Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

bugün benimde 13.günüm.sağ tarafta 20mm sol tarafta 16mm iki yumurtam var.kaliteli dedi çok güzel gelişmiş.klomen tedaviye cvp vermiş .doktor hatta hayırlı olsun inş.dedi.çatlama iğnesinide bugün yaptım.36 saat sonra ilişki.sonraki günlerdede bir gün var bir gün yok.15 gün sonra gebelik testi yap dedi

Çok sevindim hadi gözün aydın. İns benimkilerden gelişiyordur. Bnm 11. Günüm bugün.

canım hadi hayırlı olsun bende şimdi geldim doktordan benimde bi 19mm bide 17 mmlik 2 yumurtam var doktor bana da çok güzel gelişmiş dedi..iğne verdi aldım da akşam vurun dedi akşam 8 gibi vuruncam bende...iğne günümüz aynı olcak hadi hayırlısı bakalım..buzla birlikte mi aldın sende iğneyi eve otobüsle geldim inşallah bişey olmamıştır..vurulana kadar dolapta sakla dedi..bide 75 lira bayıldım..çokmuş fiyatı:) doktor ikiz ihtimali var dedi artık hayırlısı Rabbimden ne gelirsee:)

sana bugün ilişki olsun demedi dimi bana dedi..ama bizim dünde ilişki olmuştu..bide bugün olursa bide 36 saat sonra olcak yani 3 gün peşpeşe gibi sperm kalitesi düşer bizde bugün yapmasak mı..çok önemli olsa doktor size de önerirdi..

Ben doktora sabah 9 da gittim 2 saat sonra iğneyi yap dedi.yaptım.zaten dün ilişki olmuştu.36 saat sonra tekrar olsun dedi.sonrası da gün aşırı.yumurtalarımızda hünlerimizde hemen hemen aynı.hafi bakalım hayırlısı

Bence spermin kalitrsi düşer.bide zaten 2-3 gün zaten spermler orda kalıyo.yinede sen bilirsin.bende doktora dedim inş.ikiz olur hayırlısıyla dedi ne yapcan ikizi bi de onu taşımak var erken doğumu var:)

Bence spermin kalitrsi düşer.bide zaten 2-3 gün zaten spermler orda kalıyo.yinede sen bilirsin.bende doktora dedim inş.ikiz olur hayırlısıyla dedi ne yapcan ikizi bi de onu taşımak var erken doğumu var:)
evet canım bende istemiyorum demek istemiyorum ama gönlümden geçen tek olması tabi..ama ikiz nasip ederse de başım üstüne:) evet bugün vazgeçtik yapmaktan..iğneni buzla beraber mi verdiler canım..bi de ne kadara aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…