Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

beklenen adet tarihi demek canım benimde 6 günüm var..aramızda 2 gün var..ama benim yumurtam geç çatladı biraz..
Slm cnm okudum bu mesajını benimde yumurtam geç çatladı 24 'ünde çatlaması gerekirken benim ki de 29'unda çatladı. Geç çatlayınca geç mi adet olunuyor ????

Kizlar iyi akşamlar Nasılsıniz
iyiyiz canım sen nasılsın..var mı bir gelişme? benim bugünki testim senin 8. gün yaptığın test gibi oldu çok sonradan çizgi çıktı ama varla yok arası çok zor görünüyor..senin adete ne kadar kaldı? bi test daha yapıverseydin adet gelmediysee:)

Benim bugün şiddetli bir bel ağrım ve göğüs ağrım çok.adet belirtilerimde de böyle oluyo ama bilemiyorum.adetten farkı dün sarımsı kahverengiye yakın akıntı geldi.ama bu akıntı enfeksiyonda olabilir bebekte

iyiyiz canım sen nasılsın..var mı bir gelişme? benim bugünki testim senin 8. gün yaptığın test gibi oldu çok sonradan çizgi çıktı ama varla yok arası çok zor görünüyor..senin adete ne kadar kaldı? bi test daha yapıverseydin adet gelmediysee:)
canım günaydınn bugun iğneden sonra ki 15. gün adeti beklıyorum ama bugun yine bi test yaparım

Benim bugün şiddetli bir bel ağrım ve göğüs ağrım çok.adet belirtilerimde de böyle oluyo ama bilemiyorum.adetten farkı dün sarımsı kahverengiye yakın akıntı geldi.ama bu akıntı enfeksiyonda olabilir bebekte
canım benim de bi kaç gündür ara ara bel agrısı oluyor sanki adet dönemınde olan agrı gibi senin kacıncı gün

canım günaydınn bugun iğneden sonra ki 15. gün adeti beklıyorum ama bugun yine bi test yaparım
günaydın canım.canım çok sıkkın aslında ama moral bozmamaya söz vermiştim kendime..gece ve sabah çok karın ağrım oldu..adet ağrısından daha şiddetli..sabah kalkınca da test yaptım bişi çıkmadı..böyle oluncada kan vermek çok saçma..2-3lü değerler anca çıkar..oda iğnenşn etkisi mi gebelik mi bilemeyiz..hadi iğne vurunmasam hamile olabilir diye şüphe olurdu 3 çıksa bile..ama şimdi muallaktayız gerçek mi değil mi bilemeyiz..sanırım benim kan testi pazartesiye kaldı..

günaydın canım.canım çok sıkkın aslında ama moral bozmamaya söz vermiştim kendime..gece ve sabah çok karın ağrım oldu..adet ağrısından daha şiddetli..sabah kalkınca da test yaptım bişi çıkmadı..böyle oluncada kan vermek çok saçma..2-3lü değerler anca çıkar..oda iğnenşn etkisi mi gebelik mi bilemeyiz..hadi iğne vurunmasam hamile olabilir diye şüphe olurdu 3 çıksa bile..ama şimdi muallaktayız gerçek mi değil mi bilemeyiz..sanırım benim kan testi pazartesiye kaldı..
offff o can skıntısı bende de var ya benim de karnım agrıyor kesın adet olucam yarın adet beklıyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık napıcamı bılemıyorum

Bende 8 inde adet olucam dayanamayıp predictor erken gebelik testini yaptım negatif ki bu ay çok umutluydum Hsg çektirmiştim ama yine hayal kırıklığı yine hüsran :KK20: yumurtalıklar çalışıyor kanallar açık hormon test sonucu normal eşimin sperm test sonucu iyi hareketliliği iyi ama gel gör ki 1 senedir olmuyor olmuyor olmuyor. Zaman'ı vardır biliyorum bizim için bu hayırlıdır biliyorum ama içimdeki üzüntüyü stresi kasveti hayal kırıklığını anlatamam kelimeler yetersiz kalır Yüce rabbim ben ve benim gibilere şifa versin vede sabır versin çok zor çok ...

amin canım Allah evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah..senle aynı durumdayız benimde bir yıl oldu sadece hsg çekilmedim..diğer şeylerde benimde bir sıkıntım yok eşiminde..ama olmuyor işte..var demek ki bir vakti üzülme sıkma canını canım..bu ay da olmazsa hsg çekilir 3 ay akışına bırakırım..olmazsa aşılama tüp bebek..bu da bizim imtihanımız canım...isyan etmeyelimm..

X