sıkma canınıSağolasın canım inşallah sağlıkla kucağıma alcağım günleri de görürümm..o da doğru Allah nasip etcekse bunlar vesile aslında..dikkat ediyorum da ama ne bileyim çok korkuyorumher gün doktora gidesim var..doktorda bir hafta sonra gel dedi..her şey yolunda mı değil mi bilmiyorum bile..testim hala baya silik çıkıyor..olmazsa başka doktora da giderim bir hafta bekleyemicem galibaa..sağol iyi dileklerin için
dogrudur tatlım biri 21 diğeri26ydı bakalım bu ay ne olacak kac tane olusacak günde 2 ye cıkardı doktor klomenı bu ay ıkı kere ıcıyorum cok merak edıyorum vallahaa benim 26 mm olduğu aklımda kalmış 21 mmlikte varsa bilmiyorum canım:) ben biraz cadolozum şöyle olsa mı böyle olsa mı diye doktora soruyorum hep..yoksa onların bir sürü hastası oluyor kafaları bir milyon:) inşallah bu ay gönlünce olur..
her zaman nasılsa o zamana gore yap tatlımKızlar bişey sorucam.
Benim adet tarihi hep 3 gün önce başlar. Ben geçen ay olduğum tarihe göre mi erken gebelik testini yapicam yoksa 3 gün erkene gelen tarihe göre mi????
Öylemi cnm insallah birsey olmaz tek korkum yumurtlamada sorun olmadigi halde bu ilaci kullanirsam sonra kiste dönüsür bide bunla ugrasirsam diyecanım merhaba hiç bir yan etkısı yk tek bi tane var o da kilo aldırması bende acayıp göbek yaptı ya goren hamıle sanıyor
yok ya oyle olan da var ama cok nadir olan bısey zaten catlatma iğnesi vuryor doktor vurduktan sonra yumurta catladıgı ıcın kist olma ihtimali olmuyorÖylemi cnm insallah birsey olmaz tek korkum yumurtlamada sorun olmadigi halde bu ilaci kullanirsam sonra kiste dönüsür bide bunla ugrasirsam diye
Sende çatlama iğnesi kullandın mi canmyok ya oyle olan da var ama cok nadir olan bısey zaten catlatma iğnesi vuryor doktor vurduktan sonra yumurta catladıgı ıcın kist olma ihtimali olmuyor
evet canım kullandım bu ay da 19 mayısta randevum var buyuk ıhtımal o gun catlatma iğnemı de olurumSende çatlama iğnesi kullandın mi canm
Kullandığın zaman göğüs ağrısı kasik ağrısı yaptı mı bnde ilk defa kullandım 1 hafta oldu iğne olduktan 4 gün sonra göğüs ucu ağrımaya başladı ve kasik ağrım ve akintim var bunlar catlatma ignesinden olabilr mievet canım kullandım bu ay da 19 mayısta randevum var buyuk ıhtımal o gun catlatma iğnemı de olurum
Evet okumustum yumurtalarin büyüyüp kiste dönüsme ihtimalini zaten en cok korkutugum yönde buyüzden bide kistle ugrasmayayim diye ama insallah böyle bir durum olmaz.. Sendede demekki benim gibiydi sagol cnm ya bir nebze icime su serptin insallah dedigin gibi sifa bu tedaviyle olsuncanım görünürde benim yumurtlamamda da hiçbir sorun yoktu...ama faydasını gördüm..demek ki doktorların göremediği bir sorun varmış..adet düzenini bozmaz bu tedavi..ama yumurtların çok büyüyüp çatlamama ihtimali var kist olabilir belki oda bir sonraki adetle atılıyor zaten..bence denemelisin canım..belki şifan bu tedavidendir..
11. günde randevu verdi bakicak bilmiyorum igne vururmu sagol canim ya insan korkuyor gercekten 1 sene bekledik hicbir sorun olmadigi halde Rabbimin izniyle artik doktorlarin elindeyiz hayirlisi insallah hersey yolunda gider korktugum seyler olmaz..yok ya oyle olan da var ama cok nadir olan bısey zaten catlatma iğnesi vuryor doktor vurduktan sonra yumurta catladıgı ıcın kist olma ihtimali olmuyor
iğneden 1 gün sonra cok kötü adet sancısı gıbı sancım olmustu snrakı gunlerde ksaık agrısı da oldu akıntı da oldu bunlar iğnenın etkısı canım korkmaKullandığın zaman göğüs ağrısı kasik ağrısı yaptı mı bnde ilk defa kullandım 1 hafta oldu iğne olduktan 4 gün sonra göğüs ucu ağrımaya başladı ve kasik ağrım ve akintim var bunlar catlatma ignesinden olabilr mi
Kan testi yaptın mı.doktor bana 15.gün yap dediBugun igneden sonra 16. Gun
Ilk klomen denemesinde 16. Gunde adet olmustum bugun simdilik bisey yok insallah olmaz. Kasık agrim var pazartesiden beri adet gelecek diye dusunuyorum ama
Bende yaptım digital test. NO yazdı çok sinirim bozukHayırlı sabahlar arkadaşlar.bu akşam kan testi yaptırıcam.regl 3 gün kaldı heralde neyse belli olmuştur.gerçi doktorda çarşamba yap demişti zaten.dünki eczane testinde biraz hevesim kırıldı ama bakalım hayırlısı
Kan testi yaptın mı.doktor bana 15.gün yap dedi