• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

çünkü canım doktor dedi ki,

zaten bunlar hormon ilaçları ve sana bunları boşuboşuna içiriyorum şu anda, çünkü senin ne yumurtlamada nede yumurtanın büyümesinde sorunun yok,

bizim sorunumuz eşimin ileri hızlı hareketli spermlerinde ve spermlerin işini kolaylaştırmak için bir kaç ay bu klomeni deneyelim dedi ve

eğer yine olmazsa benim yaşımdan dolayı zaman kaybetmemek için aşılamaya, oda olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi.

yani eğer benim yaşım küçük olsaydı, bana bekleyin olur diycekmiş.... ama diyemiyor, her geçen gün zaman kaybı olduğundan..:18:

zaten bu zamana kadar hep bekleyin olur dediler bizde bekledik 4,5 sene :38:

evlendiğimizden beri ilk defa tedaviye başladık işte o da 2.ayımızdayız klomende...

bu arada 40 gündür falan da eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum kızlar, bu gün adet olunca çarşıda aklıma geldi birde arı sütü bal polen diye birşey varmış ondanda alıp yedireyim kocişe diyorum. kız yazık oda içmem demiyor, her gün içiyor ya... cnm benim... :48:

yalnız çok utanıyorum aktara gidip, arı sütü bal polen falan almaya, keçiboynuzunu bile çok utanarak alıyorum :17:

sanki böyle ne bilim, akıllarına başka bişi gelicek :82: acaba kılık değiştiripdemi gitsem aktara :82: sanki işleri güçleri yokda beni düşünüyor aktarlarda ama .... napsam bilmiyorum yaaa

bu keçi boynuzunu yediriyonmu kocana kür nasıl oluyo gerçi benim kocisin herşeyi normal ama merak ettim

kızlar bende çıkıyorum, birazdan kociş gelicek işten annemdeyim ben beni alıcak burdan, kendinize iyi bakın :3:

arenbulut kendini sıcak tut, senden çok umutluyum...:emir_bebek:

herkes iyi haberlerle gelir inşallah...:16:

bu keçi boynuzunu yediriyonmu kocana kür nasıl oluyo gerçi benim kocisin herşeyi normal ama merak ettim

cnm çıkıyordum tam ama hemen kısacak söyliyim sana,

gerçi sana gerek kalmıycak sen hamilesin ama...

saraçoğlunun tarifi var internette keçiboynuzu sürü saraçoğlu diye arattır çıkıyor.

öyle yedirme değil canım yedirme olsa keşke o kolay ama, suya atıp 3 dk kaynatıp 20 dk demlendiriyorsun falan uğraşmalı yaniiii, ama napalım...

hadi hoşçakal...:3:

cnm çıkıyordum tam ama hemen kısacak söyliyim sana,

gerçi sana gerek kalmıycak sen hamilesin ama...

saraçoğlunun tarifi var internette keçiboynuzu sürü saraçoğlu diye arattır çıkıyor.

öyle yedirme değil canım yedirme olsa keşke o kolay ama, suya atıp 3 dk kaynatıp 20 dk demlendiriyorsun falan uğraşmalı yaniiii, ama napalım...

hadi hoşçakal...:3:

sağol canım neyse bakarım sonra belki yaparım. inşallah hissettiğin gibi olur canım benim inşallah iyi geceler tatlım

kızlar meraba bende 7 aydan beri allah nasip ederse çocuk düşünüyorum bugün doktora gittim tahlil falan istedi yumurtalarıma baktı çok şükür hiç bi sorun çıkmadı aslında adet düzensizliğinden gitmiştim bide çocuk düşündüğümü söyledim adet söktürücü verdi bide klomen diye bi ilaç adetin 3. günü kullanmaya başla dedi ama başkada birşey demedi.. bu ilaç yumurtlama oluşumuna mı yarıyo şimdi ben ilacı bitirdikten nezaman bi süre sonra ilişkiye gircem ?

kızlar meraba bende 7 aydan beri allah nasip ederse çocuk düşünüyorum bugün doktora gittim tahlil falan istedi yumurtalarıma baktı çok şükür hiç bi sorun çıkmadı aslında adet düzensizliğinden gitmiştim bide çocuk düşündüğümü söyledim adet söktürücü verdi bide klomen diye bi ilaç adetin 3. günü kullanmaya başla dedi ama başkada birşey demedi.. bu ilaç yumurtlama oluşumuna mı yarıyo şimdi ben ilacı bitirdikten nezaman bi süre sonra ilişkiye gircem ?

Evet hormonlara bağlı veya başka faktörlerden dolayı yumurtlamanın oluşmadığı durumlarda ya da sorun olmaksızın yumurtlama klomenle sağlanıyor.
Adetin 3. günü başlamış günde 2 kez içmiştim. İlaç bittikten sonra 10 boyunca gün aşırı ilişki önerildi.

merhaba yeni üyeyim,aranıza yeni katılıyorum..
ben de klomen kullandım bu ay ilk kez,haftasonu da çatlatma iğnemi oldum,15. günümde...
vücudum klomene hemen tepki verdi,herşey yolunda dedi doktor ama bakalım bekliyoruz....
ilk kullanımda hamile kalanlar olmuş bu beni heyecanlandırıyo..inşallah herkes için bu ay güzel haberler almak vaktidir!! inşallah...

hosgeldin bende yeni üye sayılırım. benimde klomeni ilk kullanışım bu ay bana henüz iğne felan vermedi adetimin 15. günü cuma günü kontrole gitcem inş herşey yolundadır güzel haberler alırım ve hepimiz alırız inş o guzel haberleri...

günaydın kızlar:3:
dün çok hastaydım ve doktor günümdü zorla doktara gittim yumoşlara baktı 2 tane yumoşum varmış gelişiyor gibiymiş tam istediqim gibi deqiller dedi ama kötüde deqil iyide deqil yarın tekrar gel bakalım dedi ama yarın gidemicem Kuran okutucam yarın evden ayrılamam...hayırlısı bakalım şimdiden ümidim kırıldı..ve hala çok hastayım bugün çok işim var bu halimle nasıl yapıcam bilmiyorum..hayırlısıyla yarını bir atlatabilseydim..

Günaydın hanımlar sizlere yaşadıklarımı yazmak istedim troid hastalığı nedeniyle düşük yaptım ve önce troidimi düzelttik sonra klomene başladık önce 3 ay boyunca klomen artı çatlatma iğnesi oldum sonra 2 ay kendi isteğimle ara verdim hormonlar çok yormuştu beni sonra tekrar başladık 4. Klomen ve iğneden sonra adetoldum ama doktoruma gidemedim 5. Klomen için ve gidemediğim o ay yan bu ay gebe kaldım şimdi 5 haftalık hamişim allah kısmet ederse bebişim olacak klomen ve iğneleri kullanırken çok umutsuzdum bana hep ummadığın bir ay gebe kalacaksın dediler aynen öyle oldu nasıl olsa bu ay gidemedik doktora diye çok rahattık artık aşılama yapılacaktı onu düşünürken böyle bir mucizeyle karşılaştık allah isteyen herkese mucizesinid versin

kızlar günaydın dün dr günümdü başka bi dr günde 1 klomen verdi dün kontrole başka biyere gittim dr hiç yumurtan yok hiç bir etkisi olmamış dedi şok oldum hiçmi yok yumurtam dedim sen kaç tane içtin dedi günde 1 dedim kızım o hiççç bi işe yaramaz günde 2 alman lazım olmazsa günde 3 dedi günde iki içilir zaten içindede 10 tane var dedi eee dedim nolucak bu ay geçmiş ola dedi bu ayki hakkını kullanmışsın bidahaki ay tekrar gel adetin 5 ci günü başlayalım takiple devam edelim olmadı igne vururuz dedi ve 3 ay üst üste içersen 5 6 ay ara vermek zorundasın yumurtalarını sürekli dürtersen başka bi problem olmaya başlar dedi bugün gidip kuru incir alıcam bu ay kesinlikle hamilelik olmazmış bari bidahaki aya hazırlık olur :ssz:

uzulme canim biliyorum ne desem bos ama sen umudunu hic kaybetme onunde yep yeni bir ay var insallah o zaman melegin senle olcak herserde vardir bir hayir. kendine iyi bak ilaca ne zaman baslicaksin belli mi?

Canim merhaba,dun aksam erkenden uyumusum.insallah onumuzdeki aya bakicaz ama bu bana ders olsun bukadar belirtiyi hamilelige yormiycam bu ay kesin gozuyle bakiyordum ama napalim bundada vardir mutlaka bir hayir.ben yarin basliyorum canim klomene gunde 1 tane 12.gunde kontrole gitcem,eger bu ayda olmazsa doktorum 1 ay dinlenme molasi vercek..

Son düzenleme:
kızlar iyi haberlerim yok, bu sabah kırmızı kartı yedim ve oyun dışı kaldım :58:

bugün adetimin 32.günüydü, çatlatma iğnesinden sayarsak da 18.günüm...

hamilelik belirtilerine bir daha inanmıycam, bütün belirtiler oldu (bulantı ve baş dönmesi hariç) ama sonunda yine kırmızı kart... :72:

bu arada dün o kadar kızdığım gebelik testinin de günahını almışım, demek ki doğru göstermiş, dün gece saatler sonra bile baktım biliyor musunuz silik çok silik bile olsa bir çizik görüyüm diye ama yok, tek çizgi ve sonsuz bir beyazlııııkkk, demekki doğruymuş.. yani kazayla saatler sonra ikinci bir çizgi falan çıksaydı inanıcaktım ve bugün daha da kötü olucaktım heralde..

heralde düşük yapıyorum diye hastaneye koşardım :60::60::52:

yani adetlerimin ne kadar düzenli olduğu bir kez daha ispatlanmış oldu, normalde 26-27 günde bir adet olurdum, geçen ay klomenle 32.günde adet olmuştum, bu ayda yine 32.günde adet oldum. :63: klomende bile bir düzenim var yani ...:60: içine tüküriyim böyle düzeniiinnn :84: nerde bu devlet, nerde bu millet :52:

canim merhaba,uzulme diyemiycem bende cok kotu oldum dun,bende dun sabah kan verdim hamilelige bakilmasi icin ki bu ay dr bile ikiz olma ihtimali var deyince ilk defada igne olunca tamam bu ay olur insallah demistik ve tum belirtileri yasadim mide bulantisi,kasiklarimda agri ve adet olcakmisim gibi agrilarim bu sefer tamam oldu derken dun oglen kirmizilari gordum acaba yerlesme kanamasimi diyede dusundum kirmizilar bile acabami dedirtti dun bana..ve geceden buyana cok yogun geliyor yaa yarin klomene basliyorum gunde 1 tane insallah guzel seyler olur hepimiz icin..

kızlar merhaba.bende bu ay klomen kullandım.ve iğnede vuruldum.iğneden sonraki 14.günüm bugün kandan baktırdım negatif.yine hüsran.ne yapacagımı şaşırdım.aramı versem diyorum.çünkü sürekli vücuda hormon alıyoruz.

Canim merhaba,dun aksam erkenden uyumusum.insallah onumuzdeki aya bakicaz ama bu bana ders olsun bukadar belirtiyi hamilelige yormiycam bu ay kesin gozuyle bakiyordum ama napalim bundada vardir mutlaka bir hayir.ben yarin basliyorum canim klomene gunde 1 tane 12.gunde kontrole gitcem,eger bu ayda olmazsa doktorum 1 ay dinlenme molasi vercek..

insallah olur canim kafamizdan atmamiz lazim stres uzak durmamiz lazim

Arkadaşlar yeni katıldım aranıza herkese merhaba öncelikle,4 aylık evliyim 24 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri doktorlardayım sadece ilaç ile regl görebiliyorum hastalığımın adı hipogonadizm,şu anda yumurtalıklarım ve rahmim istenilen boyutlarda çok şükür.dün klomen hapına başladım bebek istiyoruz hemen en düşük dozla başladım bakalım yumurta oluşumum olucak mı,5 gün içip 6.gün doktoruma gidicem.Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin içindede bana sağlıklı bi bebiş versin inşallaaaahhh....

Son düzenleme:
ben geldim içimde bir ağlama isteğiyle offfffffffffff kızlar sabah kalktım lavaboya gittim bir ıslaklık hissettim peçeteyle kontrol edeyim dedim peçeteye baya yoğun sümüşsü kıvamlı sarı renkli akıntı geldi moralim bozuldu adete dönüşecek kesin dedim ara ara lavaboya gidiyorum bakıyorum yine sümüksü ama daha az geliyo akıntı. belim ve kasıklarım ağrıyo yine ve vucut sıcaklığım yüksek hissediyorum sürekli ateş basması oluyo avuç içlerim ve ayaklarım terliyo menapozlu kadınlar gibi oldum daha önce adet olmadan önce böyle belirtilerim olmadı ama klomenden kaynaklı olabilirmi :( bu arada bugun test almaya karar verdim yarın sabah ilk idrarla deniycem gelmezse kırmızılar

kızlar günaydın dün dr günümdü başka bi dr günde 1 klomen verdi dün kontrole başka biyere gittim dr hiç yumurtan yok hiç bir etkisi olmamış dedi şok oldum hiçmi yok yumurtam dedim sen kaç tane içtin dedi günde 1 dedim kızım o hiççç bi işe yaramaz günde 2 alman lazım olmazsa günde 3 dedi günde iki içilir zaten içindede 10 tane var dedi eee dedim nolucak bu ay geçmiş ola dedi bu ayki hakkını kullanmışsın bidahaki ay tekrar gel adetin 5 ci günü başlayalım takiple devam edelim olmadı igne vururuz dedi ve 3 ay üst üste içersen 5 6 ay ara vermek zorundasın yumurtalarını sürekli dürtersen başka bi problem olmaya başlar dedi bugün gidip kuru incir alıcam bu ay kesinlikle hamilelik olmazmış bari bidahaki aya hazırlık olur :ssz:

Acaba neden 1 ile başlatıyorlar gerçektende hiç bir etkisi olmuyormuş bende dün 1 ile başladım klomene ama hiç umudum yok çünkü çevremdedende biliyorum 2 ile ancak oluşum sağlanılıyor,inş bidahaki aya istediğiniz gibi olur

Arkadaşlar yeni katıldım aranıza herkese merhaba öncelikle,4 aylık evliyim 24 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri doktorlardayım sadece ilaç ile regl görebiliyorum hastalığımın adı hipogonadizm,şu anda yumurtalıklarım ve rahmim istenilen boyutlarda çok şükür.dün klomen hapına başladım bebek istiyoruz hemen en düşük dozla başladım bakalım yumurta oluşumum olucak mı,5 gün içip 6.gün doktoruma gidicem.Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin içindede bana sağlıklı bi bebiş versin inşallaaaahhh....

hoş geldin canım. ve amin inşallah hepimize allahım nasip eder hayırlı ve sağlıklı evlatlar. bende 26 yaşındayım 9 aylık evliyim klomende ilk ayım bende yumurtlama rezervi iyi ama yumurtlayamıyorum o yuzden klomen verdi doktorum 16mm bir yumurtacığım oldu çatlatma iğnemi vuruldum bugun reglimin 34. günü adet gelmedi cuma günü kan testi yaptıracam bazen umutlu bazen umutsuzum

Back