Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

ben de klomen kulanıyorum by ay 2.olacak ama bana çatlatma iğnesi falan yapılmadı doktor yumurtaların çatlıuyor dmişti ondan mı acaba

Kizlar ben gecen ay klomen kllandm ama o ay tam gunnde adet oldum normalde 35 gnde bir adet olurdm ilk kez komen kukkanmistim bi kutu kllandm sadwce snra adet olduktan snra daha gitnedb dktora kllanmsdbda bu ay bir hafta erkenden adet oldum hic erkenden adet olmamistim ilk defa bole oldm acaba ilacla bi ilgisi varmi

benim de iğneden sonra 7. günüm aynen beklmek cok zor :KK12:9 gün kaldı :KK24:
en erken müjde haberi senden gelcek o zaman inşallah :) Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..ben 9. günde test yapmaya başlarım sen başladın mı..açık koyuluğu nasıl burdan paylaşsan gebe olursan bizde ona göre ümitleniriz:)

Kizlar ben gecen ay klomen kllandm ama o ay tam gunnde adet oldum normalde 35 gnde bir adet olurdm ilk kez komen kukkanmistim bi kutu kllandm sadwce snra adet olduktan snra daha gitnedb dktora kllanmsdbda bu ay bir hafta erkenden adet oldum hic erkenden adet olmamistim ilk defa bole oldm acaba ilacla bi ilgisi varmi
canım demek ki yumurtaların güzel olmuş ve erken çatlamış adettinde ondan erken gelmiştir

ben de klomen kulanıyorum by ay 2.olacak ama bana çatlatma iğnesi falan yapılmadı doktor yumurtaların çatlıuyor dmişti ondan mı acaba
bana da sen istiyorsan verelim dedi bende istiyorum dedim..bence şansa bırakma canım bir dahaki ay iste iğne..çünkü yumurtanın çatladığı zaman bile önemli..tamam çatlıyordur belki ama zamanında çatlamadığı için yumurta kalitesiz oluyordur belki..onun için iğne istemeni tavsiye ederim..ben de açıkcası yumurtlamamın düzgün olduğunu düşünmüyordum onun için istedim iğneyi..

bana da sen istiyorsan verelim dedi bende istiyorum dedim..bence şansa bırakma canım bir dahaki ay iste iğne..çünkü yumurtanın çatladığı zaman bile önemli..tamam çatlıyordur belki ama zamanında çatlamadığı için yumurta kalitesiz oluyordur belki..onun için iğne istemeni tavsiye ederim..ben de açıkcası yumurtlamamın düzgün olduğunu düşünmüyordum onun için istedim iğneyi..
ben iğneden korktuğum için sorsa da yok derdim herhakde canım çok acı oluyor mu bu iğneden cumartesi randevum var istesem mi :KK43:

en erken müjde haberi senden gelcek o zaman inşallah :) Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..ben 9. günde test yapmaya başlarım sen başladın mı..açık koyuluğu nasıl burdan paylaşsan gebe olursan bizde ona göre ümitleniriz:)
CANIMMM HİÇ TEST YAPMADIM SOYLE Bİ KAÇ GUN DAHA GECSIN ONDAN SONRA YAPARIM BELKİ KORKUYORUM TEST YAPMAYA :KK54::KK17::KK17::KK17:

Gecen ay bivkez ikaci kuklanip brakmistm dktorada gtmedm bu ay bole bi hafta erken olnca sasrdm bi skntim olmaz heralde
yok canım olmaz heralde..ama adetlerin böyle geç oluyorsa klomen tedavisini doktor kontrolünde yapmalısın bence yumurtalamada sıkıntı olabilir..tedavinin faydasını görebilirsin

ben iğneden korktuğum için sorsa da yok derdim herhakde canım çok acı oluyor mu bu iğneden cumartesi randevum var istesem mi :KK43:
yumurtlama günün geçmedi mi? geçmediyse iste canım..ufacık sinek ısırığı gibi bişey koldan yapıldı bana..pek bişey hissetmedim canım..sen iğneye bakma vurulurken bişicik olmaz:) azcık pahalı ama 74 tl

CANIM BAK BEN COK HASSAS Bİ İNSANIMDIR AMA HIC HISSETMEDIM VALLA HIC BI ACI DUYMUYOSUN IGNENIN UCU COK INCE CUNKU
ben de öyleyim canım malesef canım çok tatlı kan bile zor aldırıyorum sen de ben gibiysen acımıyor diyorsan cesaretimi toplamalıyım o halde ssağol canım :)

CANIMMM HİÇ TEST YAPMADIM SOYLE Bİ KAÇ GUN DAHA GECSIN ONDAN SONRA YAPARIM BELKİ KORKUYORUM TEST YAPMAYA :KK54::KK17::KK17::KK17:
valla iyi kontrl ediyorsunuz kendinizi:) daha benim ilişki bile olmadı ben test yapcam mesela birazdann sırf gebelik testindeki koyuluğu görmek içinn:KK70:bu arada senin 9 değil 7 gün kaldı..ve 10. günde bişiler belli olur bence:) onuncu günde azcıkj pozitif görürsem hemen kan veriririm benn:)

X