Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

günaydın kızlar canım sıkkın tam 36 saat sonramı ilişkiye girmek lazımdı doktor bana böyle dedi mi hatırlamıyorum..bizim 27-28. saatte oldu..zaten yumurta 12 saat yaşıyormuş inşallah bi aksilik olmaz..benim haşimato triodim var antikorlardan dolayı bu sürede spermler ölebilir diye düşünüyorum..keşke sabah yapsaydık ya eşim de işe gittii:KK43: gelene kadar ölmez inşallah çatlayan yumurtamm:KK43: tabii bide çatladıysaa ne kasık ne bel ağrısı gibi bişi yok bende çatlamadı mı acaba..sizde öyle bişi olmuşmuydu?

Hastalığınız a teşhis nasıl kondu? Değerlerin hangisi yüksek cikti

artık hayırlısı böyleymiş demek..böyle olmasını isteyende Allah..yoksa ben çok dikkat ederim araştırırım böyle şeyleri ama nedense 36 saati duydum bi yerlerden ama hiç takılmadım..ne farkeder 6-7 saat önce olunca belkide erken de çatlayabilir dedim..ama şimdi araştırdım 36 saat sonra çatlıyormuşş..seninde doktorun 36 ssat sonra mı ilişki dedi canım? bide çatlarken kasıklarında ağrın oldu mu?
canım ben persembe oglene dogruydu vuruldugum doktor bugun ve cuma gunu ılışkı yasak cumartesi ilşki demişti bizde cumartesi yaptık

Hastalığınız a teşhis nasıl kondu? Değerlerin hangisi yüksek cikti
antikorlarım yüksek canım..ilk gittiğimde doktor anlamadı 3lü değerlerdeydi tsh..bişeyin yok dedi gönderdi..8-9 ay sonra gittiğimde 5.01 olmuştu tsh..endokrin doktoruna gittim antikorlara baktı öyle anladı haşimato olduğunu..bilimsel olarak spermleri öldürdüğüne bir kanıt yok..ama böyle düşünen doktorlar var..hyırlısı RABBİMDEN..

senin ilişkin ne zamanlarda olmuştu canım..bu şuan benim için çok önemlii:KK43:
doktor bana ilki 36 saat sonra dedi ondan sonra gün aşırı önerdi. Toplamda 4 ilişki hangisinde hamile kaldığımı bilemiyorum ama sanırım yumurtanın ne zaman çatladığı ve salındığı belli olmadığı için ve kişisel farklar olduğu için böyle bir geniş aralık vermiş oldu. İlki cuma günüyse mesela,diğerleri pazar, salı,perşembe, cumartesi gibi oluyor. BU 4 ilişki çok önemli dedi ilkinden sonra saatlere çok takılmadık ama mutlaka 1 saat belime yastık alarak yattım. Sen de hepsini değerlendir mutlaka, sonuçta olasılık ve şans artıyor.

neyse eşim erken gelmeye çalışcak..birde o zaman deneriz..sperm kalitesi düşmüştür ama..Rabim nasip etcekse ederr:KK42:
öyle düşünme hiç, benim eşimin hiç ileri hareketlisi yoktu, oldu çok şükür sen elinde geleni yap doktorlara uy bak göreceksin eninde sonunda inşallah Allah sana da verecektir.

doktor bana ilki 36 saat sonra dedi ondan sonra gün aşırı önerdi. Toplamda 4 ilişki hangisinde hamile kaldığımı bilemiyorum ama sanırım yumurtanın ne zaman çatladığı ve salındığı belli olmadığı için ve kişisel farklar olduğu için böyle bir geniş aralık vermiş oldu. İlki cuma günüyse mesela,diğerleri pazar, salı,perşembe, cumartesi gibi oluyor. BU 4 ilişki çok önemli dedi ilkinden sonra saatlere çok takılmadık ama mutlaka 1 saat belime yastık alarak yattım. Sen de hepsini değerlendir mutlaka, sonuçta olasılık ve şans artıyor.
bilmiyorum canım..zorunda olduğumuz için dün canımız ilişki istemedi bile birbirimize dönüp yatcaktık nerdeyse..neyse oldu sonunda ama idrarım çok sıkıştı yatamadım 20 dkda kalktım yatakta..sanırım şuan benim için doğru vakit değil..yoksa bu kadar olumsuzluk üst üste gelmezdi..artık hayırlısı..öğrenmiş oldum bi dahakine dikkat ederim bunlara..

öyle düşünme hiç, benim eşimin hiç ileri hareketlisi yoktu, oldu çok şükür sen elinde geleni yap doktorlara uy bak göreceksin eninde sonunda inşallah Allah sana da verecektir.
ya doktorun çok hastası vardı çok yoğundu bence 36 satt sonra demedi bile dese dikkat ederdim ben..burdan okudum sadece..ee doktor demediyse çok önemli değildir dedim heralde..ne düşündüğümü bilmiyorum valla oldu artık yapcak bişi yok..olmazsa sonraki tedavilere bakarız artıkk yapcak bişey yok..çok sağolun moral verdiğiniz içinn..

antikorlarım yüksek canım..ilk gittiğimde doktor anlamadı 3lü değerlerdeydi tsh..bişeyin yok dedi gönderdi..8-9 ay sonra gittiğimde 5.01 olmuştu tsh..endokrin doktoruna gittim antikorlara baktı öyle anladı haşimato olduğunu..bilimsel olarak spermleri öldürdüğüne bir kanıt yok..ama böyle düşünen doktorlar var..hyırlısı RABBİMDEN..
Bende anti tpo yüksek çıkmasından 25 mg ilaç verdi her sabah aç karnına alıyorum. Eutrox gibi bişey. Doktor engel değil gebeliğe dedi ama bilemiyorum

ya doktorun çok hastası vardı çok yoğundu bence 36 satt sonra demedi bile dese dikkat ederdim ben..burdan okudum sadece..ee doktor demediyse çok önemli değildir dedim heralde..ne düşündüğümü bilmiyorum valla oldu artık yapcak bişi yok..olmazsa sonraki tedavilere bakarız artıkk yapcak bişey yok..çok sağolun moral verdiğiniz içinn..
İlkinde olacak diye bir şey yok genelde 2. ve 3. ayki tedavilerde başarı daha yüksek diye duymuştum ve bu 6 aylık bir süreç olduğundan kendini kasma, o tarihleri rahat geçirebileceğin şekilde ayarlayın eşinle beraber.

Belkide erken yapmanız hayırlı olmuştur.
Rabbim in takdirinde hayır vardir
sağolasın canım.. belki de öyle hakkımda hayırlısı buydu..üzülmorum tamam geçti:) olmazsa daha 2 ay tedavimiz var onlarda dneriz 36 saat sonra..o kadar bekledik bekleriz biraz daha hayırlı sağlıklı gelsin de bebişlerimiz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

artık hayırlısı böyleymiş demek..böyle olmasını isteyende Allah..yoksa ben çok dikkat ederim araştırırım böyle şeyleri ama nedense 36 saati duydum bi yerlerden ama hiç takılmadım..ne farkeder 6-7 saat önce olunca belkide erken de çatlayabilir dedim..ama şimdi araştırdım 36 saat sonra çatlıyormuşş..seninde doktorun 36 ssat sonra mı ilişki dedi canım? bide çatlarken kasıklarında ağrın oldu mu?
canım benim yumurtam 24 mm büyümüştü iğneden sonra 36. saat dolmadan çatladı agrı ve akıntıyı hissettim. yum kac mm di;?

Bende anti tpo yüksek çıkmasından 25 mg ilaç verdi her sabah aç karnına alıyorum. Eutrox gibi bişey. Doktor engel değil gebeliğe dedi ama bilemiyorum
canım erkenden tespit ettiysen ne güzel..tsh düşükte olsa düşük düzeyde ilaç kullanmak gerekiyor haşimatoda..işte benim doktorlarım bunu gözden kaçırı 3.04 normal değer aralıklarında gördüklerinden antikorlara bakılmamıştı bile..inşallah gelir yakın zamanda bebişin canım ilaca başlamak önemli çünkü okudum araştırdım baya..benim de tam düşmedi tsh 3lerde şuan 2ye düşürmeye çalışıyoruz bu değerde engel değil ama 2li değerlerde olması daha iyi dedi..bende 50lik eutrox kullanıyorum..

canım benim yumurtam 24 mm büyümüştü iğneden sonra 36. saat dolmadan çatladı agrı ve akıntıyı hissettim. yum kac mm di;?
gerçekten mi canımm..çok okudum sabahtan beri hep 36 saat sonra çatlar değince çok stres yaptım..benim yumurtlar o kadar büyük değildi ama 19 ve 17ydi..ben hala çatlamadığını düşünüyorum..36 saat sabah 8de oldu..ama hiç ağrım felan olmadı..belkide geçikçektir benimde..bu kadar plan programda iyi değil yaa..yaptık işte inşallah denk gelmiştir gelmediyse eşim gelince bir daha yaparız olmazsa da yapcak bişey yok..insanlar ayda bir kez ilişkişye girip o 12 saate denk getiriyorlar hayret ediyorumm:) senin bebiş var mı canım bu ay mı vuruldun sen de iğnee?

ayy benim de 26 ydı yumurta benım de cok agrım ve akıntı olmustu ama doktorun dedıgı gun ılıskı yasandı ama ondan once kı gun du agrım akıntım sımdı etkılı olmusmudur kı canım sen yıne de bekledın mı 36 saatı

gerçekten mi canımm..çok okudum sabahtan beri hep 36 saat sonra çatlar değince çok stres yaptım..benim yumurtlar o kadar büyük değildi ama 19 ve 17ydi..ben hala çatlamadığını düşünüyorum..36 saat sabah 8de oldu..ama hiç ağrım felan olmadı..belkide geçikçektir benimde..bu kadar plan programda iyi değil yaa..yaptık işte inşallah denk gelmiştir gelmediyse eşim gelince bir daha yaparız olmazsa da yapcak bişey yok..insanlar ayda bir kez ilişkişye girip o 12 saate denk getiriyorlar hayret ediyorumm:) senin bebiş var mı canım bu ay mı vuruldun sen de iğnee?
canı bazen 36. saaten snra bile çatlayabiliyor genelde 36 saat deniyor ama istisna durumlar olblr. o yuzden sen ilişkiye devam et. sonucta 36 saat sonra çatlayıp 12 saat dölenme sansı var ama doktorlar 3 gün ilişki diyorlar 72. saatte bile tutma ihtimali olblyr gec catlarsa diye. o yuzden nasip olcaksa olacak ztn cok sıkma kendını kac aydır deniyorum denk getırıyoruz dıye dusunuyorum ama bır turlu gebe kalamadım. bnm 10. ayım korunmayı bırakalı. 3 ay klomen kullndm bu ay catlatma iğneside vuruldum beklıyorum cok umudum olmasa da bir umut inş güzel hbri alırım yoksa rahim filmi çekilcem

ayy benim de 26 ydı yumurta benım de cok agrım ve akıntı olmustu ama doktorun dedıgı gun ılıskı yasandı ama ondan once kı gun du agrım akıntım sımdı etkılı olmusmudur kı canım sen yıne de bekledın mı 36 saatı
ben iğneden öncek 2 gün üst üste ilişki yaşadım. iğne sabah 9 vuruldu. doktor 36 saat ilişki önerdi ama ben çatladıgını hissettim ortalama 24-36. saat arası diyeyim. işe gittiğimiz için en erken 32. saatte ilişki oldu 36. yı beklemedim. ama cokda erken olamadı. ertesi aksamda birliktelik oldu. yani benm iğne öncesi 2 gün ilişki-iğne günü ilişki yok-iğne sonrası 2 gün üst üste ilişki oldu. umarım tutmustur

X