aynen canım Allah sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize..benimde klomene başladığım gün 12mmlik yumurtam vardı 5. günde..12. günde gittiğimde en büyüğü 15 mmdi..ya büyüyemedi ya da büyüdü çatladı ben doktora gitmeden..yarın gittiğimde çatlamatma iğnesi isteyip istemediğime emin değilim..ama Allah neyi nasip ederse onu yaşarız bu kadar plan program iyi değil biliyorum da elde değillÖyle düşünme canım ne olacağı hiç belli olmaz ben klomene başlamadan önce 11. Günümde 14 mm di kullandıktan sonra böyle büyümesi normal mis bende sasirdim ama bu işler hiç belli olmaz bi tanecik yumurta bile yeterli bebis olmasına
Canim doktor karar verir bana doktor dedi hemen iğneyi al gel yapalım dedi bir gün ara sonra ilişki demişti doktorun ne derse onu yapaynen canım Allah sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize..benimde klomene başladığım gün 12mmlik yumurtam vardı 5. günde..12. günde gittiğimde en büyüğü 15 mmdi..ya büyüyemedi ya da büyüdü çatladı ben doktora gitmeden..yarın gittiğimde çatlamatma iğnesi isteyip istemediğime emin değilim..ama Allah neyi nasip ederse onu yaşarız bu kadar plan program iyi değil biliyorum da elde değill
Ağrın fln var mı kasiklarim da? Bnm bgn bitti klomen hicbisey yok26lık artık kalitesizleşmiştir ama 21lik tam çatlamalık güzel bir yumurta olmuş..inşallah sağlıklı hayırlı bir bebiş gelir canım:)
ben çok stresliyim ya benim ilk klomenı kullanmaya başladığımda 12 mmlik yumurtam vardı o çatlamış olabilir şimdiye kadar bide 14 ve 15 mm birbirine çok yakın 2 yumurtam var..ikiside gelişirse çatlatma iğnesiyle ikiside çatlar..çok korkuyorum ikizi de geçtim üçüz olur mu diye:) valla psikopata bağladım..dün araştırdım klomenle çok fazla üçüz hamile kalanlar var iyice tırttım..hamile kalcağım bile muallakta ama saçma sapan şeyleri takıyorum kafaya:)Allahım hepize hayırlı bebekler nasip etsin..senin ne kadar oldu canım istemeye başlayalı?
çok değil ama hafif vardı batma ve ağrı bide akıntı çok oldu klomen kullanırken..4 gün oluyor klomen biteli batma yine oluyor arada ama akıntı az geliyor..13. günüm bugün senin kaçıncı gün canım?Ağrın fln var mı kasiklarim da? Bnm bgn bitti klomen hicbisey yok
10. Gun bugün. 5. Gun başladım klomene bugün bittiçok değil ama hafif vardı batma ve ağrı bide akıntı çok oldu klomen kullanırken..4 gün oluyor klomen biteli batma yine oluyor arada ama akıntı az geliyor..13. günüm bugün senin kaçıncı gün canım?
çok değil ama hafif vardı batma ve ağrı bide akıntı çok oldu klomen kullanırken..4 gün oluyor klomen biteli batma yine oluyor arada ama akıntı az geliyor..13. günüm bugün senin kaçıncı gün canım?
akıntın var mı canım..iğnesiz deniceksen ovulasyon testi alsaydın ondan anlardın en azından biraz..benimde 14 nisan adet günüm 5. gün başlamıştım.17 nisanda adet oldum.
Ben bu ay iğnesiz deneyeceğim. Bakalım ne olacak
Aldım. Kaçıncı günde yapmak lazım?akıntın var mı canım..iğnesiz deniceksen ovulasyon testi alsaydın ondan anlardın en azından biraz..benimde 14 nisan adet günüm 5. gün başlamıştım.
Merhaba bsy sorucam. Klomen bittikten kaç gün sonra yumurtlama basliyorKlomene mi başlayacak canim ? Eğer klomen için doktora gideceksen adetin 3 -4-5 günü baslanabiliyo .doktordan doktora değişiyor bu benimki 5. Gün baslatti
Merhabalar canm. Eğer düzenli adet gören biriyseniz 14.günü başlıyor ama klomen kullanan biri bence yumurtalamayi doktor kontrolünde takip ettirmeli. Bazen bi kaç gün geç de yumurtlama olabiliyor. Doktor yumurtanın büyüklüğüne gore çat iğnesi ve ilişki saatlerini söylüyorMerhaba bsy sorucam. Klomen bittikten kaç gün sonra yumurtlama basliyor
Bugün 10. Günüm. Daha 4 gün var yani. Ovulasyon testi negatif çıktı ztn.Merhabalar canm. Eğer düzenli adet gören biriyseniz 14.günü başlıyor ama klomen kullanan biri bence yumurtalamayi doktor kontrolünde takip ettirmeli. Bazen bi kaç gün geç de yumurtlama olabiliyor. Doktor yumurtanın büyüklüğüne gore çat iğnesi ve ilişki saatlerini söylüyor
Keşke doktor kontrolünde olsan canim .iki güne bi gitmek zor ama daha garanti olur.yumurtalar klomene cevap veriyor mu yada büyüyünce catliyor mu onu bilirsin en azından.Bugün 10. Günüm. Daha 4 gün var yani. Ovulasyon testi negatif çıktı ztn.
aslında bugünden başlayabilirdin erken yumurtlama ihtimaline karşı..ama saat geç oldu 22.00'a kadar yapılmalı yazıyor üstünde yarın yaparsın artık canım..çift çizgi gördüğün günün ertesinde yumurtluyormuşsun..Aldım. Kaçıncı günde yapmak lazım?
demek ki daha vakit var canım..Bugün 10. Günüm. Daha 4 gün var yani. Ovulasyon testi negatif çıktı ztn.
Ahh şu muayene korkum olmasaKeşke doktor kontrolünde olsan canim .iki güne bi gitmek zor ama daha garanti olur.yumurtalar klomene cevap veriyor mu yada büyüyünce catliyor mu onu bilirsin en azından.
Beklemelerdeyiz ne olsungünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
gecmiyor bu günler yaaa beklemesi cok zormusssBeklemelerdeyiz ne olsun
adet günün ne zaman canımBeklemelerdeyiz ne olsun
Daha klomen dün bitti.adet günün ne zaman canım