Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

ben de öyleyim canım malesef canım çok tatlı kan bile zor aldırıyorum sen de ben gibiysen acımıyor diyorsan cesaretimi toplamalıyım o halde ssağol canım :)
YOK KIZ HİÇ ACIMIYOR RAHAT OL BEN DE COK TEDIRGIN OLDUM AMA HIC BISEY OLMADI DERI ALTINDAN YAPILIYPR COK DERINE VURULMUYOR ZATEN BU IGNE RAHAT OL TATLIMM

O ZAMAN İĞNENİN ETKISI 10 GUNDE GECERMIS YA 10 GUN GECSIN TEST YAPAYIM YANI 4 GUN FALAN GECER ONDAN SONRA TEST YAPARIMMM ALLAHIM İNŞ BU KEZ NASIP ETMISTIR

O ZAMAN İĞNENİN ETKISI 10 GUNDE GECERMIS YA 10 GUN GECSIN TEST YAPAYIM YANI 4 GUN FALAN GECER ONDAN SONRA TEST YAPARIMMM ALLAHIM İNŞ BU KEZ NASIP ETMISTIR
inşallah canım..gebe olmayanlarda 10 ve 11. günlerde negatif görünüyormuş..ama kişiden kişiye değişiyorsa bilmiyorum..artık bizlerde deneyip görcez:) bu başlıktaki herkes hamiş kalır inşallah bu ay

kızlar gebelik testi baya koyu çıktı hep diyorlardı da inanmıyordum bu bile nasıl mutlu etti..gerçeğini görmekte nasip olur inşallah:) bu arada içinizde dostinex kullanan var mı? bu aşamada kullansam zararı olur mu ki?

Aminnnn canım allahım isteyen herkese burdaki arkadaslara hepimize nasip etsin çok zor yoksa

günaydın kızlar canım sıkkın tam 36 saat sonramı ilişkiye girmek lazımdı doktor bana böyle dedi mi hatırlamıyorum..bizim 27-28. saatte oldu..zaten yumurta 12 saat yaşıyormuş inşallah bi aksilik olmaz..benim haşimato triodim var antikorlardan dolayı bu sürede spermler ölebilir diye düşünüyorum..keşke sabah yapsaydık ya eşim de işe gittii gelene kadar ölmez inşallah çatlayan yumurtamm tabii bide çatladıysaa ne kasık ne bel ağrısı gibi bişi yok bende çatlamadı mı acaba..sizde öyle bişi olmuşmuydu?

canım sıkma canını yumurta 36 saat sonra catlar etkısı 12 saat boyunca devam eder spermler yumurtadan daha fazla durabılıyor

canım sıkma canını yumurta 36 saat sonra catlar etkısı 12 saat boyunca devam eder spermler yumurtadan daha fazla durabılıyor
artık hayırlısı böyleymiş demek..böyle olmasını isteyende Allah..yoksa ben çok dikkat ederim araştırırım böyle şeyleri ama nedense 36 saati duydum bi yerlerden ama hiç takılmadım..ne farkeder 6-7 saat önce olunca belkide erken de çatlayabilir dedim..ama şimdi araştırdım 36 saat sonra çatlıyormuşş..seninde doktorun 36 ssat sonra mı ilişki dedi canım? bide çatlarken kasıklarında ağrın oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…