• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

yok canim oda ayri bir dert oldu zaten baktirmicam.2 saat dr kapisinda bekledim sonrada labatuvarda aletler bozukmus.yarin gitcekmisin falan aman olan oldu artik gitmicem yarin bir dahaki ay hem 3.gunu hem 21.gunu yaparim belki belkide hicbirsey yapmam oyle gelecekle plan yapmiyorum arebeks sim bu aksam:9:

bence doktoruna söylemelisin ben o testide merak ediyorum yaptırmak istiyorum de ne var bunda canım

bence doktoruna söylemelisin ben o testide merak ediyorum yaptırmak istiyorum de ne var bunda canım

soylesemde yaptir der de ozel onun orasi sgk faydalaniyim dedim demez olaydim.kocamda agliyinca kizdi kac paraki bu diye benim hastaneye ozel le suruyodu arabayi ama bakti kotuyum alisverise goturdu... moralimi duzelttigini saniyor uzulmesin diye belli etmiyorum.

mesajlar bolumune bak gelen kutusundadir sen diye baskasina atmadiysamm ayy yanlis yere gittiyse ne diyo bu dicekler :9: :9: :9:

tamamdır canım gördüm :1: tşk.ederim.

ya ordan tekrar buraya geri dönemedim bir türlü o nasıl oluyor,

birde arkadaşlık teklif gelmiş arenbulut ve birkaç kişiden kabul edince ne değişiyor ki? onlarıda yeni gördümmm

soylesemde yaptir der de ozel onun orasi sgk faydalaniyim dedim demez olaydim.kocamda agliyinca kizdi kac paraki bu diye benim hastaneye ozel le suruyodu arabayi ama bakti kotuyum alisverise goturdu... moralimi duzelttigini saniyor uzulmesin diye belli etmiyorum.

15 tl canım test pahalı değilki

canım bende bugun arkadaşımın bebeğine birşeyler aldım civilden gezindim birazda öyle güzel şeyler varki almak istedim annem izin vermedi iyi değil dedi almak. 11 tane filan bebek yeleğim var benim hırkalarım patiklerim annemde bekliyolar bakıp bakıp iç geçiriyorum acaba bunları giyecek bir evladım olabilecekmi diye ya hiç olmazsa allahım korusun ya :26:

evet canım sakın önceden bebek eşyaları almayın iyi değil diyorlar, hatta inşallah ben hamile kalınca bile en az 3 aylık olana kadar bir iğne bile almıycam.:20:

ama canım anneciğim 3 sene önce ha bugün olacak, ha yarın olacak diye diye, battaniye ördürdü, yelekler, kazaklar, patikler ördürdü parayla özene bözene yani...:16:

onlarıda işte kaldırdım sandığın içinde biryerlere gözüm görmesin diye

birde arkadaşlık teklif gelmiş arenbulut ve birkaç kişiden kabul edince ne değişiyor ki? onlarıda yeni gördümmm
bende neden cvp yazmiyor diyorum arada bildirimlerini kont.et aren ne de yollucam burda yazarsam kafalar karisir dimi?arkadasliklari kabul et istedigin arkadasin kk dami diye bakarsin hangi konuda kacta cikti en son ne zaman girdi vs...

özel msj gönderirken aramıyon canım benim için faydası o :) arkadaşların profilinde gözüküyo. ben merak ettim ya bu şeyi :( :1:

15 tl canım test pahalı değilki

canlarım doktor en son bende birşey bulamayınca, bir hormon testi yazdı bana kandan yapılan, o test için 100 tl ödedim devlet onu ödemiyormuymuş, devlette yapılmıyormuymuş neymiş diye? siz hangi testten bahsediyorsunuz...

heee bu arada onun sonucuda iyi çıkmıştı...:16:

evet canım sakın önceden bebek eşyaları almayın iyi değil diyorlar, hatta inşallah ben hamile kalınca bile en az 3 aylık olana kadar bir iğne bile almıycam.:20:

ama canım anneciğim 3 sene önce ha bugün olacak, ha yarın olacak diye diye, battaniye ördürdü, yelekler, kazaklar, patikler ördürdü parayla özene bözene yani...:16:

onlarıda işte kaldırdım sandığın içinde biryerlere gözüm görmesin diye

benimkiler annemde zaten trabzonda geldiğimde baktım adet olunca hehehehhe :) öyle küçük şeyler varkı yerim ben onları

bende neden cvp yazmiyor diyorum arada bildirimlerini kont.et aren ne de yollucam burda yazarsam kafalar karisir dimi?arkadasliklari kabul et istedigin arkadasin kk dami diye bakarsin hangi konuda kacta cikti en son ne zaman girdi vs...

ooo canım amma karışıkmış bu forumu kullanmakda haaa...:33:

canım ben yazıcı devlet memuruyum, süratimden da anlamışsınızdır heralde...:10:

bütün gün işyerinde bilgisayarla uğraşınca evde bilgisayar falan görmek istemiyorum aslında, yani facem bile yok yani okadara kadar yani...

burayı incelememiştim o kadar ne özellikler var diye.. tşk. ederim uyardığın için bakarım.

birde özel mesaja baktıktan sonra foruma nasıl geri dönüyorsun onuda söylermisin. (geri tuşu haricinde tabi :) :1:

canlarım doktor en son bende birşey bulamayınca, bir hormon testi yazdı bana kandan yapılan, o test için 100 tl ödedim devlet onu ödemiyormuymuş, devlette yapılmıyormuymuş neymiş diye? siz hangi testten bahsediyorsunuz...

heee bu arada onun sonucuda iyi çıkmıştı...:16:

ben 100 tllik bir test yaptırmadım canım şimdiye kadar bu yumurtan gelişiyomu gelişmiyomu diye baktırıyon. progesteron testi

Back