Ecrnny test yaptın mı.ben daha cesaret edemedimcanım senin yumurtaların kaç mm'di?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ecrnny test yaptın mı.ben daha cesaret edemedimcanım senin yumurtaların kaç mm'di?
Niyetim sabah eczane testi yapmak bi kıpırdama varsada akşamsı kan testi yapmayı düşünüyorum.doktor çarşamba test yapabilirsin dedi yani battan bi kaç gün önceEcrnny test yaptın mı.ben daha cesaret edemedim
yaptım canım..kan testi de yaptırdık..senin de kesin çıkar artık yaptırsana..idrarda da çıkarr..Ecrnny test yaptın mı.ben daha cesaret edemedim
Ama bende kendimi hamile gibi hissediyorum.hayırlı bi rüyada gördüm.inş.hepimizinki hayırla sonuçlanırNiyetim sabah eczane testi yapmak bi kıpırdama varsada akşamsı kan testi yapmayı düşünüyorum.doktor çarşamba test yapabilirsin dedi yani battan bi kaç gün önce
Sonuç?yaptım canım..kan testi de yaptırdık..senin de kesin çıkar artık yaptırsana..idrarda da çıkarr..
benim 11. günde çıktı canım..bence sende de çıkar varsa..bekleme yaptır bnce..20ye yakın gebelik testi yaptım benNiyetim sabah eczane testi yapmak bi kıpırdama varsada akşamsı kan testi yapmayı düşünüyorum.doktor çarşamba test yapabilirsin dedi yani battan bi kaç gün önce
canım hissediyorsan vardır inşallah bende hissetmiştim çünküü..kesin değil ama sonuç pozitif galiba..ama çok erken olduğu için net bişey söyleyemiyoruz henüz..Allah inşallah tamamına erdirir..Ama bende kendimi hamile gibi hissediyorum.hayırlı bi rüyada gördüm.inş.hepimizinki hayırla sonuçlanır
yukarda size güzel haber vercem galiba yazdım ama görmedin heralde canım..inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz..Sonuç?
Yeni gördüm daha.değerin kaçtı söylemicen miyukarda size güzel haber vercem galiba yazdım ama görmedin heralde canım..inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz..
ve bende rüya görmüştüm canım bir yıldır deniyoruz ilk kez rüyamda pozitif çıktığını gördüm ve ben paronayak gibi her belirtiyi hamilelik belirtisi sanardım eşim hiçbir şey demezdi..bir hafta önce sen hamilesin dedi yüzüme bakıp..içine doğru demek..hem çok mutluyum hem de stresli hakkımızda hayırlısı..Ama bende kendimi hamile gibi hissediyorum.hayırlı bi rüyada gördüm.inş.hepimizinki hayırla sonuçlanır
Anladım hayırlısıYeni gördüm daha.değerin kaçtı söylemicen mi
canım dün acilde yaptırdık 17ydi bugün doktorum yaptırdı 27 çıktı inşallah bu artış düzgündür..bir sıkıntı çıkmaz..henüz çok düşük değerler net bişey diyemeyiz keseyi görmek lazım dedi doktor..Yeni gördüm daha.değerin kaçtı söylemicen mi
Değerlerine göre bebek var.hayırlısı olsun.kese ne zaman görünür müşcanım dün acilde yaptırdık 17ydi bugün doktorum yaptırdı 27 çıktı inşallah bu artış düzgündür..bir sıkıntı çıkmaz..henüz çok düşük değerler net bişey diyemeyiz keseyi görmek lazım dedi doktor..
Hayırlısıyla inş.şimdi işteyim.çıkıştada davete gidicem o yüzden yarına kalırİnşallah benim ki sağlıklı bir gebeliktir..Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip eder inşallah..öğrenir öğrenmez herkese dua ettim..bence sende de gebelik var gül..artık :% 100 çıkar...idrarda bile..haydi senden de güzel haberler bekliyoruz..
Ecrinny hamile misinbenim 11. günde çıktı canım..bence sende de çıkar varsa..bekleme yaptır bnce..20ye yakın gebelik testi yaptım ben
Akıntın var mı senin.bende oluyo hatta sanıyorum adet oldum hemen lavaboya kaçıyorumHayırlısıyla inş.şimdi işteyim.çıkıştada davete gidicem o yüzden yarına kalır
doktor bir hafta sonra gel bakalım görüncek mi dedi..eee 2 günde bir değerlere bakmıcaz mı dedim yok dedi..ama benim içim rahat etmez..başka yerde baktırırırm heralde..Değerlerine göre bebek var.hayırlısı olsun.kese ne zaman görünür müş