• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kızlar geçen sene klomenle hamile kaldım
ikiz biri boş kese oldu diğeride 15.haftada düştü bende bunun klomenden olduğunu düşündüm.bir doktoa sordum doçentti yapabilir dedi.
bu ay sadece yumurtlama takibi istedim geçen seneki doktorumdan oda yine klomen verdi çok endişeliyim
klomen denilen ilaç sağlıksız bir gebeliğe sebep olur mu acaba?

benim önceki dr um klomen kesinlikle vermedi düşük riskini arttırıyor dedi bende kullananlar ve hamile kalanlar olduğunu bildiğim için sırf klomen kullanmak için başka dr gittim o verdi ona da sordum zararı varmış diye her ilacın hem faydası hem zararı var ama kullanıyoruz dedi yani iş yine nasip kısmet olayına gelip dayanıyor başka çaremiz yok her yolu deneyeceğiz...
Allahım çok bekletmesin hepimizi bütün isteyenleri..

Kadınlar günümüz kutlu olsun.......
Allah her isteyen kadına anneliği bekletmeden tattırsın inşallah..

Eklentiler

• $ataturk_ve_kadin10.jpg
    $ataturk_ve_kadin10.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 42
Kadınlar günümüz kutlu olsun.......
Allah her isteyen kadına anneliği bekletmeden tattırsın inşallah..

amin fatmacım seninde kadınlar günün kutlu olsun , kızlar 17:30 da aşılamam var bugün çok heyecanlıyım,lütfen benim için dua edin , inşşallah tutar, gelişmleri ayrıntılarıyla yazıcam size sevgiler :)

selam kızlarr..
uzun bi aradan sonra size yazmak istedim..
bildiğiniz üzre klomenin ilk ayında hamile kalmıştım..
ve boş gebelik teşhisi konuldu :(
salı günü 9 haftalık gebeliğim kürtaj yoluyla sona erdi çok ama çok üzgünüm..
doktorum keseyi incelemeye gönderdi sebebini çok merak ediyorum ..

sizlerden hamile kalan var mı?
ne durumdasınız ?

selam kızlarr..

ne durumdasınız ?

hosgeldin canim bos gebelik mi cok sasirdim.sen nasilsin ocak ayinda konustugumuz arkadaslardan gebe olan yok canim hepimiz dua ediyoruz.senide bu sabah dusundum gelmiyor diye ne yapiyor diyodum ki sen yazmissin.

hosgeldin canim bos gebelik mi cok sasirdim.sen nasilsin ocak ayinda konustugumuz arkadaslardan gebe olan yok canim hepimiz dua ediyoruz.senide bu sabah dusundum gelmiyor diye ne yapiyor diyodum ki sen yazmissin.

evet canım malesef boş gebelik..
hep düşündüm sizleri ama çok zor bi süreç geçirdim gebeliğim boyuncada..
zaten tam anlamıyla sevinemedim hiç ve zaten sona erdi çok sürmedi :(

selam kızlarr..

ne durumdasınız ?

Hayırlısı olsun Deep, nolur üzmemeye calıs kendını.
Allah okadar buyuk ki, elbet bir nedeni vardır bununda.

kalp atıslarını duymusmuydunuz? 9hafta buyukmus cunku baya

Hayırlısı olsun Deep, nolur üzmemeye calıs kendını.
Allah okadar buyuk ki, elbet bir nedeni vardır bununda.

kalp atıslarını duymusmuydunuz? 9hafta buyukmus cunku baya

malesef duyamadık canım.. :50:

evet canım malesef boş gebelik..
hep düşündüm sizleri ama çok zor bi süreç geçirdim gebeliğim boyuncada..
zaten tam anlamıyla sevinemedim hiç ve zaten sona erdi çok sürmedi :(

olsun canim gene kalirsin hic morlini bozma demek ki kismet degilmis.iyi tafarindan bak kese incelencek demissin ins kotu bisey cikmaz ona dua edelim.

olsun canim gene kalirsin hic morlini bozma demek ki kismet degilmis.iyi tafarindan bak kese incelencek demissin ins kotu bisey cikmaz ona dua edelim.

inşallah kuzum..
Rabbim hepimize hayırlısını versin ..

arkadaşlar birşey sormak istiyorum size benim klomen biteli 3 gün oldu pazartesi doktora gidecem fakat klomenden dolayı ne bir bel ağrısı ne de başka hiç bir belirti yok.bu yumoşlar büyümemiş anlamına mı gelir acaba? bir fikriniz var mı?

Kızlar 22. Gün progesteron testi yaptırdım sonuç 21.03 yani yumurtlama gerçekleşmiş. kan verirken beta hcg ye de baktırmıştım sonuç 0.25 :(
Ya çok erken ya olmadı :((

Hormon bozukluğu var. hep düzensizdi reglerim hatta yılda 1-3 kez oluodum. 2,5 yıllık evliyim.. çocuk istiyoruz ama olmayınca 2 gün önce doktor klomen verdi. yumurta takibi yapılacak.

hangi hormon değerin bozuk benim Lh hormonum fsh den yüksekti.bu da pko lu olduğum anlamına geliyor.ama eğer bu hormonun yüksekse sana önerbileceğim bir şey var canım

amin fatmacım seninde kadınlar günün kutlu olsun , kızlar 17:30 da aşılamam var bugün çok heyecanlıyım,lütfen benim için dua edin , inşşallah tutar, gelişmleri ayrıntılarıyla yazıcam size sevgiler :)[/QUOTE

allah yardımcın olup seni ve bizleri daha fazla bekletmesin

amin fatmacım seninde kadınlar günün kutlu olsun , kızlar 17:30 da aşılamam var bugün çok heyecanlıyım,lütfen benim için dua edin , inşşallah tutar, gelişmleri ayrıntılarıyla yazıcam size sevgiler :)[/QUOTE

allah yardımcın olup seni ve bizleri daha fazla bekletmesin

Heyecan yapma umarım güzel haberlerini alırız =) Aşılama yumurta takibinden sonramı yapılıyor?

Back