Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

evet canım Rabbim nasip etcekse bunların hepsi bir vesile biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış..inşallah hepimizin yüzü güler bu ay..benimde bir yıl oldu nerdeyse bu ilk tedavim daha bu ay olmazsa bende rahim filmi çekilcem sonraki yumurta takiplerini ondan sonra yapcaz..ama bunlara gerek kalmaz inşallah ikimizde dee.

merhaba kızlar bende klomen kullandım çat iğnesi vuruldum buğün 13. günüm bat 5 mayıs.... 4 yum vardı bende 21.19.16.12 mm .... Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin

kızlar ya bende cok degısık seyler oluyor hormonlarım acayıp degıstı anıden sınırlenıp aglıyorum su an esımle cok kotu kavga ettık kac gundur en ufak bıseye sınır oluyorum bırden sınırım gecıyor guluyorum bu ne yaaaa

canım aynen bu iğnenin böyle bir etkisi var mı acaba..dün bildiğin yok yerden kavga çıkardım..eşimin iş yerinde bir olay olmuş oturdum evde ağladım..duygularımız alt üst oldu..sonuçta hormon ya etkiliyor heralde:)

su an iş yerındeyım tlfnla konusurken kavga ettık basladım aglamaya cok kotuyum yaaa

su an iş yerındeyım tlfnla konusurken kavga ettık basladım aglamaya cok kotuyum yaaa
canım bu süreç çok yıpratıcı bir süreç eşlerimiz yanımızda olmaya çalışıyor ama bizi yeterince anlayamiyorlar..tüm yük kadınlarda git sürekli kontrol ol iğnesi osu busu derken gerçekten yıpranıyoruz..ama karşılıklı olarak da birbirimizi yıpratmamak lazım..akşam öpüşür koklaşır barışırsınız:)

bu arada 24 ve 36 saat sonra iki kere ilişki olmalı sonrasında günaşırı yazan yerlerde gördüm azıcık moralim düzeldi:)bu arada elinde ilacın prospektüsü olan varsa orda da yazar aslında..benimkini okuyamadan kadın attı çöpe yaa:S

.....
Suko
Benim bu hamileliğim çatlatma iğnesi sonrası gerçekleşti iğneden 24 ve 36 saat sonra toplam iki kere birlikte olduk sonra bir daha ilişkiye girmedik çatlatma iğnesi normal kabadan yapılan basit bir iğne

......
iğneden 24 ve 36 saat sonra yani iki defa beraber olacaksın eşinle.
ben de bu ay çatlatma iğnesi olucam.umarım herşey yolunda gider.bol şanslar.......

diye yazmışlar..

şimdi de 48 saat sonra çatlar yazan yerler okudum..neyse ben daha fazla araştırmayayım kafam çorba oldu..ya nasip..hakkımızda hayırlısıı..

galiba oyle cok yıpratıyor ınsanı

Ben iğneyi olduğum gün ve sonraki 3 gün ard arda ilişki oldu benimde sonra gunasiri nasip bakalim
sana da doktor bişey demedi mi canım..bana sadece iğnenin olduğu akşam yapın her ihtimale karşı dedi onu hatırlıyorum..ama bizde bir önceki gün yaptık diye yapmadık..bir haftada gün aşırı dedi..ama iğneden ne kadar sonra yapılcak diye bişey demedi..bizde iğne günü yapamadık diye 36 saatten erken yaptık nasip bakalım..senin kaçıncı günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…