çünkü canım doktor dedi ki,
zaten bunlar hormon ilaçları ve sana bunları boşuboşuna içiriyorum şu anda, çünkü senin ne yumurtlamada nede yumurtanın büyümesinde sorunun yok,
bizim sorunumuz eşimin ileri hızlı hareketli spermlerinde ve spermlerin işini kolaylaştırmak için bir kaç ay bu klomeni deneyelim dedi ve
eğer yine olmazsa benim yaşımdan dolayı zaman kaybetmemek için aşılamaya, oda olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi.
yani eğer benim yaşım küçük olsaydı, bana bekleyin olur diycekmiş.... ama diyemiyor, her geçen gün zaman kaybı olduğundan..:18:
zaten bu zamana kadar hep bekleyin olur dediler bizde bekledik 4,5 sene
evlendiğimizden beri ilk defa tedaviye başladık işte o da 2.ayımızdayız klomende...
bu arada 40 gündür falan da eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum kızlar, bu gün adet olunca çarşıda aklıma geldi birde arı sütü bal polen diye birşey varmış ondanda alıp yedireyim kocişe diyorum. kız yazık oda içmem demiyor, her gün içiyor ya... cnm benim...
yalnız çok utanıyorum aktara gidip, arı sütü bal polen falan almaya, keçiboynuzunu bile çok utanarak alıyorum
sanki böyle ne bilim, akıllarına başka bişi gelicek :82: acaba kılık değiştiripdemi gitsem aktara :82: sanki işleri güçleri yokda beni düşünüyor aktarlarda ama .... napsam bilmiyorum yaaa
bu keçi boynuzunu yediriyonmu kocana kür nasıl oluyo gerçi benim kocisin herşeyi normal ama merak ettim