Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Of canım öle valla ama işte bende ilk tedavi için gittiğimde rahim filmi istedi yaptık açık cıktı ve hop rnfeksiyon kanama zehirlendim millet filmden sonra bebek doğuruyorlar ben kocaman bir sıfır üstelik sadece bir klomen tedavisi ve gene tüplerde sorun car dedi belkide film sonrası enfeksiyon belki tekrar aynı sorunu cıkardı benim bildigim doktora gittigindede sorun gitmedigindede ;(

canımm napıosun nezamandır gorusemıoruz naptın doktor ısını

canımm napıosun nezamandır gorusemıoruz naptın doktor ısını

Kötü canım yaa doktor laporoskopi diyince gitmedim aradı bir an önce bir sonuca varalım diye ama kararsızım dedim of be yapacam bilmiyorum 17 şinde sınav varmış ertelenmezse ertelenirsede 19 ında gelecem inş. Görüşürüz canım sen ne yaptın

tamam canım yarın aşılamadan sonra yazarım?sen ne durumdasın?bayadır okuyamadım geçmişi?sen iğne olmuşmuydun canım?ağrı oldu mu sende?

Ya artik ben agrilara alistim yada gercekden hissetmiyorum catladi falan sadece arada batmalar var.canim haftaya belli olcak gerci artik bildigim son ya kismet diyorum.moralmende cokugum.oyle bekliyorum mucizemi.
..

Ayniyim canim bende iste direksiyon egitimi aliorum gel beklerim canim ugra hee yoksa sorarim sana.bence en o doktorunu degistir ya

merhaba kızlar bende tüp bebekte çalışan kuzenimin önermesiyle klomen kullandım.adetiminden saydığımda 14. günüydü dediğinde.doktora gitmiştim yumurtlama yok dedi bunun üzerine 5 gün içtim hamile kaldım ama boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.bendede pco var 8 . ayda hamile kalmıştım. benim merak ettiğim bu düşükler boş gebelikler vs klomenin etkisi varmı sağlıksız olmasında ???tekrar içmeyi düşünüyorum ama tedirginim

Kizlar selam nasilsiniz,ben bugun ikinci klomen tedavime baslamis bulunuyorum insallah birgun hepimiz guzel haberlerimizi veriririz..:)ama ben cok kilo aldim biryandanda yuruyuse baslasam iyi olcak galiba..

Âmin Cnm inşallah

kızlar geçen sene klomenle hamile kaldım
ikiz biri boş kese oldu diğeride 15.haftada düştü bende bunun klomenden olduğunu düşündüm.bir doktoa sordum doçentti yapabilir dedi.
bu ay sadece yumurtlama takibi istedim geçen seneki doktorumdan oda yine klomen verdi çok endişeliyim
klomen denilen ilaç sağlıksız bir gebeliğe sebep olur mu acaba?

mrb herkese yeni üye oldum bende, tabi forumları daima takip ediyordum. verilen bilgiler için teşekkür ederim hepinize =)

pko var bendede ve reglerimde çok düzensiz. progestan kullandım bi süre. doktorum klomen kullanmamı istedi, çocuk istiyoruz diye. bakalım neler olacak.

canım bendede pko var adetlerim düzensiz.ben progestan kullanmadım.kaç yıllık evlisin sebebin ne senin

Son düzenleme:
Hormon bozukluğu var. hep düzensizdi reglerim hatta yılda 1-3 kez oluodum. 2,5 yıllık evliyim.. çocuk istiyoruz ama olmayınca 2 gün önce doktor klomen verdi. yumurta takibi yapılacak.

merhaba bende yeni üye oldum. benim bir kızım var 4.5 yaşında. ikinciyi istiyoruz geçen sene bir düşüğüm oldu. gelişmedi 6 haftalık kalbi durdu ve kendisi düştü. şimdi klomen kullandım ama yine olmadı. bu ay tekrar kullanıcam. ilk kızımda hiç sorun olmadı tedavi görmeden kendiliğimden kaldım. hayırlısı allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah..

ewt canım bende biiyerde okumuştum,ağrı olması iyimiş çatladığına işaretmiş ama bende ağrı felan yok şuan , belki yarın olur ne bilim ? sen de belirti felan var mı peki?

bilmiyorumki bu saatten sonra olur mu
bende hiçbir belirti yok,çok erken sanırım bilmiyorum ama..bat 16 mart..

arkadaşlar bu arada benim hiç adet düzensizliğim olmadı,her zaman beklediğim gün olurum..ama yumurta tembelliği çıktı..
bu durumda olan herkeste adet düzensiz oluyo bende neden yok diye sordum,kilolu değilsin de ondan dedi doktor..gerçekten zayıfım,bunla bir ilgisi var mı bilmem ama....

hem düzensizlik yok,değerlerim normal,rahim filmi çektirdim,sorunsuz..klomene güzel cevap verdi yumurtalar,bi de çatlatma iğnesi oldum...ve beklemedeyim...
durumum umutsuz değil,değil mi???ne dersiniz...Allahtan umut kesmiyorum elbette ama........

bir de doktor bana bi daha ne zaman gelmem gerektiğini söylemedi..ilk klomen kullanışımdı bu...eğer işe yaramadıysa yine gitmeli miyim?siz ne yaptınız?

Vazgeçmek yok cnm sakın..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…