Canım bana doktorun 14 gün sonra kan yaptır dedi dün bugün enjeksiyon yaptırdım 24ünde kan tahlilim varKızlar eczane testi yaptım tek çizgi çıktı.bugün iğnenin 14. Günü.adetime 5 gün var.belli etmeyede bilir mi
canımmmmmm senin adına cok sevindim yaaa vay be bak gördun mu herkeste aynı tepkıler olmuyor demek kı allahım hayırlı ugurlu etsın inşallah11 aydır bekliyordum..bu ay hamile kalmasaydım hsg çekincektim..her şeyde bir hayır var gerçektn..doktor benim hsg çektirmediğimi unutmuş ve direk klomen tedavisi yapcaz dedi..sonra gittiğimde biz hsg çekmeden mi tedaviye başlamışız dedi..neyse bu ay çekelim tıkalıysa tüplerin bu tedaviler işe yaramaz dedi..bende ilk önce hsg çekmedi diye kızıp duruyordum kadına..Allah şifamı burdan vercekmiş demek.. tamamına erdirir inşallah..sen çektirdin mi? 5 ay da hemen tedaviye iyi başlamış doktorlar..ben kaç tane doktora gittim bir yıl deneyin dediler..en son bu doktora yalan söyledim bir buçuk yıldır olmuyor diye öyle tedaviye başladııı:
canım merhaba hiç bir yan etkısı yk tek bi tane var o da kilo aldırması bende acayıp göbek yaptı ya goren hamıle sanıyorMrb arkadaslar bende buay ilk defa klomen ilaci kullanicam ama tereddütlüyüm cünkü adetim düzenli hormanlarim normal yumurtam olusuyor yani bu ilac yumurta icin yaziliyor bildigim kadariyla benim bu konuda sorunum yok sonra düzenli olan bu dengeyi bozmasin kullanan Tecrübeli Arkdaslar yardimci olurmusunuz sizin durumunuz nasildi ve herhangi bir kötü etkisi oldumu
benımde ilk denememde tutmadı çok güzel büyümüş 3 yum olmasına rağmen olmadı malesef.... benım klomen dün bitti perşembe randevum var bakalım bu ay ne olacak....kızlar bende klomene tekrar basladım bugun klomende 3. günüm inşallah bu kez tutar 19 mayısta randevum var doktorda
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun..darısı hepinize inşallahcanımmmmmm senin adına cok sevindim yaaa vay be bak gördun mu herkeste aynı tepkıler olmuyor demek kı allahım hayırlı ugurlu etsın inşallah
hangi marka testin canım ben eczaneden bikaç marka test aldım çok çok silik gösteriyor..ama internetten aldığım laboquick testi gerçekten net gösteriyor diğerlerine göre..idrarında da çok sıvı tükettiysen çıkmaz..Kızlar eczane testi yaptım tek çizgi çıktı.bugün iğnenin 14. Günü.adetime 5 gün var.belli etmeyede bilir mi
canım ben iğneden bir önce ilişki olmuştu..iğne akşamıda yapın dedi..ama biz birgün önce yaptığımız için yapmadık..iğneden 24 saat ve 42 saat sonra yaptık galiba..ondan sonra da bir gün arayla 2 ilişki oldu..bizede 5 ilişki demişti ama biz 4 anca yapabildik..hayırlısı senin hakkında da yumurtan güzel büyümüşş..Vanım bende çektirmedim hsg. Kusura bakma yeni girdim. Doktora gittim bugün 18mm olmuş yumuşum ve yarın çatlama iğnemi vurulcam. Doktora yalvar yakar başladı zaten klomene ekşidim adamın başında resmen... sen çatlama ipnesinden sonra ne kadar birlikte oldun. Bana yarın akşamdan itibaren 2 güne 1 dedi 5 defa. Sen nasl yaptn
canım görünürde benim yumurtlamamda da hiçbir sorun yoktu...ama faydasını gördüm..demek ki doktorların göremediği bir sorun varmış..adet düzenini bozmaz bu tedavi..ama yumurtların çok büyüyüp çatlamama ihtimali var kist olabilir belki oda bir sonraki adetle atılıyor zaten..bence denemelisin canım..belki şifan bu tedavidendir..Mrb arkadaslar bende buay ilk defa klomen ilaci kullanicam ama tereddütlüyüm cünkü adetim düzenli hormanlarim normal yumurtam olusuyor yani bu ilac yumurta icin yaziliyor bildigim kadariyla benim bu konuda sorunum yok sonra düzenli olan bu dengeyi bozmasin kullanan Tecrübeli Arkdaslar yardimci olurmusunuz sizin durumunuz nasildi ve herhangi bir kötü etkisi oldumu
canım dün ilişkiniz olmadıysa..yani iğneden bir gün öncesi..bugün akşam mutlaka ilişkiniz olsun bence..spermler 2-3 gün yaşıyor zaten içerde..Canım doktorun dediği kafama takılmıştı yani yumurtanın hemen çatlamadığını duymuştum 36 saat sonra mı ne diyolar ya ama benim doktor iğneyi olduğum akşamdan yani bu günden başlıcaksınız 1gün arayla 5 kere dedi.
canım yumurtanın erken çatlama ihtimalide var..ona karşı önlem olarak ereknden yapın demiş..çünkü çatlayan yumurtta 12-24 saat arasında anca yaşıyor..Canım doktorun dediği kafama takılmıştı yani yumurtanın hemen çatlamadığını duymuştum 36 saat sonra mı ne diyolar ya ama benim doktor iğneyi olduğum akşamdan yani bu günden başlıcaksınız 1gün arayla 5 kere dedi.
Olmadı canım doktoru bekledik yani o düzenlesi tarihleri diye tamam ben bu akşamdan başlayayım canımcanım dün ilişkiniz olmadıysa..yani iğneden bir gün öncesi..bugün akşam mutlaka ilişkiniz olsun bence..spermler 2-3 gün yaşıyor zaten içerde..
Erken gebelik testi değilse cikmayabilirKızlar eczane testi yaptım tek çizgi çıktı.bugün iğnenin 14. Günü.adetime 5 gün var.belli etmeyede bilir mi
canım sana tavsiyem bugun ilşki olsun ben iğneden önce ilşki olmadı igneden tam 48 saat sor-nra oldu anca ve ben yetisemediğimi dusunuyorum yumurtam buyuktu ve iğneden hemen sınra catladı ben oyle hıssedıyorum cunku cok akıntım ve agrım olmustu ben bu ay iğne vuruldugum gun hemen ilişki yapıcam bakalım bu ay da denıyoruzOlmadı canım doktoru bekledik yani o düzenlesi tarihleri diye tamam ben bu akşamdan başlayayım canım
valla benim de cok guzel buyumus demıstı ama ben yumurtlamayı kacırdım boyle dusunuyorum ve cok pısmanım doktoru dınlemeyıp iğne aksamı ilişki yasamadıgımabenımde ilk denememde tutmadı çok güzel büyümüş 3 yum olmasına rağmen olmadı malesef.... benım klomen dün bitti perşembe randevum var bakalım bu ay ne olacak....
canım zaten biri 21 mm di diğeri 26ydı 28 günde bir adet olunca doktor 14. günde yumurtlama oluyor ya normalde 14. gün cagırıyor benı ve o zaman iğneyı yaptı bu ayda oyle yapacak sanırsm 19 mayıs 14. günüm bakalım bu ay nasıl buyuyecek yumlar bi de benım elımde degıl ki kızzzz 14. gün yapılır dıyor doktor keske elımde olsa ondan once yaptırsamçok teşekkür ederim canım Allah razı olsun..darısı hepinize inşallahben hala inanamıyorum zaten..bir aksilik çıkcak diye ödüm çıkıyor..idrar testi yapmaya hala devam ediyorum 30u bulcak nerneyse silik çıkıyor hala ama değer çok düşük henüz ondan heralde..Allahım tamamına erdirir inşalahh..sana da taviyem canım iğnen vurulurken yumurtaların o kadar büyük olmasın..benim bildiğim 18-22 mm iken iğne vurulunca kaliteli yumurta oluyor..bu ayda senden güzel haberler bekliyoruz inşalahhh
kız bunların hepsı bahane olacagı varsa elbet olur hayırlısı dıyorum sen dikkat et kendıne allahım tamamına erdırsın ınsallahçok teşekkür ederim canım Allah razı olsun..darısı hepinize inşallahben hala inanamıyorum zaten..bir aksilik çıkcak diye ödüm çıkıyor..idrar testi yapmaya hala devam ediyorum 30u bulcak nerneyse silik çıkıyor hala ama değer çok düşük henüz ondan heralde..Allahım tamamına erdirir inşalahh..sana da taviyem canım iğnen vurulurken yumurtaların o kadar büyük olmasın..benim bildiğim 18-22 mm iken iğne vurulunca kaliteli yumurta oluyor..bu ayda senden güzel haberler bekliyoruz inşalahhh
bende iğne akşamı ilişkı yasamadım.... ama iğneden birgün önce gece ilişkı olmuştu.... sonra iğneden 36 saat sonra.... sonra da 3 defa gün aşırı ilişkı oldu....valla benim de cok guzel buyumus demıstı ama ben yumurtlamayı kacırdım boyle dusunuyorum ve cok pısmanım doktoru dınlemeyıp iğne aksamı ilişki yasamadıgıma
cnm ben çatlatma iğnesinin 11. gün vuruldum, zaten klomen kullanmadan benım yumlarım 14. yada 15. gün çatlıyor... klomen etkili bir ilaç yum dönemlerını öne çekebilir ... bence sen adetin 10. günü doktora git istersen....canım zaten biri 21 mm di diğeri 26ydı 28 günde bir adet olunca doktor 14. günde yumurtlama oluyor ya normalde 14. gün cagırıyor benı ve o zaman iğneyı yaptı bu ayda oyle yapacak sanırsm 19 mayıs 14. günüm bakalım bu ay nasıl buyuyecek yumlar bi de benım elımde degıl ki kızzzz 14. gün yapılır dıyor doktor keske elımde olsa ondan once yaptırsam