Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

sana da doktor bişey demedi mi canım..bana sadece iğnenin olduğu akşam yapın her ihtimale karşı dedi onu hatırlıyorum..ama bizde bir önceki gün yaptık diye yapmadık..bir haftada gün aşırı dedi..ama iğneden ne kadar sonra yapılcak diye bişey demedi..bizde iğne günü yapamadık diye 36 saatten erken yaptık nasip bakalım..senin kaçıncı günün?
Canım bana ertesi gün yap demişti iğneden sonra eşim ve ben çalıştığım için riske atmadım 4 gün ard arda ilişki oldu haziranda aynı bizim safak

Canım bana ertesi gün yap demişti iğneden sonra eşim ve ben çalıştığım için riske atmadım 4 gün ard arda ilişki oldu haziranda aynı bizim safak
anladım canım hayırlısı bakalım Rabbim nasip etcekse eder inşallah..neyse ben şafak saymaya devam edeyim:) iğnenin 3. günü şafak 11:)

sana da doktor bişey demedi mi canım..bana sadece iğnenin olduğu akşam yapın her ihtimale karşı dedi onu hatırlıyorum..ama bizde bir önceki gün yaptık diye yapmadık..bir haftada gün aşırı dedi..ama iğneden ne kadar sonra yapılcak diye bişey demedi..bizde iğne günü yapamadık diye 36 saatten erken yaptık nasip bakalım..senin kaçıncı günün?
Benim doktorum ilişki günlerini ve saatlerini bi reçeteye yazıp verdi.12 saat önce yaptık.sonrasıda iğneden 36 saat sonra.diğerleride bir gün var bi gün yok

Bende sabah ovulasyon testi yapicam. Bana hiç yumurtlama var gibi gelmiyo ya ne bilim.
Adetin 14. Gunu yarin
bende de ağrı yok..ama sen iğne vurulmadın sanırım canım..iğnenin etkisiyle biraz sancı oluyor heralde..iğne vurulmadan önceki aylarda da hep yumurtluyoruz sonuçta ama ben hiç ağrı olduğunu hatırlamıyorum.bu arada zaten ovulasyon testinde önce koyu görürsün sonra yumurtlarsın ve ağrı yumurtlarken olur..şimdi olmaması normal:)

Benim doktorum ilişki günlerini ve saatlerini bi reçeteye yazıp verdi.12 saat önce yaptık.sonrasıda iğneden 36 saat sonra.diğerleride bir gün var bi gün yok
ne doktorlar var..özele gidiyorum bide yazmayı bırak ağzıyla bile doğru düzgün söylemedi..elim mahkum bakılıyorym buna..1-2 aya değiştircem..benim ilişkim bu şekilde olmadı ama hayırlısı bakalım..dün beraberliğimizin 8. yıldönümüydü(eşim hatırlattı 8 yıl önce 28 nisanda çıkmaya başlamışız:)..inşallah onun hatrına bir mucize olurr güzel şeyle düşünüp güzel şeyler ümit ettik ama bakalımm:)

Ecrinny sence ne zaman tes yapalım.doktor bana iğneden 15 gün sonra test yap dedi ama o kadar bekleyebilecekmiyiz
canım benim okuduğum kadarıyla 10 ve 11. günlerde gebelik yoksa negatif çıkıyor yani bu demek oluyorki o günlerde pozitif varsa gebelik varr:) ama geç döllenme olur başka bir şey olur o zaman işler değişebilir:)

10.gün derken iğneden sonraki 10.gün mü.benim son adet tarihim 15 nisan.iğneyi carşamba sabah yaptırdım.yani iğneden sonraki 3 günüm bugün
evet canım iğneden sonraki 10. gün..bende çarşamba yaptırdım beraber gün saycaz o zazamn:) şafak 11:) ama biz 9. günde başlarızz:) evet şuan 3. günümüzz..

Ecrnny deniz kasık ağrılarınız var mı.benim ki çok ağrıyo 4 gündür.özellikle sağ tarafım taş gibi.acaba daha çatlayamadımı yumurta.vücüt ısımda yüksek böyle beni sıcak basıyo

Ecrnny deniz kasık ağrılarınız var mı.benim ki çok ağrıyo 4 gündür.özellikle sağ tarafım taş gibi.acaba daha çatlayamadımı yumurta.vücüt ısımda yüksek böyle beni sıcak basıyo
canım ara ara çok hafif kasık ağrım oluyordu..ama bugün acayip bir bel ve karın ağrısıyla uyandım..şimdi de azaldı ama devam ediyor ara ara batma oluyor..hepimizde böyle olduğuna göre mutlaka çatlama olmuştur yaa..üçümüzde de çatlamaması tuhaf olur..iğneden belki de..ama benim ateşim yok..ölçtüğümde her zamanki gibi çıkıyor..senin ateşin yükseldiyse eğer zaten yumurtanın çatladığı gösterir..

X