canım benim kendini hiç üzme inşallah olacak bir bakmışız olmuş.benim bir komşum vardı 3 yıllık evliydi tedavi görüyordu sonunda doktor ona klomeni verdi 6 ay boyunca kullandı çocuğu olmadı doktor ona rahim filmi çektirmen lazım demiş o da çektirdikten bir ay sonra hamile kaldı şu anda bebeği 7 aylık.allah hepimize öyle bir çocul versin gözler boncuk gibi varya yiyesim geliyor ama insan fazla eline alıp sevemiyor işte hani bir şey olur sonra benden bilirler.hiç kendini üzme demekki daha bebek bakmaya hazır değilmişiz oyüzden rabbim her zaman hayırlısını versin.aren bulut ne yaptın adet oldun mu fazla geçmişi okuyamadım.jet giller oldunuz ya sayfalar uçuyor ya
Of canım öle valla ama işte bende ilk tedavi için gittiğimde rahim filmi istedi yaptık açık cıktı ve hop rnfeksiyon kanama zehirlendim millet filmden sonra bebek doğuruyorlar ben kocaman bir sıfır üstelik sadece bir klomen tedavisi ve gene tüplerde sorun car dedi belkide film sonrası enfeksiyon belki tekrar aynı sorunu cıkardı benim bildigim doktora gittigindede sorun gitmedigindede ;(