Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kızlar sizde de arada bir kıvamı jöle gibi olan akıntı oluyor mu (klomenle ilgisi varmıdır)

Ben dün öğlen başladım akşam koyu pembe gibi az lekelenme oldum doktorumu aradım inşallah yumurtalıkları uyarıcı etkiye başlamıştır dedi ama daha öyle bir akıntım yok

biz 2 ile başladım 16 mm zor oldu ve doktor gebelik olmazsa bir dahaki ay doz arttıracaz dedi yumurtalarım nazlı olduğu için. genelde 2 ile başlıyo

aren aynı sorunu bende yaşıyorum az önce sormuştum jöle gibi, sümüksü. Ama sürekli olmadı, 2-3 günde bir kez gördüğüm oldu. Entresan, klomenle alakası varmı diye düşündüm

Çift çizgiyi görürsünüz inşallaaah hayırlı haberler verin bizede

aren aynı sorunu bende yaşıyorum az önce sormuştum jöle gibi, sümüksü. Ama sürekli olmadı, 2-3 günde bir kez gördüğüm oldu. Entresan, klomenle alakası varmı diye düşündüm

valla bilmiyorum canım benim çatlatma iğnemde 17. günüm en son gördüğümün rengi sanki sarıdan biraz daha koyuydu

benim her ay oldugu gibi klomende etkilemedi ve 27.gunumde adet oldum hic sasmiyor masallah :) benimde normalde en fazla 5 gun surerdi sadece ilk gun cok gelirdi sonralari azalirdi son bir kac aydir azaldi iyice ve en fazla 3 gun suruyor ama bu sefer cok fazla kanamam geliyor sebebi klomen sanirim..kisa sureli olmasida rahim kendini hamilelige hazirlarmis bir yerde okumustum,bunlari okumaktan yakinda hepimiz prof olcaz az kaldi..:)

canim hamileligi hizlandiran kurleri okurken orda erkekler icin kurlerde vardi havuc suyunun cok iyi etkisi varmis havucun suyunun ama naturel olcak kati meyve sIKacagin varsa ordan kendin yap icir,sen arastir yinede..

canim sen yinede dikkatli ol adet olcak olsan,sumuksu gelmemesi lazim ya kahverengi lekeyle basladi yada direk kanaman olur,sen simdi sirt ustu yat ayaklarinida biraz yuksege kaldir ve yat oylece ve insallah senden guzel haberleri alcaz benimde cok yogun kanamam geliyor hic boyle olmazdim..

selam kızlar baya yazmışsınız okudum ama tek tek cevap vermek zor olucak :) öncelikle tedaviye başlayanlar hayırlı olsun ben sadece bir ay kullandım sonuç negatif herkes hamilesin dedi belirtiler den evet hamileyimmmm dedim fakat doktora gittigimde tüplerimde sorun gördügünü boşuna ilaç vermeyelim lapaoraskopiyle bakalım dedi ve beni emin olmak adına başka merkezde ultrsaona gönderdi fakar ben gitmedim cünkü kendisi bilmiyormu neden baskasına gönderiyor diyee emin olmak için neyse doktorum ertesi gün aradı ve sonucu sordu gitmedigimi kafamın karıstıgını söyledim bana dedigi git ve emin olalım ona göre yol alalım bir an önce bebegin olsun :::::: doktorumun araması peşime düşmesi bir yandan hoşuma gitsede bir yandanda neden sorusunu getirdi bende durumlar bölee size gelirsek bendede sarı yogun akıntılar olmuştu ona takılmayın idrarda cıkmadan boşuna kan testide yaptırmayın 40 tl ye özelde yaptırdım ertesi gün hastalandım verdigim paralaramı acim cektigim agrılaramı vee suanda cıkmazda kaldıgımammı doktora gitmeme kararı aldım iyimi kötümü bilöiyoeum umarım kendi kendine olur olmazsa zaman kaybetcem ve tekrardan sıfırdan başlıcam herkese umutlu olun diyen ben cıkmazdayım rabbim duysun sesimizi mücadelemize karsılık bir tane versin yeter ::

bana şu gün ilişki falan diye hiç birşey demedi ben yinede işimi sağlama alırım çok saol canım bilgin için

Bozulsun artık bu düzennnnnnnnnnn
9 ay 10 gün ve sonrası ile birlikte 12 ay kırmızıları görmek istemiyorum............

be sümüksü akıntım hafif kahveye döndü kızlar sanırım kırmızılar banada geldi. herşey allahtan ama içim rahatladı napim hic değilse varmı yokmu stresinden kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…