insanlar dogurur dilenirken kullanmak icin bizde gozumuzden sakinmak isteriz ama gelmez yaramazlar.e bebekde gezdim dun zibinlara falan baktim cokk guzellerdi ama almiyorum.cunku dahada aci verir biliyorum
kizlar bugun herseye agliyorum yaa sizede oluyormu?
banada dunden beri hic olmicak gibi geliyor.ayy canım bende akşam öleydim yaa başka bişeye de canım sıkıldı sonra bu mevzular falan ağladım eşim uyumuştu kanepede
sonra klomeni içerken gözlerim dolu dolu
herşeye üzülüyorum bi diyorum boşver herşey olacağına varır bi diyorum olmuyoooooooooooo
sakın alma canım hem üzer insanı hemde uğursuzluk derler :)
bi hamile kalsak alıcaz da kalamadık işte..
Geçen sene hıdırellezde bi astrolog demişti işte pozitif etkiler bilmem ne birisi demiş bebek olması için ne yapalım oda demiş hıdırellez günü eve oyuncak bebek alın.
okuyunca bizde aldık hala durur yatak odasında
ne saçma ama o zmn almışım ne bilim
hayirlisi canim su asilama olayini bizede anlat asamalariKızlar merhaba,
Bugün doktora gittim,Klomenden sonra sağ tarafta hiç yumurta yok ,sol tarafta 3 tane yumurtam oluşmuş , bugün 09:30 çatlatma iğnesi oldum,yarın 17:30 da aşılamam olucak , dua edin ne olur ? Bu arada kızlar okuduklarıma göre çatlatma iğnesinden sonra ağrı oluyormuş,bende henüz ağrı sızı hiçbirşey yok , hemşireye sordum , ağrı yapıyormuş bu iğne dedim , o bünyeye göre değişir dedi , çatlatma iğnesi olanlar tecrübeleri paylaşabilirler mi ? Ağrı oldumu ?Kaç saat sonra oldu ?Ağrı olması iyi bişey mi yaaa ?acil yardım kızlar
Kızlar gelişmeler varmi? Ben kırmızıyı 3gün önce gördüm klomen vermedi adet düzrnliyici verdi
Kızlar merhaba,
Bugün doktora gittim,Klomenden sonra sağ tarafta hiç yumurta yok ,sol tarafta 3 tane yumurtam oluşmuş , bugün 09:30 çatlatma iğnesi oldum,yarın 17:30 da aşılamam olucak , dua edin ne olur ? Bu arada kızlar okuduklarıma göre çatlatma iğnesinden sonra ağrı oluyormuş,bende henüz ağrı sızı hiçbirşey yok , hemşireye sordum , ağrı yapıyormuş bu iğne dedim , o bünyeye göre değişir dedi , çatlatma iğnesi olanlar tecrübeleri paylaşabilirler mi ? Ağrı oldumu ?Kaç saat sonra oldu ?Ağrı olması iyi bişey mi yaaa ?acil yardım kızlar
zaten hayel artik gider bakar bakar gelirim arada.cocuklu kadinlara bakar onlari seyrederim ne yapiyim.
insallah canim her yolu denicez artik.yine de üzmeyelim kendimizi
herkesin kaderi, yazısı, yaşam şekli vs aynı mı değil
herkesin çocuğu oldu diye güzel bişi de değil allah sağlıklı hayırlı versin öle dua edelim.
bizde o günleri göreceğiz inşallah
rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış ve kabul etmeyeceği duaya el açtırmazmış..
bizler o kdr içten ağlaya ağlaya dualar ediyoruz ki bizim için en hayırlı zamanda kabul olacak meleklerimiz karnımızda yerini alacak inşallah
yarar yarar benimde ilk ayımdı 16mm oldu biraz küçük yani çatlattık ama adet oldum doktor bir dahikine doz arttırırız dedi.
benim de çatlatma iğnesinden sonra hiç ağrım olmadı..5 gün oldu vurulalı,hissettiğim önemli bi ağrı olmadı hiç..ben de düşünüyorum acaba işe yaramadı mı? herkes ağrısı olduğunu söylüyo
hayirlisi canim su asilama olayini bizede anlat asamalari
Kızlar gelişmeler varmi? Ben kırmızıyı 3gün önce gördüm klomen vermedi adet düzrnliyici verdi
Kızlar merhaba,
SiZee Cook ihtiyacım var rahatım genelde ama an geliyo v ben caresiZ mutsuz bunalımdayım sanki çok cukmaZdayım suan aglayarak yazıyorum uzun zamandır ağlamıyordum ama ben bittim son noktadayım bu ay kendi kendine olmazsa ben hiç umırsamadan günleri saymadan normal yaşantıma dönecem Rabbim vermiyorsa var bildigi ;(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?