- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
haydaaa al bir izmitli daha...
kız dünya küçük derlerdi de inanmazdım ha, bütün izmitliler buraya mı toplandı kııızzzz
ya dünya küçük kadınlar kulubü daha da küçük ben izmit merkezdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haydaaa al bir izmitli daha...
kız dünya küçük derlerdi de inanmazdım ha, bütün izmitliler buraya mı toplandı kııızzzz
bende üzüldüm ama çok değil canım yani yolun başındayım daha ve sabretmek en iyisi dimi nasıl kullanıcam bunu anlatırmısın karışımmı yapıcam ne kadar bala ne kadar çörek otu ve tarcın olucak ve ne kadar yiycem 1er kaşıkmı
kız allah hepinizin iyiliğini versin emi...
izmitliler ve gölcüklüler doktorlarınızı söyleyin, nereye gidiyorsunuz?
ben Özel Konak Hastanesi, Dr.Erkan TÜRKÖZ'e gidiyorum ama çok yoğun oluyor yani özel hastane demeye bin şahit ister,
çok bekliyorsun, kapısının önü kuyruk, randevular çok geçikiyor, doktorun yanında 5 dk.zor kalabiliyorsun.:26:
kacinci gunundu igneden sonracanim bugun sabah kocis gittikten sonra ilk idrarla yaptim ama uzulerek soyluyorum negatif. bugun gittim bir test daha aldim sizce ne zaman yapmaliyim
aynen canım herşey var allaha şukur bizde bir eksik var oda inşallah allahımızın izniyle gelecek yeri gelirse tüp bebek yaptırırım vallahi herşeyi denerim mercimeğim için.
evet tatlım bende gölcükte oturuyorum ne tesadüf dimi
canim beklemedeyim ama hamile degilim bunu hissediyorum adet gunum 13 u sen ne yaptin yoktun ortada merak ettim.hayatımm nasılsın napıyosunn ne durumdasınn ?
evet o doktoru duydum canım çok yoğun oluyomuş randevu bile zor alınıyomuş. benim doktorum aile tıpta funda ulay canım çok iyi bir kadın çok ilgili arkadaş gibi çok memnunum doktorumdan doğumlarını konakta yapıyo oda
canim bende bilmiyorum goz karari yapip tadina dayanligim kadar 1-2 kasik yedim sen duzgun olcekli tarifi bir int.arastir.incirde yiyebilirsin ama ben korkuyorum tavsiye etmekden bende yaradi gerci ama herkezin bunyesi farkli gunde 5 tane yedim 12 gun 18mm di bende sok oldum normalde 17gun buyumustu yaa birde 1den fazla yumos olsa iyi olcak bende bu ay negatifi gorcem kesin
aynen öyle canım, en kötüsü tüp bebek yaparız yaaaaa, allahımın izniyle, ammaaannnn
rabbim ol dediği zaman zaten olacakk :118:
bakalım buna klomenmi vesile olacaaakk, aşılama mııı yoksa tüp bebek mi?
yoksa kendiliğinden miii
tekrar diyorum dikkatt eetttincirle ikisini bir arada yapmamda bir ay birini bir ay birini yiycem canım araştırırım ben internetten bal kürünü
evet o doktoru duydum canım çok yoğun oluyomuş randevu bile zor alınıyomuş. benim doktorum aile tıpta funda ulay canım çok iyi bir kadın çok ilgili arkadaş gibi çok memnunum doktorumdan doğumlarını konakta yapıyo oda
canim beklemedeyim ama hamile degilim bunu hissediyorum adet gunum 13 u sen ne yaptin yoktun ortada merak ettim.
aynen canım katılıyorum allahımın izniyle çatır çatır doğuracaz inşallah
canim beklemedeyim ama hamile degilim bunu hissediyorum adet gunum 13 u sen ne yaptin yoktun ortada merak ettim.
evet canım biliyorum o doktoru da Aile Tıp'ta, aslında Aile Tıp benim ayağımın altında yani oraya gitmem o kadar kolay ki, hergün işe giderken bile onun önünden geçiyorum ama....
Funda Ulay'ın kocasıda kadın doğum doktoru, Numan Ulay biliyorsundur belki.
ben bir kerede Numan'a muayene olmuştum adam çok paragöz geldi bana direk aşılama yapalım hemen gel falan dedi, hareketleri normal değildi hiç ticaret yapıyor gibiydi,
Funda'ya da bir kere muayene oldum, onun da hakkında takıldığı yerlerde gidip kocasına sorup fikir alıyormuş falan diye duydum.
yani soğudum onlardan bana biraz yeteneksiz geldiler anlıyacağın, ama sen memnunsan o başka canım...:26:
ben memnunum canım zaten şuanda hepimize uygulanan yontem aynı değilmi funda hanım çok yardımcı. bir hasta vardı 5 yıllık evli oda senin gibi iğne tedavisi varya hani daha etkili olan ona geçmeleri gerekiyomuş klomen işe yaramayınca 800 tl tutyomuş ben karşılayamam diye anlatı bana doktor yeni bir ilaç çıktığından bazsetmiş ona onu uygulamaya başlamışlar. hastanın ilk ayıydı benle ne oldu bilmiyorum ama paragöz değil yani funda hanım. normalde cumartesiye randevu alamıyodum doluymuş salıya kadar eşim gitti hemşiresiyle görüştü cumartesi sabah beni arasın ben öğleden sonra için randevu alırım demiş yani yardımcı oluyolar ben memnunum şuanda ama ilersi için birşey diyemem ama şimdilik herkesin yaptığı şeyi yapıyo zaten. tup bebek aşamasına geçersem senin doktora gidebilirim ama daha donanımlı bir hastane olduğu için. gerçi aile tıpında yeni hastanesi 2014de açılıyomuş bakalım
canım aynen öyle Dr.Erkan TÜRKÖZ'den ben ilk randevu aldığımda 2 ay sonraya gün verdiler
ama bir kere gittin mi artık yumurta takibine girdiğin için randevu almadan günü geldiğinde gidiyorsun ama çok bekliyorsun işte ve doktorla rahat rahat konuşamıyorsun hep çok acele...
o yüzden belki bırakırım onu...
bu arada Saraylı Kalıcı Konutlarında oturuyorum cnm, sen nerde oturuyorsun, çalışıyor musun?
BEBİŞİMSU sen söylemedin doktorunu ve nerde oturduğunu cnm? sen kime gidiyorsuuunn, ay ne güzel işte en azından bu çevredeki doktorlar hakkında birbirimize de fikir verebiliriz