Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kızlar birşey soracağım. doktor bana iğneden sonra sonra üç gün peşpese ilişki demişti ama dün yani 2. gün eşimle tartıştığımız için yapamadik bu benim ilk ayım.ya kızlar şimdi bu ay boşa mi gitti çok moralim bozuk birşey söyleyin lütfen

hiç kontrole gitmeden mi 6 ay kullanacaksın??
Kist ihtimaline karşı her ay ilaca başlamadan önce dr bakması gerekiyor yani ben öle yapıyorum dr söylemişti

canım moralini bozma bebeğin gelecekse o bir günlük ilişki ile bile gelir yeter ki rabbim ol desin bazen böle tartışmalar zamansız oluyor sağlık olsun sıkma canını

merhaba ben de 3 gun kullandim igneye dr karar veriyor yumurtaya gore ignenin fiyati 68 tl raporla 40 tl oluyomus ama hemen rapor cikartilmiyor falanmis.bilgim yok raporla ilgili zaten dr bugun yada yarin vurul diyo gozun para gormuyor canim

benim iğnem pregnyl 10 tl iki kutu alıyorum 20 tl sadece
size ovitrelle mi yazıyor dr
isterseniz pregnyl de alabilirsiniz benim dr um pregnyl bulmaya çalış olmazsa ovitrell al demişti bende zar zor buluyorum eczanelerde pek bulunmuyor

evet canim ovitrelle veriyor benimki ikisindede onu vuruldum.bakalim bu ay ne olcak yiprandim artik.sen ne guzel kendini teselli edebiliyosun.(sormasak soylemiceksin) klomene basladigini.

kızlar benim kahverengi akıntı kesildi sarıya döndü sanki bugun 2 saat çarşıda dolaştım ondanmı oldu acaba

canim bisey diyemicem.usuttunmu acaba ama adet onceside olabilir

neyse canım hayırlısı adettir büyük ihtimal cumartesi doktordan randevu aldım izmite dönüyorum cuma günü gideyimdee doktora hem kontrol etsin hemde dozu arttırsın bu ay bende inciri deniycem zd86 nasıl olduğunu anlayırsın baan dimi

canim senin yumos buyuyordu.neden incir yicen ki cookk buyutmesin dikkat et ben gunde 5 tane falan yedim.

canım izmitte hangi doktora gidiyorsun bende izmitteyim de burada yeniyim karar veremedim de hangi doktora gideceğime

Ben de öyle yapıyorum arkadaşım. Progestan almadım. Bakalım beklemedeyim. Dr.um gerekseydi söylerdi sanırım. Ayrıca 21.gün testi de istemedi. Adet olsan da olmasan da gel dedi. Ben de öyle yapacağım.

dr.un ilacı yazdığı gün aşağıdan rapor aldım ve eczaneye iğne için 11.tl. ödedim. Öyle rapor için gün falan beklemedim. Özel hastane idi ama. Ayrıca devlet bu şekilde iki defa karşılıyormuş. sonrası ücretliymiş.

Kızlar klomen gaz şişkinlik yapar mi?
Beş gün kullandım bugün bitti ve çok yememe rağmen felaket bir şişkinlik var komşum birşeyler var da bizden mi sakliyorsun dedi hatta(

evet canim ovitrelle veriyor benimki ikisindede onu vuruldum.bakalim bu ay ne olcak yiprandim artik.sen ne guzel kendini teselli edebiliyosun.(sormasak soylemiceksin) klomene basladigini.

istersen pregnyl de alabilirsin daha ucuz aynı etki sonuçta hatta benim dr pregnyl daha iyi demişti
ne yapim canım yaaa bi iyi oluyorum bi kötü oluyorum yazmadm ne bilim
dr bu ay klomen son, aşılamaya geçicez dedi cuma bitiyor ilaç cmt kontrole gidicem o zmn sorucam iyice bu ayda olmzsa aşılama için ne yapıcaz nasıl yapıcaz
aslında ben aşılamayı burda hiç yaptırmak istemiyorum ama olacağı varsa olur olmazsa en pahalı yerde de yaptırsna olmaz
bilmiyorum şuan herşeyi zamana bıraktım...
yine etrafımda hamileler çoğaldı

Kızlar klomen gaz şişkinlik yapar mi?
Beş gün kullandım bugün bitti ve çok yememe rağmen felaket bir şişkinlik var komşum birşeyler var da bizden mi sakliyorsun dedi hatta(

yapıyor cnm yapıyor gaz da yapıyor şişkinlikte yapıyor
ben yandan bi bakıyorum karnıma başkası görse 5-6 aylık hamile zanneder

salam benim yumurtalar klomenle büyümüyordu iğnelerle bile çok yüksek doz kullanıyordum tüp yaptırdım 3 buçuk aylık düşük oldu ve doktorum amaliyat dedi geçen ay amaliyat oldum ve ilk adetimi oldum yarın klomene başlıyorum inşaallah büyür yumoşlar amaliyatın faydası olur inşallah

çok sevindim cnm, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

paylaştığın için sağol, böyle güzel haberler duyunca insana umut oluyor çünkü.

herkes aynı şeyi söylüyor, yani klomeni bırakınca yada tüp bebeğe gitmek için beklerken hamile kaldıklarını, yani kafadan çıkarmak lazım ama elde değil işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…