Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

biraz daha okursak tıp'ı bitirecez bacım...

branşımızda kadın doğum olur...

canim hamileligi hizlandiran kurleri okurken orda erkekler icin kurlerde vardi havuc suyunun cok iyi etkisi varmis havucun suyunun ama naturel olcak kati meyve sIKacagin varsa ordan kendin yap icir,sen arastir yinede..

ah canım arkadaşım araştırmazmıyım hiç biliyorum ama havuç kürünü sigara içenlere önermiyorlar, vücutta ters etki yapıyormuş....

benim kociş'le ben sigara içiyoruz o yüzden uygulayamıyorum cnm, yinede sağol

benimde oyle herkez hamile...

cnm iğne olalı ne kaç gün oldu bilmiyorum ama adetten itibaren say, 21.güne kadar şansın devam ediyor, kocişinle hemen barııışş veeee

çalışmalar başlasııınnn

boşa geçirme sakın ayını, şansın devam ediyor

evet adet te olabilir ama bence hamilede olabilirsin iki ihtimale de kendini hazırla cnm.

sen izmittemi oturuyorsun cnm. sen, bende gölcük'te oturuyorum :13:

yoksa doktorun izmitten mi?

neyse artik onundeki maclara bakcan uzuldum ama senden cok emindimm yaa

bende üzüldüm ama çok değil canım yani yolun başındayım daha ve sabretmek en iyisi dimi nasıl kullanıcam bunu anlatırmısın karışımmı yapıcam ne kadar bala ne kadar çörek otu ve tarcın olucak ve ne kadar yiycem 1er kaşıkmı

ben adet oldum kız cumartesi doktora gidiyorum randevumu aldım

olsun canım sakın moralimizi bozmuyoruz, canımız sağolsun

bizde yumurta da vaarr, rahim de var, kocişte vaaaarr , her ay şansımız devam ediyor, önümüzdeki ay yine yeni bir başlangıç

kız sen gölcüktemi oturuyorsun, bende gölcükteyim kııızzzz

bence yap idrar testti sonucda tek cizgi cıksada guvenmeme ihtimalı varr...sabah yap ama ilk idrarlaaa

canim bugun sabah kocis gittikten sonra ilk idrarla yaptim ama uzulerek soyluyorum negatif. bugun gittim bir test daha aldim sizce ne zaman yapmaliyim

aynen canım herşey var allaha şukur bizde bir eksik var oda inşallah allahımızın izniyle gelecek yeri gelirse tüp bebek yaptırırım vallahi herşeyi denerim mercimeğim için.
evet tatlım bende gölcükte oturuyorum ne tesadüf dimi

bende gölcükteyim kız :) doktorumda gölcükte

kız allah hepinizin iyiliğini versin emi...

izmitliler ve gölcüklüler doktorlarınızı söyleyin, nereye gidiyorsunuz?

ben Özel Konak Hastanesi, Dr.Erkan TÜRKÖZ'e gidiyorum ama çok yoğun oluyor yani özel hastane demeye bin şahit ister,

çok bekliyorsun, kapısının önü kuyruk, randevular çok geçikiyor, doktorun yanında 5 dk.zor kalabiliyorsun.:26:

evet o doktoru duydum canım çok yoğun oluyomuş randevu bile zor alınıyomuş. benim doktorum aile tıpta funda ulay canım çok iyi bir kadın çok ilgili arkadaş gibi çok memnunum doktorumdan doğumlarını konakta yapıyo oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…