canım benim kendini hiç üzme inşallah olacak bir bakmışız olmuş.benim bir komşum vardı 3 yıllık evliydi tedavi görüyordu sonunda doktor ona klomeni verdi 6 ay boyunca kullandı çocuğu olmadı doktor ona rahim filmi çektirmen lazım demiş o da çektirdikten bir ay sonra hamile kaldı şu anda bebeği 7 aylık.allah hepimize öyle bir çocul versin gözler boncuk gibi varya yiyesim geliyor ama insan fazla eline alıp sevemiyor işte hani bir şey olur sonra benden bilirler.hiç kendini üzme demekki daha bebek bakmaya hazır değilmişiz oyüzden rabbim her zaman hayırlısını versin.aren bulut ne yaptın adet oldun mu fazla geçmişi okuyamadım.jet giller oldunuz ya sayfalar uçuyor ya
Of canım öle valla ama işte bende ilk tedavi için gittiğimde rahim filmi istedi yaptık açık cıktı ve hop rnfeksiyon kanama zehirlendim millet filmden sonra bebek doğuruyorlar ben kocaman bir sıfır üstelik sadece bir klomen tedavisi ve gene tüplerde sorun car dedi belkide film sonrası enfeksiyon belki tekrar aynı sorunu cıkardı benim bildigim doktora gittigindede sorun gitmedigindede ;(
canımm napıosun nezamandır gorusemıoruz naptın doktor ısını
tamam canım yarın aşılamadan sonra yazarım?sen ne durumdasın?bayadır okuyamadım geçmişi?sen iğne olmuşmuydun canım?ağrı oldu mu sende?
hiç kontrole gitmeden mi 6 ay kullanacaksın??
Kist ihtimaline karşı her ay ilaca başlamadan önce dr bakması gerekiyor yani ben öle yapıyorum dr söylemişti
Var canim, yumurtlama donemin iste..:)
Kötü canım yaa doktor laporoskopi diyince gitmedim aradı bir an önce bir sonuca varalım diye ama kararsızım dedim of be yapacam bilmiyorum 17 şinde sınav varmış ertelenmezse ertelenirsede 19 ında gelecem inş. Görüşürüz canım sen ne yaptın
İnş ikizin olur canım bütün kalbimle diyorummm bunu
Âmin Cnm inşallahcanım klomen içerken sancı oluyorsa iğneyi hiç hatırlamıyorum sen boşver onu yumurtan olmuşya çatlar merak etme kafanı ona takma
inşallah aşılaman tutar allah nasip etsin sana bebeğini
hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah cnm
mrb herkese yeni üye oldum bende, tabi forumları daima takip ediyordum. verilen bilgiler için teşekkür ederim hepinize =)
pko var bendede ve reglerimde çok düzensiz. progestan kullandım bi süre. doktorum klomen kullanmamı istedi, çocuk istiyoruz diye. bakalım neler olacak.
ewt canım bende biiyerde okumuştum,ağrı olması iyimiş çatladığına işaretmiş ama bende ağrı felan yok şuan , belki yarın olur ne bilim ? sen de belirti felan var mı peki?
SiZee Cook ihtiyacım var rahatım genelde ama an geliyo v ben caresiZ mutsuz bunalımdayım sanki çok cukmaZdayım suan aglayarak yazıyorum uzun zamandır ağlamıyordum ama ben bittim son noktadayım bu ay kendi kendine olmazsa ben hiç umırsamadan günleri saymadan normal yaşantıma dönecem Rabbim vermiyorsa var bildigi ;(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?