• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Kızlar merhaba,

Bugün doktora gittim,Klomenden sonra sağ tarafta hiç yumurta yok ,sol tarafta 3 tane yumurtam oluşmuş , bugün 09:30 çatlatma iğnesi oldum,yarın 17:30 da aşılamam olucak , dua edin ne olur ? Bu arada kızlar okuduklarıma göre çatlatma iğnesinden sonra ağrı oluyormuş,bende henüz ağrı sızı hiçbirşey yok , hemşireye sordum , ağrı yapıyormuş bu iğne dedim , o bünyeye göre değişir dedi , çatlatma iğnesi olanlar tecrübeleri paylaşabilirler mi ? Ağrı oldumu ?Kaç saat sonra oldu ?Ağrı olması iyi bişey mi yaaa ?acil yardım kızlar

benim de çatlatma iğnesinden sonra hiç ağrım olmadı..5 gün oldu vurulalı,hissettiğim önemli bi ağrı olmadı hiç..ben de düşünüyorum acaba işe yaramadı mı? herkes ağrısı olduğunu söylüyo :(

Kızlar gelişmeler varmi? Ben kırmızıyı 3gün önce gördüm klomen vermedi adet düzrnliyici verdi

insanlar dogurur dilenirken kullanmak icin bizde gozumuzden sakinmak isteriz ama gelmez yaramazlar.e bebekde gezdim dun zibinlara falan baktim cokk guzellerdi ama almiyorum.cunku dahada aci verir biliyorum

sakın alma canım hem üzer insanı hemde uğursuzluk derler :)
bi hamile kalsak alıcaz da kalamadık işte..
Geçen sene hıdırellezde bi astrolog demişti işte pozitif etkiler bilmem ne birisi demiş bebek olması için ne yapalım oda demiş hıdırellez günü eve oyuncak bebek alın.
okuyunca bizde aldık hala durur yatak odasında
ne saçma ama o zmn almışım ne bilim

kizlar bugun herseye agliyorum yaa sizede oluyormu?

ayy canım bende akşam öleydim yaa başka bişeye de canım sıkıldı sonra bu mevzular falan ağladım eşim uyumuştu kanepede
sonra klomeni içerken gözlerim dolu dolu
herşeye üzülüyorum bi diyorum boşver herşey olacağına varır bi diyorum olmuyoooooooooooo :(

ayy canım bende akşam öleydim yaa başka bişeye de canım sıkıldı sonra bu mevzular falan ağladım eşim uyumuştu kanepede
sonra klomeni içerken gözlerim dolu dolu
herşeye üzülüyorum bi diyorum boşver herşey olacağına varır bi diyorum olmuyoooooooooooo :(
banada dunden beri hic olmicak gibi geliyor.

sakın alma canım hem üzer insanı hemde uğursuzluk derler :)
bi hamile kalsak alıcaz da kalamadık işte..
Geçen sene hıdırellezde bi astrolog demişti işte pozitif etkiler bilmem ne birisi demiş bebek olması için ne yapalım oda demiş hıdırellez günü eve oyuncak bebek alın.
okuyunca bizde aldık hala durur yatak odasında
ne saçma ama o zmn almışım ne bilim

zaten hayel artik gider bakar bakar gelirim arada.cocuklu kadinlara bakar onlari seyrederim ne yapiyim.

Kızlar merhaba,

Bugün doktora gittim,Klomenden sonra sağ tarafta hiç yumurta yok ,sol tarafta 3 tane yumurtam oluşmuş , bugün 09:30 çatlatma iğnesi oldum,yarın 17:30 da aşılamam olucak , dua edin ne olur ? Bu arada kızlar okuduklarıma göre çatlatma iğnesinden sonra ağrı oluyormuş,bende henüz ağrı sızı hiçbirşey yok , hemşireye sordum , ağrı yapıyormuş bu iğne dedim , o bünyeye göre değişir dedi , çatlatma iğnesi olanlar tecrübeleri paylaşabilirler mi ? Ağrı oldumu ?Kaç saat sonra oldu ?Ağrı olması iyi bişey mi yaaa ?acil yardım kızlar
hayirlisi canim su asilama olayini bizede anlat asamalari

Kızlar merhaba,

canım klomen içerken sancı oluyorsa iğneyi hiç hatırlamıyorum sen boşver onu yumurtan olmuşya çatlar merak etme kafanı ona takma
inşallah aşılaman tutar allah nasip etsin sana bebeğini
hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah cnm

zaten hayel artik gider bakar bakar gelirim arada.cocuklu kadinlara bakar onlari seyrederim ne yapiyim.

yine de üzmeyelim kendimizi
herkesin kaderi, yazısı, yaşam şekli vs aynı mı değil
herkesin çocuğu oldu diye güzel bişi de değil allah sağlıklı hayırlı versin öle dua edelim.
bizde o günleri göreceğiz inşallah
rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış ve kabul etmeyeceği duaya el açtırmazmış..
bizler o kdr içten ağlaya ağlaya dualar ediyoruz ki bizim için en hayırlı zamanda kabul olacak meleklerimiz karnımızda yerini alacak inşallah

yine de üzmeyelim kendimizi
herkesin kaderi, yazısı, yaşam şekli vs aynı mı değil
herkesin çocuğu oldu diye güzel bişi de değil allah sağlıklı hayırlı versin öle dua edelim.
bizde o günleri göreceğiz inşallah
rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış ve kabul etmeyeceği duaya el açtırmazmış..
bizler o kdr içten ağlaya ağlaya dualar ediyoruz ki bizim için en hayırlı zamanda kabul olacak meleklerimiz karnımızda yerini alacak inşallah
insallah canim her yolu denicez artik.

yarar yarar benimde ilk ayımdı 16mm oldu biraz küçük yani çatlattık ama adet oldum doktor bir dahikine doz arttırırız dedi.

Canim ya senden guzel haberler beklerken uzuldum aslinda, hissettiklerimizin hepsi ilacin ve ignenin etkisiymis demekki insallah bu ayimiz iyi olurda guzel haberlerimizi veririrz birbirimize nazar,sen ve ben ayni zamanda adet olduk insallah onumuzdeki ay hepimizde guzel haberleri veririz..

benim de çatlatma iğnesinden sonra hiç ağrım olmadı..5 gün oldu vurulalı,hissettiğim önemli bi ağrı olmadı hiç..ben de düşünüyorum acaba işe yaramadı mı? herkes ağrısı olduğunu söylüyo :(

ewt canım bende biiyerde okumuştum,ağrı olması iyimiş çatladığına işaretmiş ama bende ağrı felan yok şuan , belki yarın olur ne bilim ? sen de belirti felan var mı peki?

Kızlar gelişmeler varmi? Ben kırmızıyı 3gün önce gördüm klomen vermedi adet düzrnliyici verdi

SiZee Cook ihtiyacım var rahatım genelde ama an geliyo v ben caresiZ mutsuz bunalımdayım sanki çok cukmaZdayım suan aglayarak yazıyorum uzun zamandır ağlamıyordum ama ben bittim son noktadayım bu ay kendi kendine olmazsa ben hiç umırsamadan günleri saymadan normal yaşantıma dönecem Rabbim vermiyorsa var bildigi ;(((((

Kızlar merhaba,

İnş ikizin olur canım bütün kalbimle diyorummm bunu

ben de bu ay ilk kez kullandım 2-3 gün var sanırım adete hadi hayırlısı.......:10::10:

SiZee Cook ihtiyacım var rahatım genelde ama an geliyo v ben caresiZ mutsuz bunalımdayım sanki çok cukmaZdayım suan aglayarak yazıyorum uzun zamandır ağlamıyordum ama ben bittim son noktadayım bu ay kendi kendine olmazsa ben hiç umırsamadan günleri saymadan normal yaşantıma dönecem Rabbim vermiyorsa var bildigi ;(((((

canım benim kendini hiç üzme inşallah olacak bir bakmışız olmuş.benim bir komşum vardı 3 yıllık evliydi tedavi görüyordu sonunda doktor ona klomeni verdi 6 ay boyunca kullandı çocuğu olmadı doktor ona rahim filmi çektirmen lazım demiş o da çektirdikten bir ay sonra hamile kaldı şu anda bebeği 7 aylık.allah hepimize öyle bir çocul versin gözler boncuk gibi varya yiyesim geliyor ama insan fazla eline alıp sevemiyor işte hani bir şey olur sonra benden bilirler.hiç kendini üzme demekki daha bebek bakmaya hazır değilmişiz oyüzden rabbim her zaman hayırlısını versin.aren bulut ne yaptın adet oldun mu fazla geçmişi okuyamadım.jet giller oldunuz ya sayfalar uçuyor ya

Back