Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

ayy bende bilniyorumki arama tusuna klomen yaziyorum bu topige giriyorum arada klomenle ilgili diger sayfalarida okuyom.onlar beni tanimasada ben herkezi isminden taniyomm

ben aren bulut yazan yere basıyorum canım orda nerelere yorum yaptığım yazıyo sağ tarakta klomenle başı dertte olanlara tıklayıp açıyorum sonra son sayfaya geliyorum hangi sayfada bıraktısam diğerlerini okuyorum böyle

ben 100 tllik bir test yaptırmadım canım şimdiye kadar bu yumurtan gelişiyomu gelişmiyomu diye baktırıyon. progesteron testi

anladım şimdi canım ben onların hepsini yaptırdım. 100 tl.lik dediğim testin adı yanlış hatırlamıyorsam antimillionary testi gibi bir şeydi.

doktor bana sana çok önemli nokta atışı yapacak bir hormon testi yazıyorum demişti, isterseniz sizde doktorunuza sorun.

ben bu aksam erken cikcam malumm islerim vaarr bu haftayi degerlendirem bari belki sonuc degisir

benim yumurtlamam sorunlu onu ne yapayım kız :))

iyi gecelerrr arkadaşlarrr bendee bu ay klomene başladımmm burdaa okudugumdaa bazılarındaa yumurtalıklarındaa ağrıı felan oluyomuşş buyuduklerineee işaretmişş bendee hiç bii belirti yokk işe yaramadımıı acabaaa

öyle düşünme canım şimdiden büyüyodur inşallah evet hepimizde ağrı oluyo ama genel olara herkeste oluyo diye bir kural yoktur heralde kaçıncı günündesin klomende

ayy bende bilniyorumki arama tusuna klomen yaziyorum bu topige giriyorum arada klomenle ilgili diger sayfalarida okuyom.onlar beni tanimasada ben herkezi isminden taniyomm

hımm takipteyim diyorsun yani :82:

canlar ben çıkıyorum sigaram geldi, sonrada kociş gelcek beni almaya...

benim kociş vardiyalı çalışıyor, bu hafta 4-12 vardiyasında, öyle olduğu haftalarda bende işten çıkınca anneme geliyorum, burdan alıyor beni.. (yani demeyin her akşam kocası bunu nerden alıyor diye )

iyi geceler herkese, hayırlı haberlerle görüşmek üzere inşallah...

benimde zor buyuyor catliyomu onu bile bilmiyorumm hele su 3gun testini sonucunu hic bilmiyoruummdr iyi diyo ama sonuc kagidim yok kayip ona guvenmeyip bende bakiyim diyorum yok tekrar yaptirmak istiyorum malum bizde burda doktoro yapiyoz yaa onun gormedigini ben gorcem

ben tahmin etmiştim zaten canım :) iyi geceler tatlım görüşürüz. aslında abla diycemde sana belki istemezsin diye soylemiyom

canım benim araştırmalarıma göre yumurtlama sorunu için incir kürü çok iyiymiş.

önce soğan kürü sonrasında da incir kürü yapıyorsun galiba. saraçoğlu soğan kürü ve saraçoğlu incir kürü diye yaz çıkıyor canım...

ama ilaçlarla birlikte kullanılırmı bilmem, bak araştır bi göreceksin, keşke benimde öyle sorunum olsaydı, onu düzeltmek kolay, bitkisel kürdü falan derken düzeliyor yani...

öptüm, bye

iyi gecelerr tatli ruyalarr

öyle düşünme canım şimdiden büyüyodur inşallah evet hepimizde ağrı oluyo ama genel olara herkeste oluyo diye bir kural yoktur heralde kaçıncı günündesin klomende

bugun 3. günüm canımmm inşallahh buyuyolardır aslındaa daha kan tahlılıı sonuçlarım cıkmadıı ama dr verdii

ben soğan kürünü yapamadım valla belki ilerde olmazsa denerim yine ama içilmiyo yani. incir yiyebilirim :)

kızlar bende izmitteyim konak hastanesinde erkan türköze randevu aldım saatinde girilmiyo diyorlar doğrumu mesela randevun 2 deyse 5te ancak girersin diyolar gölcükte aile tıp merkezinde faruk karakaya varmış o çok iyi bir dr.muş aranızda giden oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…