- 14 Eylül 2010
- 465
- 39
S3nin ne kdr vargecmiyor bu günler yaaa beklemesi cok zormusss
yumurtaları beklıyosun yanı :)Daha klomen dün bitti.
benim 10 gün var bu cumartesi degıl ondan sonra kı cumartesi tatlımmmmS3nin ne kdr var
Hadi bakalım hayırlısı. Çok sinir bozucu ya böyle beklemeler projeli islerbenim 10 gün var bu cumartesi degıl ondan sonra kı cumartesi tatlımmmm
off hıc deme yaaa allahtan calısıyorum yoksa nasıl olurdu bılmıyorumHadi bakalım hayırlısı. Çok sinir bozucu ya böyle beklemeler projeli isler
bugün benimde 13.günüm.sağ tarafta 20mm sol tarafta 16mm iki yumurtam var.kaliteli dedi çok güzel gelişmiş.klomen tedaviye cvp vermiş .doktor hatta hayırlı olsun inş.dedi.çatlama iğnesinide bugün yaptım.36 saat sonra ilişki.sonraki günlerdede bir gün var bir gün yok.15 gün sonra gebelik testi yap dediçok değil ama hafif vardı batma ve ağrı bide akıntı çok oldu klomen kullanırken..4 gün oluyor klomen biteli batma yine oluyor arada ama akıntı az geliyor..13. günüm bugün senin kaçıncı gün canım?
Çok sevindim hadi gözün aydın. İns benimkilerden gelişiyordur. Bnm 11. Günüm bugün.bugün benimde 13.günüm.sağ tarafta 20mm sol tarafta 16mm iki yumurtam var.kaliteli dedi çok güzel gelişmiş.klomen tedaviye cvp vermiş .doktor hatta hayırlı olsun inş.dedi.çatlama iğnesinide bugün yaptım.36 saat sonra ilişki.sonraki günlerdede bir gün var bir gün yok.15 gün sonra gebelik testi yap dedi
canım hadi hayırlı olsun bende şimdi geldim doktordan benimde bi 19mm bide 17 mmlik 2 yumurtam var doktor bana da çok güzel gelişmiş dedi..iğne verdi aldım da akşam vurun dedi akşam 8 gibi vuruncam bende...iğne günümüz aynı olcak hadi hayırlısı bakalım..buzla birlikte mi aldın sende iğneyi eve otobüsle geldim inşallah bişey olmamıştır..vurulana kadar dolapta sakla dedi..bide 75 lira bayıldım..çokmuş fiyatı:) doktor ikiz ihtimali var dedi artık hayırlısı Rabbimden ne gelirsee:)bugün benimde 13.günüm.sağ tarafta 20mm sol tarafta 16mm iki yumurtam var.kaliteli dedi çok güzel gelişmiş.klomen tedaviye cvp vermiş .doktor hatta hayırlı olsun inş.dedi.çatlama iğnesinide bugün yaptım.36 saat sonra ilişki.sonraki günlerdede bir gün var bir gün yok.15 gün sonra gebelik testi yap dedi
canım anlarsın geliştiğini illa kasıkta ağrı olması gerekmiyor akıntıını takip et..akıntı geldikten 2-3 gün sonra da yumurtlama oluyor..Çok sevindim hadi gözün aydın. İns benimkilerden gelişiyordur. Bnm 11. Günüm bugün.
sana bugün ilişki olsun demedi dimi bana dedi..ama bizim dünde ilişki olmuştu..bide bugün olursa bide 36 saat sonra olcak yani 3 gün peşpeşe gibi sperm kalitesi düşer bizde bugün yapmasak mı..çok önemli olsa doktor size de önerirdi..bugün benimde 13.günüm.sağ tarafta 20mm sol tarafta 16mm iki yumurtam var.kaliteli dedi çok güzel gelişmiş.klomen tedaviye cvp vermiş .doktor hatta hayırlı olsun inş.dedi.çatlama iğnesinide bugün yaptım.36 saat sonra ilişki.sonraki günlerdede bir gün var bir gün yok.15 gün sonra gebelik testi yap dedi
Renksiz bir akıntı oluyor dünden bericanım anlarsın geliştiğini illa kasıkta ağrı olması gerekmiyor akıntıını takip et..akıntı geldikten 2-3 gün sonra da yumurtlama oluyor..
Bence yapmasana bugün ilişki olsun demedi dimi bana dedi..ama bizim dünde ilişki olmuştu..bide bugün olursa bide 36 saat sonra olcak yani 3 gün peşpeşe gibi sperm kalitesi düşer bizde bugün yapmasak mı..çok önemli olsa doktor size de önerirdi..
tamam canım 2-3 güne yumurtlıcan ona göre değerlendir günlerini:)Renksiz bir akıntı oluyor dünden beri
evet canım bende yapmamayı düşünüyorum hayırlısı artıkBence yapma
Aminevet canım bende yapmamayı düşünüyorum hayırlısı artık
Doktor sana 11 gün ge demedimi.bana defi o gün biri 14mm diğeri 10mm idiÇok sevindim hadi gözün aydın. İns benimkilerden gelişiyordur. Bnm 11. Günüm bugün.
Ben doktora sabah 9 da gittim 2 saat sonra iğneyi yap dedi.yaptım.zaten dün ilişki olmuştu.36 saat sonra tekrar olsun dedi.sonrası da gün aşırı.yumurtalarımızda hünlerimizde hemen hemen aynı.hafi bakalım hayırlısıcanım hadi hayırlı olsun bende şimdi geldim doktordan benimde bi 19mm bide 17 mmlik 2 yumurtam var doktor bana da çok güzel gelişmiş dedi..iğne verdi aldım da akşam vurun dedi akşam 8 gibi vuruncam bende...iğne günümüz aynı olcak hadi hayırlısı bakalım..buzla birlikte mi aldın sende iğneyi eve otobüsle geldim inşallah bişey olmamıştır..vurulana kadar dolapta sakla dedi..bide 75 lira bayıldım..çokmuş fiyatı:) doktor ikiz ihtimali var dedi artık hayırlısı Rabbimden ne gelirsee:)
Bence spermin kalitrsi düşer.bide zaten 2-3 gün zaten spermler orda kalıyo.yinede sen bilirsin.bende doktora dedim inş.ikiz olur hayırlısıyla dedi ne yapcan ikizi bi de onu taşımak var erken doğumu var:)sana bugün ilişki olsun demedi dimi bana dedi..ama bizim dünde ilişki olmuştu..bide bugün olursa bide 36 saat sonra olcak yani 3 gün peşpeşe gibi sperm kalitesi düşer bizde bugün yapmasak mı..çok önemli olsa doktor size de önerirdi..
evet canım bende istemiyorum demek istemiyorum ama gönlümden geçen tek olması tabi..ama ikiz nasip ederse de başım üstüne:) evet bugün vazgeçtik yapmaktan..iğneni buzla beraber mi verdiler canım..bi de ne kadara aldın?Bence spermin kalitrsi düşer.bide zaten 2-3 gün zaten spermler orda kalıyo.yinede sen bilirsin.bende doktora dedim inş.ikiz olur hayırlısıyla dedi ne yapcan ikizi bi de onu taşımak var erken doğumu var:)