• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kızlar sizde de arada bir kıvamı jöle gibi olan akıntı oluyor mu (klomenle ilgisi varmıdır)

Ben dün öğlen başladım akşam koyu pembe gibi az lekelenme oldum doktorumu aradım inşallah yumurtalıkları uyarıcı etkiye başlamıştır dedi ama daha öyle bir akıntım yok

Acaba neden 1 ile başlatıyorlar gerçektende hiç bir etkisi olmuyormuş bende dün 1 ile başladım klomene ama hiç umudum yok çünkü çevremdedende biliyorum 2 ile ancak oluşum sağlanılıyor,inş bidahaki aya istediğiniz gibi olur

biz 2 ile başladım 16 mm zor oldu ve doktor gebelik olmazsa bir dahaki ay doz arttıracaz dedi yumurtalarım nazlı olduğu için. genelde 2 ile başlıyo

ben geldim içimde bir ağlama isteğiyle offfffffffffff kızlar sabah kalktım lavaboya gittim bir ıslaklık hissettim peçeteyle kontrol edeyim dedim peçeteye baya yoğun sümüşsü kıvamlı sarı renkli akıntı geldi moralim bozuldu adete dönüşecek kesin dedim ara ara lavaboya gidiyorum bakıyorum yine sümüksü ama daha az geliyo akıntı. belim ve kasıklarım ağrıyo yine ve vucut sıcaklığım yüksek hissediyorum sürekli ateş basması oluyo avuç içlerim ve ayaklarım terliyo menapozlu kadınlar gibi oldum daha önce adet olmadan önce böyle belirtilerim olmadı ama klomenden kaynaklı olabilirmi :( bu arada bugun test almaya karar verdim yarın sabah ilk idrarla deniycem gelmezse kırmızılar

aren aynı sorunu bende yaşıyorum az önce sormuştum jöle gibi, sümüksü. Ama sürekli olmadı, 2-3 günde bir kez gördüğüm oldu. Entresan, klomenle alakası varmı diye düşündüm

ben geldim içimde bir ağlama isteğiyle offfffffffffff kızlar sabah kalktım lavaboya gittim bir ıslaklık hissettim peçeteyle kontrol edeyim dedim peçeteye baya yoğun sümüşsü kıvamlı sarı renkli akıntı geldi moralim bozuldu adete dönüşecek kesin dedim ara ara lavaboya gidiyorum bakıyorum yine sümüksü ama daha az geliyo akıntı. belim ve kasıklarım ağrıyo yine ve vucut sıcaklığım yüksek hissediyorum sürekli ateş basması oluyo avuç içlerim ve ayaklarım terliyo menapozlu kadınlar gibi oldum daha önce adet olmadan önce böyle belirtilerim olmadı ama klomenden kaynaklı olabilirmi :( bu arada bugun test almaya karar verdim yarın sabah ilk idrarla deniycem gelmezse kırmızılar

Çift çizgiyi görürsünüz inşallaaah hayırlı haberler verin bizede

aren aynı sorunu bende yaşıyorum az önce sormuştum jöle gibi, sümüksü. Ama sürekli olmadı, 2-3 günde bir kez gördüğüm oldu. Entresan, klomenle alakası varmı diye düşündüm

valla bilmiyorum canım benim çatlatma iğnemde 17. günüm en son gördüğümün rengi sanki sarıdan biraz daha koyuydu :(

kızlar bir konuda daha uyarmak isterim,

benim periyodum normalde 26-27 günde bir olur ve 6 gün sürerdi

klomenden sonra 32.günde adet oldum geçen ay ve 2 gün sürdü, 3.gün bitti

bu ay ilk günüm bugün bakalım yine aynımı olacak

ama doktora sordum geçen ay neden 32 gün sonra olduğu halde 2 günde bitti diye, hatta adama salak salak bide şey dedim, "içeride mi birikti kaldı, bir anormallik var falan" dedim

doktor güldü, klomenin etkisinden dedi yani normalmiş o kadar olması, olayın doğal gidişine müdahale ediyoruz sonuçta bunlar hormon ilaçları dedi.

benim her ay oldugu gibi klomende etkilemedi ve 27.gunumde adet oldum hic sasmiyor masallah :) benimde normalde en fazla 5 gun surerdi sadece ilk gun cok gelirdi sonralari azalirdi son bir kac aydir azaldi iyice ve en fazla 3 gun suruyor ama bu sefer cok fazla kanamam geliyor sebebi klomen sanirim..kisa sureli olmasida rahim kendini hamilelige hazirlarmis bir yerde okumustum,bunlari okumaktan yakinda hepimiz prof olcaz az kaldi..:)

çünkü canım doktor dedi ki,

zaten bunlar hormon ilaçları ve sana bunları boşuboşuna içiriyorum şu anda, çünkü senin ne yumurtlamada nede yumurtanın büyümesinde sorunun yok,

bizim sorunumuz eşimin ileri hızlı hareketli spermlerinde ve spermlerin işini kolaylaştırmak için bir kaç ay bu klomeni deneyelim dedi ve

eğer yine olmazsa benim yaşımdan dolayı zaman kaybetmemek için aşılamaya, oda olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi.

yani eğer benim yaşım küçük olsaydı, bana bekleyin olur diycekmiş.... ama diyemiyor, her geçen gün zaman kaybı olduğundan..:18:

zaten bu zamana kadar hep bekleyin olur dediler bizde bekledik 4,5 sene :38:

evlendiğimizden beri ilk defa tedaviye başladık işte o da 2.ayımızdayız klomende...

bu arada 40 gündür falan da eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum kızlar, bu gün adet olunca çarşıda aklıma geldi birde arı sütü bal polen diye birşey varmış ondanda alıp yedireyim kocişe diyorum. kız yazık oda içmem demiyor, her gün içiyor ya... cnm benim... :48:

yalnız çok utanıyorum aktara gidip, arı sütü bal polen falan almaya, keçiboynuzunu bile çok utanarak alıyorum :17:

sanki böyle ne bilim, akıllarına başka bişi gelicek :82: acaba kılık değiştiripdemi gitsem aktara :82: sanki işleri güçleri yokda beni düşünüyor aktarlarda ama .... napsam bilmiyorum yaaa

canim hamileligi hizlandiran kurleri okurken orda erkekler icin kurlerde vardi havuc suyunun cok iyi etkisi varmis havucun suyunun ama naturel olcak kati meyve sIKacagin varsa ordan kendin yap icir,sen arastir yinede..

canim sen yinede dikkatli ol adet olcak olsan,sumuksu gelmemesi lazim ya kahverengi lekeyle basladi yada direk kanaman olur,sen simdi sirt ustu yat ayaklarinida biraz yuksege kaldir ve yat oylece ve insallah senden guzel haberleri alcaz benimde cok yogun kanamam geliyor hic boyle olmazdim..

selam kızlar baya yazmışsınız okudum ama tek tek cevap vermek zor olucak :) öncelikle tedaviye başlayanlar hayırlı olsun ben sadece bir ay kullandım sonuç negatif herkes hamilesin dedi belirtiler den evet hamileyimmmm dedim:( fakat doktora gittigimde tüplerimde sorun gördügünü boşuna ilaç vermeyelim lapaoraskopiyle bakalım dedi ve beni emin olmak adına başka merkezde ultrsaona gönderdi fakar ben gitmedim cünkü kendisi bilmiyormu neden baskasına gönderiyor diyee emin olmak için neyse doktorum ertesi gün aradı ve sonucu sordu gitmedigimi kafamın karıstıgını söyledim bana dedigi git ve emin olalım ona göre yol alalım bir an önce bebegin olsun :::::: doktorumun araması peşime düşmesi bir yandan hoşuma gitsede bir yandanda neden sorusunu getirdi bende durumlar bölee size gelirsek bendede sarı yogun akıntılar olmuştu ona takılmayın idrarda cıkmadan boşuna kan testide yaptırmayın 40 tl ye özelde yaptırdım ertesi gün hastalandım verdigim paralaramı acim cektigim agrılaramı vee suanda cıkmazda kaldıgımammı doktora gitmeme kararı aldım iyimi kötümü bilöiyoeum umarım kendi kendine olur olmazsa zaman kaybetcem ve tekrardan sıfırdan başlıcam herkese umutlu olun diyen ben cıkmazdayım rabbim duysun sesimizi mücadelemize karsılık bir tane versin yeter :::(

Evet hormonlara bağlı veya başka faktörlerden dolayı yumurtlamanın oluşmadığı durumlarda ya da sorun olmaksızın yumurtlama klomenle sağlanıyor.
Adetin 3. günü başlamış günde 2 kez içmiştim. İlaç bittikten sonra 10 boyunca gün aşırı ilişki önerildi.

bana şu gün ilişki falan diye hiç birşey demedi ben yinede işimi sağlama alırım çok saol canım bilgin için

kızlar iyi haberlerim yok, bu sabah kırmızı kartı yedim ve oyun dışı kaldım :58:

bugün adetimin 32.günüydü, çatlatma iğnesinden sayarsak da 18.günüm...

hamilelik belirtilerine bir daha inanmıycam, bütün belirtiler oldu (bulantı ve baş dönmesi hariç) ama sonunda yine kırmızı kart... :72:

bu arada dün o kadar kızdığım gebelik testinin de günahını almışım, demek ki doğru göstermiş, dün gece saatler sonra bile baktım biliyor musunuz silik çok silik bile olsa bir çizik görüyüm diye ama yok, tek çizgi ve sonsuz bir beyazlııııkkk, demekki doğruymuş.. yani kazayla saatler sonra ikinci bir çizgi falan çıksaydı inanıcaktım ve bugün daha da kötü olucaktım heralde..

heralde düşük yapıyorum diye hastaneye koşardım :60::60::52:

yani adetlerimin ne kadar düzenli olduğu bir kez daha ispatlanmış oldu, normalde 26-27 günde bir adet olurdum, geçen ay klomenle 32.günde adet olmuştum, bu ayda yine 32.günde adet oldum. :63: klomende bile bir düzenim var yani ...:60: içine tüküriyim böyle düzeniiinnn :84: nerde bu devlet, nerde bu millet :52:

Bozulsun artık bu düzennnnnnnnnnn
9 ay 10 gün ve sonrası ile birlikte 12 ay kırmızıları görmek istemiyorum............

canim sen yinede dikkatli ol adet olcak olsan,sumuksu gelmemesi lazim ya kahverengi lekeyle basladi yada direk kanaman olur,sen simdi sirt ustu yat ayaklarinida biraz yuksege kaldir ve yat oylece ve insallah senden guzel haberleri alcaz benimde cok yogun kanamam geliyor hic boyle olmazdim..

be sümüksü akıntım hafif kahveye döndü kızlar sanırım kırmızılar banada geldi. herşey allahtan ama içim rahatladı napim hic değilse varmı yokmu stresinden kurtuldum

Back