Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

kızlar tam net bişey yok ama sanırım güzel haberler vericem sizlere..sizlerden de güzel haberler bekliyorumm..

Niyetim sabah eczane testi yapmak bi kıpırdama varsada akşamsı kan testi yapmayı düşünüyorum.doktor çarşamba test yapabilirsin dedi yani battan bi kaç gün önce
Ama bende kendimi hamile gibi hissediyorum.hayırlı bi rüyada gördüm.inş.hepimizinki hayırla sonuçlanır

Niyetim sabah eczane testi yapmak bi kıpırdama varsada akşamsı kan testi yapmayı düşünüyorum.doktor çarşamba test yapabilirsin dedi yani battan bi kaç gün önce
benim 11. günde çıktı canım..bence sende de çıkar varsa..bekleme yaptır bnce..20ye yakın gebelik testi yaptım ben

Ama bende kendimi hamile gibi hissediyorum.hayırlı bi rüyada gördüm.inş.hepimizinki hayırla sonuçlanır
canım hissediyorsan vardır inşallah bende hissetmiştim çünküü..kesin değil ama sonuç pozitif galiba..ama çok erken olduğu için net bişey söyleyemiyoruz henüz..Allah inşallah tamamına erdirir..

ve bende rüya görmüştüm canım bir yıldır deniyoruz ilk kez rüyamda pozitif çıktığını gördüm ve ben paronayak gibi her belirtiyi hamilelik belirtisi sanardım eşim hiçbir şey demezdi..bir hafta önce sen hamilesin dedi yüzüme bakıp..içine doğru demek..hem çok mutluyum hem de stresli hakkımızda hayırlısı..

Yeni gördüm daha.değerin kaçtı söylemicen mi
canım dün acilde yaptırdık 17ydi bugün doktorum yaptırdı 27 çıktı inşallah bu artış düzgündür..bir sıkıntı çıkmaz..henüz çok düşük değerler net bişey diyemeyiz keseyi görmek lazım dedi doktor..

kayınvalidemin evinde ne çektim onlara kesin bişey olmadan bişey diyemiyoruz kan testi yaptıramadığım için içim içimi yiyor..ankaraya gelir gelmez eve girmeden hastaneye gittikk:)

İnşallah benim ki sağlıklı bir gebeliktir..Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder inşallah..öğrenir öğrenmez herkese dua ettim..bence sende de gebelik var gül..artık :% 100 çıkar...idrarda bile..haydi senden de güzel haberler bekliyoruz..

Değerlerine göre bebek var.hayırlısı olsun.kese ne zaman görünür müş

Hayırlısıyla inş.şimdi işteyim.çıkıştada davete gidicem o yüzden yarına kalır

Değerlerine göre bebek var.hayırlısı olsun.kese ne zaman görünür müş
doktor bir hafta sonra gel bakalım görüncek mi dedi..eee 2 günde bir değerlere bakmıcaz mı dedim yok dedi..ama benim içim rahat etmez..başka yerde baktırırırm heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…