Canım yumurtaların büyüdüğü için oluyo catlicak sanırım o yuzdenKızlar bsy söyleyin(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yumurtaların büyüdüğü için oluyo catlicak sanırım o yuzdenKızlar bsy söyleyin(
İnş ya kist fln olmasın daCanım yumurtaların büyüdüğü için oluyo catlicak sanırım o yuzden
inşallah Allah en yakın zamanda hepimize anneliği nasip eder..Benim 2.5 yil oldu canim 2014 eylulde bos gebelikten kurtaj 2015 ocakta kimyasal gebelikten dusuk 2016 ocakta bos gebelikten kurtaj oldum.. oyle bi hasretki tekrar aynisini yasarsam desende hergecen gun daha buyuk hevesle istiyosun..
inşallah canım..bakıldın mı çıktı mı testlerin..benim doktora dediğim halde vitamin testlerini yapmadı gerek yok dedi..doktorumu değiştirince ben de yaptırayım vitamin testii..
Ben9.gun dusunuyomben 9 ya da 10. gün yaparım duramam:) sen ne zaman yapcan canım?
Kızlar bn 11. Gun yaptm negatfti bgb tekrar baktgmda hayalet bir gölge vardı. İğnenin etkisi gecti demekli yarın 13. Gun sabah idrarıyla yapablrmBen9.gun dusunuyom
tamam canım yapıp testlerimizi buraya yükler karşılaştırırızz..fikir sahibi de olmuş oluruzz..Ben9.gun dusunuyom
yap bakalım canım..inşallah pozitiftir..13. gün artık belli olur heralde...daha bizim çok varr bekle bekle geçmiyorr:) bide kızlar 14. gün negatif görene kadar moral bozmayalım bence..çünkü geç döllenme de olabilir..hayırlısı bakalım bekleyip görelim..Kızlar bn 11. Gun yaptm negatfti bgb tekrar baktgmda hayalet bir gölge vardı. İğnenin etkisi gecti demekli yarın 13. Gun sabah idrarıyla yapablrm
Kendimi kaptr ak istemesemde bu ay pozitf olacak gbi bi umut yeserdi içimde, boyle olunca yıkım daha büyük oluyor kaptırmayayım kendimi diyrm ama yrn negatfi görürsem umudu keserim artıkyap bakalım canım..inşallah pozitiftir..13. gün artık belli olur heralde...daha bizim çok varr bekle bekle geçmiyorr:) bide kızlar 14. gün negatif görene kadar moral bozmayalım bence..çünkü geç döllenme de olabilir..hayırlısı bakalım bekleyip görelim..
İnş hayırlısıyla pozitif çıkar.Kendimi kaptr ak istemesemde bu ay pozitf olacak gbi bi umut yeserdi içimde, boyle olunca yıkım daha büyük oluyor kaptırmayayım kendimi diyrm ama yrn negatfi görürsem umudu keserim artık
Zaten spermler canlı kalıyo yapmanıza gerek yok.yapsanızda daha tam sperm yenilenöemiş oluyo.bir var bir yokBgn adetin 15. Gunu kızlar. Dün gece yaptık bu gece de yapalim mi ya sanki vakti kaçıriyomusuz gibi geliyo :))
O zaman yarına ya nasip :))Zaten spermler canlı kalıyo yapmanıza gerek yok.yapsanızda daha tam sperm yenilenöemiş oluyo.bir var bir yok
Aynen ggecmiyoryap bakalım canım..inşallah pozitiftir..13. gün artık belli olur heralde...daha bizim çok varr bekle bekle geçmiyorr:) bide kızlar 14. gün negatif görene kadar moral bozmayalım bence..çünkü geç döllenme de olabilir..hayırlısı bakalım bekleyip görelim..
Neyde yaptin idrardamiKızlar bn 11. Gun yaptm negatfti bgb tekrar baktgmda hayalet bir gölge vardı. İğnenin etkisi gecti demekli yarın 13. Gun sabah idrarıyla yapablrm
Canim benim genetik pihtilasma pataloji rahim filmi hormon testi vit testi sperm testi hersey normal deniyo.. normal ama iste 3 kayip.. hayirlisi.inşallah canım..bakıldın mı çıktı mı testlerin..benim doktora dediğim halde vitamin testlerini yapmadı gerek yok dedi..doktorumu değiştirince ben de yaptırayım vitamin testii..
Ne zaman test yapacaksın?kızlar ne gibi gelişmeler var sizde..benim karnım şiş gibi biraz..ara ara da kasık ağrısı oluyor çok yoğun değil ama..akıntım yok..
birazını yaptırdım da diğerlerini de yaptırcam canım kist oluşmazsa eğer bu ay rahim filmi çektircem..bakalım hakkımızda hayırlısı..kromozom testi de yaptırdın mı..bide bazı kadınlarda vücut bebeği kabul etmiyormuş bazı antikorların etkisiyle öyle bir test yaptırdın mı adını bilmiyorum testin ama eğer öyle bir durum varsa kortizon mu neydi öyle bir tedaviyle bebek oluyormuş..bunları da sor doktoruna canım..ben de buralardan araştırdıkça öğreniyorum..yoksa çoğundan haberim bile yoktu..bide doktora söylemedikçe onlar pek bişi yapmıyor..Canim benim genetik pihtilasma pataloji rahim filmi hormon testi vit testi sperm testi hersey normal deniyo.. normal ama iste 3 kayip.. hayirlisi.
Sende yaptir canim testlerini.