Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Carsamba 12 gibi oldum catlatma ignesini bende bel agrisi var sadece ve kasik agrisi korkularim umutlarimi bitirdi olmayacakmis gibi
yok canım öyle düşünme hepimizde var aynısı..bende çarşamba akşam 8de oldum iğnemii:) benim belirtiler biraz geriden geliyor sanırım onun için:) senin yumurtalar kaç mmdi deniz?

bgn adet tarihimin 14. Gunu kızlar.
Sabah kalktığımda baya bi akıntım oldu.
Kasik ağrimda var.
bu akşam yapacağız nasipse.
Çatlama oldu mu acaba

bgn adet tarihimin 14. Gunu kızlar.
Sabah kalktığımda baya bi akıntım oldu.
Kasik ağrimda var.
bu akşam yapacağız nasipse.
Çatlama oldu mu acaba
canım akıntı çatlamadan biraz önce geliyor ama test yapsan daha iyi anlardın..ovulasyon testinde koyulaşmaya başlamış olması lazım..biraz geç adet oluyorsun heralde..yumurtlaman geç oluyo gibi..akıntı şeffaf dimi..

Merhaba,
Sat 15 nisan. Ikinci klomen kullanisim 25 mayis pazartesi gunu yumurta 17.8 mm olmustu dr. Catlatma ignesini vurmami soyledi pazartesi aksam 22.00de igneyi vurduk.
Ilk denemede yumurta catlamadi kist olmustu sonraki ay dogum kontrol kullandim adetle kisti atinca bu ay tekrardan klomene basladim ama galiba yine catlamadi gibime geliyor :KK43: yumurta soldaydi su an orda kiste dönüşmüş gibi agri yapmaya basladi

Merhaba,
Sat 15 nisan. Ikinci klomen kullanisim 25 mayis pazartesi gunu yumurta 17.8 mm olmustu dr. Catlatma ignesini vurmami soyledi pazartesi aksam 22.00de igneyi vurduk.
Ilk denemede yumurta catlamadi kist olmustu sonraki ay dogum kontrol kullandim adetle kisti atinca bu ay tekrardan klomene basladim ama galiba yine catlamadi gibime geliyor :KK43: yumurta soldaydi su an orda kiste dönüşmüş gibi agri yapmaya basladi
böyle bir yan etkisi olduğunu biliyorum bende korkuyorum kist olcak diye hayırlısıı..

Bosuna korkmayin arkadaslar eger catlatma ignesi vurulduysaniz kist olusmaz
arkadaş iğne vurunmuş ama..böyle şeyler kişiden kişiye değişiyor..soğan kürü herkese yaramış mesala..ama benim yaptığım ay bende kist olmuştu..şuan iyice korkmaya başladım..olumsuz bişey düşünmeyeyim diyorum ama pek olmuyor..inşallah kist olmaz ya:S

X