iğnemi yaptırdım geldim evet şafak 14:)Aynı fiyat benimde.evet buzla birlikte
Bana 15 gün sonra test yaptır dedi.daha öncesinde belli olurmu acabaiğnemi yaptırdım geldim evet şafak 14:)
bana bişey demedi başı çok kalabalıktı..zaten şu yumurtlama tedavim bitsin değiştircem doktorumu..geçen ay ben zorla bi dahaki ay hsg çekileyim dedim. tamam dedii..bu ay diyorki biz yumurtlama tedavisinden önce hsg çektirmeliydik..ee o zaman tedavinin başında desene hsg çekelim diye..Bana 15 gün sonra test yaptır dedi.daha öncesinde belli olurmu acaba
Yok canım ben daha o aşamaya gelemedim.bu ay klomen kullandım günde bi tane etki etmedi 14 mm de kaldı şimdi regliyi bekliyorum ki klomene tekrar baslayim. Bende pko var bugün 43.günün cuma günü umutsuzca test yaptırıp basımın caresine bakacam :) ama sizi takip ediyorum 14 gün sonra hayırlı haberlerle gelin inşallah .bende arkanizdan :))kvsrcrn canım sen de mi beklemedesin..senin şafak kaç?:)
canım yumurtam oluşmadı deyip kesinlikle ilişkiye girmeyi bırakma..ilk gittiğimde 12 mmlik yumurtam vardı 7 gün sonra gittim o yumurta kayıp noldu bilmiyorum..başka 2 yumurtam olmuştu 14 ve 15 mm başka yok dedi..2 gün sonra bir daha gittim 19ve 17lik ve bunlardan küçük bir yumurta daha var dedi..yani 2 günde bile yumurtalar değişip tekrardan meydana çıkmaya başlayabiliyor..ve doktor yumurtan olmamış diyip yolladığı halde hamile kalan bir sürü kişi okudum burda inşallah cuma güzel bir sonuç alıırsın teste..hepimizin yüzü güler inşallah..Yok canım ben daha o aşamaya gelemedim.bu ay klomen kullandım günde bi tane etki etmedi 14 mm de kaldı şimdi regliyi bekliyorum ki klomene tekrar baslayim. Bende pko var bugün 43.günün cuma günü umutsuzca test yaptırıp basımın caresine bakacam :) ama sizi takip ediyorum 14 gün sonra hayırlı haberlerle gelin inşallah .bende arkanizdan :))
Genelde pko olanların döngüleri uzun olduğu için geç yumurtlayabiliyoruz canim o yüzden bi umut işte bakalım cuma günü ogrenecz canim :) genelde reglden önce göğsüm karnim ağrır bir hafta sonra regl olurdum ama bu kez on uç ondort gün oldu agriyor . işte oldum bu sefer diyorum yok . daha önce böyle uzamalar olmuştu ama onda gogus agrim da olmamıştı.hayırlısı inşallah :)canım yumurtam oluşmadı deyip kesinlikle ilişkiye girmeyi bırakma..ilk gittiğimde 12 mmlik yumurtam vardı 7 gün sonra gittim o yumurta kayıp noldu bilmiyorum..başka 2 yumurtam olmuştu 14 ve 15 mm başka yok dedi..2 gün sonra bir daha gittim 19ve 17lik ve bunlardan küçük bir yumurta daha var dedi..yani 2 günde bile yumurtalar değişip tekrardan meydana çıkmaya başlayabiliyor..ve doktor yumurtan olmamış diyip yolladığı halde hamile kalan bir sürü kişi okudum burda inşallah cuma güzel bir sonuç alıırsın teste..hepimizin yüzü güler inşallah..
Sunu anlamadım. Klomen bitince mi yumurtalar büyüyor? Klomen b uyutmuyor mu?Genelde pko olanların döngüleri uzun olduğu için geç yumurtlayabiliyoruz canim o yüzden bi umut işte bakalım cuma günü ogrenecz canim :) genelde reglden önce göğsüm karnim ağrır bir hafta sonra regl olurdum ama bu kez on uç ondort gün oldu agriyor . işte oldum bu sefer diyorum yok . daha önce böyle uzamalar olmuştu ama onda gogus agrim da olmamıştı.hayırlısı inşallah :)
Klomen yumurtlamaya yardımcı oluyormuş canım . ama büyüme sanırım ilaç bitince oluyor. Benim de pek bi bilgim yok fikir yürütüyorum sadece :))Sunu anlamadım. Klomen bitince mi yumurtalar büyüyor? Klomen b uyutmuyor mu?
Bendede pko var doktor bir aydır inofolic verdi onuda kullanıyorum +klomen.inofolic daha 2 ay kullanıcam.belkide inofolic+klomen kullandım o da büyümeye yardkmcı olduGenelde pko olanların döngüleri uzun olduğu için geç yumurtlayabiliyoruz canim o yüzden bi umut işte bakalım cuma günü ogrenecz canim :) genelde reglden önce göğsüm karnim ağrır bir hafta sonra regl olurdum ama bu kez on uç ondort gün oldu agriyor . işte oldum bu sefer diyorum yok . daha önce böyle uzamalar olmuştu ama onda gogus agrim da olmamıştı.hayırlısı inşallah :)
Doğrudur canim bende inofolic kullancam regl olursam. Ne kadar oldu yumurtalarinBendede pko var doktor bir aydır inofolic verdi onuda kullanıyorum +klomen.inofolic daha 2 ay kullanıcam.belkide inofolic+klomen kullandım o da büyümeye yardkmcı oldu
Biri 16mm diğeri 20mm idi 13.günümde.doktor bana inofolic hamile olsan bile kullanabilirsin dedi ilk 3 ayDoğrudur canim bende inofolic kullancam regl olursam. Ne kadar oldu yumurtalarin
klomeden sonra ara oluyor ya o arada yumurtalar gelısıyor tatlım doktor ilç bıttıkten belli bi zaman gecınce cagırıyor tam etkısını gormek ıcınSunu anlamadım. Klomen bitince mi yumurtalar büyüyor? Klomen b uyutmuyor mu?
Bugün 12. Günüm. Hayırlısı bakalimklomeden sonra ara oluyor ya o arada yumurtalar gelısıyor tatlım doktor ilç bıttıkten belli bi zaman gecınce cagırıyor tam etkısını gormek ıcın
iğneden sonra 15. günse idrarda benim öyle çıkmıştı.15. Günüm.igneden sonra 2. Gün. .Şafak 13:) beklemek ne zor ya
Siz klomenlemi haöile kaldınız.kaç kez denediniziğneden sonra 15. günse idrarda benim öyle çıkmıştı.
benim de iğneden sonra 7. günüm aynen beklmek cok zor15. Günüm.igneden sonra 2. Gün. .Şafak 13:) beklemek ne zor ya
iğneden sonra kaçıncı gün test yaptın bi de belirti varmıydı canımÇok şükür benim ilk denememde oldu. Evet klomenle.