Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Benim 2.5 yil oldu canim 2014 eylulde bos gebelikten kurtaj 2015 ocakta kimyasal gebelikten dusuk 2016 ocakta bos gebelikten kurtaj oldum.. oyle bi hasretki tekrar aynisini yasarsam desende hergecen gun daha buyuk hevesle istiyosun..
inşallah Allah en yakın zamanda hepimize anneliği nasip eder..

E ecrinny canim ben yarin 14.00de dr a gidicem. Insallah kist felan yokturda klomene baslayabilirim. Yarin adetimin 4.gunu hormon ve vitamin testlerimide yaptiricam.
inşallah canım..bakıldın mı çıktı mı testlerin..benim doktora dediğim halde vitamin testlerini yapmadı gerek yok dedi..doktorumu değiştirince ben de yaptırayım vitamin testii..

evet kızlar klomenin 5. günü şafak 9:) inşallah güzel haberler veririz hepimiz..haziran canım sen naptın yaptın mı test?

Kızlar bn 11. Gun yaptm negatfti bgb tekrar baktgmda hayalet bir gölge vardı. İğnenin etkisi gecti demekli yarın 13. Gun sabah idrarıyla yapablrm
yap bakalım canım..inşallah pozitiftir..13. gün artık belli olur heralde...daha bizim çok varr bekle bekle geçmiyorr:) bide kızlar 14. gün negatif görene kadar moral bozmayalım bence..çünkü geç döllenme de olabilir..hayırlısı bakalım bekleyip görelim..

yap bakalım canım..inşallah pozitiftir..13. gün artık belli olur heralde...daha bizim çok varr bekle bekle geçmiyorr:) bide kızlar 14. gün negatif görene kadar moral bozmayalım bence..çünkü geç döllenme de olabilir..hayırlısı bakalım bekleyip görelim..
Kendimi kaptr ak istemesemde bu ay pozitf olacak gbi bi umut yeserdi içimde, boyle olunca yıkım daha büyük oluyor kaptırmayayım kendimi diyrm ama yrn negatfi görürsem umudu keserim artık

kızlar ne gibi gelişmeler var sizde..benim karnım şiş gibi biraz..ara ara da kasık ağrısı oluyor çok yoğun değil ama..akıntım yok..

inşallah canım..bakıldın mı çıktı mı testlerin..benim doktora dediğim halde vitamin testlerini yapmadı gerek yok dedi..doktorumu değiştirince ben de yaptırayım vitamin testii..
Canim benim genetik pihtilasma pataloji rahim filmi hormon testi vit testi sperm testi hersey normal deniyo.. normal ama iste 3 kayip.. hayirlisi.
Sende yaptir canim testlerini.

Canim benim genetik pihtilasma pataloji rahim filmi hormon testi vit testi sperm testi hersey normal deniyo.. normal ama iste 3 kayip.. hayirlisi.
Sende yaptir canim testlerini.
birazını yaptırdım da diğerlerini de yaptırcam canım kist oluşmazsa eğer bu ay rahim filmi çektircem..bakalım hakkımızda hayırlısı..kromozom testi de yaptırdın mı..bide bazı kadınlarda vücut bebeği kabul etmiyormuş bazı antikorların etkisiyle öyle bir test yaptırdın mı adını bilmiyorum testin ama eğer öyle bir durum varsa kortizon mu neydi öyle bir tedaviyle bebek oluyormuş..bunları da sor doktoruna canım..ben de buralardan araştırdıkça öğreniyorum..yoksa çoğundan haberim bile yoktu..bide doktora söylemedikçe onlar pek bişi yapmıyor..

X