canim senin yumos buyuyordu.neden incir yicen ki cookk buyutmesin dikkat et ben gunde 5 tane falan yedim.
canım izmitte hangi doktora gidiyorsun bende izmitteyim de burada yeniyim karar veremedim de hangi doktora gideceğime
benim her ay oldugu gibi klomende etkilemedi ve 27.gunumde adet oldum hic sasmiyor masallah :) benimde normalde en fazla 5 gun surerdi sadece ilk gun cok gelirdi sonralari azalirdi son bir kac aydir azaldi iyice ve en fazla 3 gun suruyor ama bu sefer cok fazla kanamam geliyor sebebi klomen sanirim..kisa sureli olmasida rahim kendini hamilelige hazirlarmis bir yerde okumustum,bunlari okumaktan yakinda hepimiz prof olcaz az kaldi..:)
biraz daha okursak tıp'ı bitirecez bacım...
branşımızda kadın doğum olur...
canim hamileligi hizlandiran kurleri okurken orda erkekler icin kurlerde vardi havuc suyunun cok iyi etkisi varmis havucun suyunun ama naturel olcak kati meyve sIKacagin varsa ordan kendin yap icir,sen arastir yinede..
istersen pregnyl de alabilirsin daha ucuz aynı etki sonuçta hatta benim dr pregnyl daha iyi demişti
ne yapim canım yaaa bi iyi oluyorum bi kötü oluyorum yazmadm ne bilim
dr bu ay klomen son, aşılamaya geçicez dedi cuma bitiyor ilaç cmt kontrole gidicem o zmn sorucam iyice bu ayda olmzsa aşılama için ne yapıcaz nasıl yapıcaz
aslında ben aşılamayı burda hiç yaptırmak istemiyorum ama olacağı varsa olur olmazsa en pahalı yerde de yaptırsna olmaz
bilmiyorum şuan herşeyi zamana bıraktım...
yine etrafımda hamileler çoğaldı
bence var canım soluk çıkar zaten hadi inşallah bence kan testi yaptır hemen
canım ama 16mm oldu küçüktü yani ideali 20 filan bal çörek otu karışımınımı denesem takviye olur
kızlar birşey soracağım. doktor bana iğneden sonra sonra üç gün peşpese ilişki demişti ama dün yani 2. gün eşimle tartıştığımız için yapamadikbu benim ilk ayım.ya kızlar şimdi bu ay boşa mi gitti çok moralim bozuk birşey söyleyin lütfen
ben adet oldum kız cumartesi doktora gidiyorum randevumu aldım
neyse canım hayırlısı adettir büyük ihtimal cumartesi doktordan randevu aldım izmite dönüyorum cuma günü gideyimdee doktora hem kontrol etsin hemde dozu arttırsın bu ay bende inciri deniycem zd86 nasıl olduğunu anlayırsın baan dimi
neyse artik onundeki maclara bakcan uzuldum ama senden cok emindimm yaa
canım izmitte hangi doktora gidiyorsun bende izmitteyim de burada yeniyim karar veremedim de hangi doktora gideceğime
evet adet te olabilir ama bence hamilede olabilirsin iki ihtimale de kendini hazırla cnm.
sen izmittemi oturuyorsun cnm. sen, bende gölcük'te oturuyorum :13:
yoksa doktorun izmitten mi?
haydaaa al bir izmitli daha...
kız dünya küçük derlerdi de inanmazdım ha, bütün izmitliler buraya mı toplandı kııızzzz
ben adet oldum kız cumartesi doktora gidiyorum randevumu aldım
bence yap idrar testti sonucda tek cizgi cıksada guvenmeme ihtimalı varr...sabah yap ama ilk idrarlaaa
olsun canım sakın moralimizi bozmuyoruz, canımız sağolsun
bizde yumurta da vaarr, rahim de var, kocişte vaaaarr, her ay şansımız devam ediyor, önümüzdeki ay yine yeni bir başlangıç
kız sen gölcüktemi oturuyorsun, bende gölcükteyim kııızzzz
bende gölcükteyim kız :) doktorumda gölcükte
kız allah hepinizin iyiliğini versin emi...
izmitliler ve gölcüklüler doktorlarınızı söyleyin, nereye gidiyorsunuz?
ben Özel Konak Hastanesi, Dr.Erkan TÜRKÖZ'e gidiyorum ama çok yoğun oluyor yani özel hastane demeye bin şahit ister,
çok bekliyorsun, kapısının önü kuyruk, randevular çok geçikiyor, doktorun yanında 5 dk.zor kalabiliyorsun.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?