- 11 Ocak 2013
- 608
- 165
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azından ben bir kaç tanesine yanıt verebilirim.
Klomenle ilk ayım doktorum 3. günü başla bitince 10 gün gün aşırı ilişki dedi. Kısmen uyabildik.
3. gün başlayıp günde 2 şer tane içtim.
6 ay bu şekilde devam edeceğim. Çatlatma iğnesi vermedi.
13. gün kontrole gittiğimde yumurtam tek bir tane ve 20 mm idi.
Sağlıklı bir yumurta 18-20 mm arası ve min.alt üst değerlerde çatlar dedi. Ve her şeyin normal olduğunu söyledi.
Bildiklerim bu kadar, tedavinde başarılar :)
kızlar birşey soracağım. doktor bana iğneden sonra sonra üç gün peşpese ilişki demişti ama dün yani 2. gün eşimle tartıştığımız için yapamadik bu benim ilk ayım.ya kızlar şimdi bu ay boşa mi gitti çok moralim bozuk birşey söyleyin lütfen
merhaba ben de 3 gun kullandim igneye dr karar veriyor yumurtaya gore ignenin fiyati 68 tl raporla 40 tl oluyomus ama hemen rapor cikartilmiyor falanmis.bilgim yok raporla ilgili zaten dr bugun yada yarin vurul diyo gozun para gormuyor canim
benim iğnem pregnyl 10 tl iki kutu alıyorum 20 tl sadece
size ovitrelle mi yazıyor dr
isterseniz pregnyl de alabilirsiniz benim dr um pregnyl bulmaya çalış olmazsa ovitrell al demişti bende zar zor buluyorum eczanelerde pek bulunmuyor
Eki Görüntüle 649593 kızlar sizce ikinci çizgi var mı yoksa bana mı öle geliyo
Eki Görüntüle 649593 kızlar sizce ikinci çizgi var mı yoksa bana mı öle geliyo
kızlar benim kahverengi akıntı kesildi sarıya döndü sanki bugun 2 saat çarşıda dolaştım ondanmı oldu acaba
canim bisey diyemicem.usuttunmu acaba ama adet onceside olabilir
neyse canım hayırlısı adettir büyük ihtimal cumartesi doktordan randevu aldım izmite dönüyorum cuma günü gideyimdee doktora hem kontrol etsin hemde dozu arttırsın bu ay bende inciri deniycem zd86 nasıl olduğunu anlayırsın baan dimi
neyse canım hayırlısı adettir büyük ihtimal cumartesi doktordan randevu aldım izmite dönüyorum cuma günü gideyimdee doktora hem kontrol etsin hemde dozu arttırsın bu ay bende inciri deniycem zd86 nasıl olduğunu anlayırsın baan dimi
Ben de öyle yapıyorum arkadaşım. Progestan almadım. Bakalım beklemedeyim. Dr.um gerekseydi söylerdi sanırım. Ayrıca 21.gün testi de istemedi. Adet olsan da olmasan da gel dedi. Ben de öyle yapacağım.mrb.cnm,
benim klomende ikinci ayım, geçen ay adetin 3.günü başladım klomene ve sabah-akşam 5 gün içtim, 14.gün dr.çağırdı ve 29 mm.yumurtam oluşmuştu çatlatma iğnesi yaptı ve 17.gün de progestana başla dedi. ama muayene sırasında herşeyin çok iyi olduğunu ve bünyemin klomene iyi cevap verdiğini söylemişti.
bu ayda aynı tedaviyi uyguladı (klomen+ovitterella+progestan)
diyeceğim şu ki, kendi kafana göre sakın progestanı içme, çünkü bunlar hormon ilaçları sonuçta
dr.un bir bildiği vardır belki ondan vermemiştir, istersen bir telefon et sor derim ben:26:
benim iğnem pregnyl 10 tl iki kutu alıyorum 20 tl sadece
size ovitrelle mi yazıyor dr
isterseniz pregnyl de alabilirsiniz benim dr um pregnyl bulmaya çalış olmazsa ovitrell al demişti bende zar zor buluyorum eczanelerde pek bulunmuyor
evet canim ovitrelle veriyor benimki ikisindede onu vuruldum.bakalim bu ay ne olcak yiprandim artik.sen ne guzel kendini teselli edebiliyosun.(sormasak soylemiceksin) klomene basladigini.
Kızlar klomen gaz şişkinlik yapar mi?
Beş gün kullandım bugün bitti ve çok yememe rağmen felaket bir şişkinlik var komşum birşeyler var da bizden mi sakliyorsun dedi hatta(
yapıyor cnm yapıyor gaz da yapıyor şişkinlikte yapıyor
ben yandan bi bakıyorum karnıma başkası görse 5-6 aylık hamile zanneder
Günaydın hanımlar sizlere yaşadıklarımı yazmak istedim troid hastalığı nedeniyle düşük yaptım ve önce troidimi düzelttik sonra klomene başladık önce 3 ay boyunca klomen artı çatlatma iğnesi oldum sonra 2 ay kendi isteğimle ara verdim hormonlar çok yormuştu beni sonra tekrar başladık 4. Klomen ve iğneden sonra adetoldum ama doktoruma gidemedim 5. Klomen için ve gidemediğim o ay yan bu ay gebe kaldım şimdi 5 haftalık hamişim allah kısmet ederse bebişim olacak klomen ve iğneleri kullanırken çok umutsuzdum bana hep ummadığın bir ay gebe kalacaksın dediler aynen öyle oldu nasıl olsa bu ay gidemedik doktora diye çok rahattık artık aşılama yapılacaktı onu düşünürken böyle bir mucizeyle karşılaştık allah isteyen herkese mucizesinid versin