çünkü canım doktor dedi ki,
zaten bunlar hormon ilaçları ve sana bunları boşuboşuna içiriyorum şu anda, çünkü senin ne yumurtlamada nede yumurtanın büyümesinde sorunun yok,
bizim sorunumuz eşimin ileri hızlı hareketli spermlerinde ve spermlerin işini kolaylaştırmak için bir kaç ay bu klomeni deneyelim dedi ve
eğer yine olmazsa benim yaşımdan dolayı zaman kaybetmemek için aşılamaya, oda olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi.
yani eğer benim yaşım küçük olsaydı, bana bekleyin olur diycekmiş.... ama diyemiyor, her geçen gün zaman kaybı olduğundan..:18:
zaten bu zamana kadar hep bekleyin olur dediler bizde bekledik 4,5 sene
evlendiğimizden beri ilk defa tedaviye başladık işte o da 2.ayımızdayız klomende...
bu arada 40 gündür falan da eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum kızlar, bu gün adet olunca çarşıda aklıma geldi birde arı sütü bal polen diye birşey varmış ondanda alıp yedireyim kocişe diyorum. kız yazık oda içmem demiyor, her gün içiyor ya... cnm benim...
yalnız çok utanıyorum aktara gidip, arı sütü bal polen falan almaya, keçiboynuzunu bile çok utanarak alıyorum
sanki böyle ne bilim, akıllarına başka bişi gelicek :82: acaba kılık değiştiripdemi gitsem aktara :82: sanki işleri güçleri yokda beni düşünüyor aktarlarda ama .... napsam bilmiyorum yaaa
bu keçi boynuzunu yediriyonmu kocana kür nasıl oluyo gerçi benim kocisin herşeyi normal ama merak ettim
cnm çıkıyordum tam ama hemen kısacak söyliyim sana,
gerçi sana gerek kalmıycak sen hamilesin ama...
saraçoğlunun tarifi var internette keçiboynuzu sürü saraçoğlu diye arattır çıkıyor.
öyle yedirme değil canım yedirme olsa keşke o kolay ama, suya atıp 3 dk kaynatıp 20 dk demlendiriyorsun falan uğraşmalı yaniiii, ama napalım...
hadi hoşçakal...
kızlar meraba bende 7 aydan beri allah nasip ederse çocuk düşünüyorum bugün doktora gittim tahlil falan istedi yumurtalarıma baktı çok şükür hiç bi sorun çıkmadı aslında adet düzensizliğinden gitmiştim bide çocuk düşündüğümü söyledim adet söktürücü verdi bide klomen diye bi ilaç adetin 3. günü kullanmaya başla dedi ama başkada birşey demedi.. bu ilaç yumurtlama oluşumuna mı yarıyo şimdi ben ilacı bitirdikten nezaman bi süre sonra ilişkiye gircem ?
yok kız yapmam inat ettim cuma yapıcam hastaneye gidip kan testi yapıcam. acele ettimde ne oldu şimdiye kadar 2 gün geçince heveslenip yapıyodum sonuç ortada
merhaba yeni üyeyim,aranıza yeni katılıyorum..
ben de klomen kullandım bu ay ilk kez,haftasonu da çatlatma iğnemi oldum,15. günümde...
vücudum klomene hemen tepki verdi,herşey yolunda dedi doktor ama bakalım bekliyoruz....
ilk kullanımda hamile kalanlar olmuş bu beni heyecanlandırıyo..inşallah herkes için bu ay güzel haberler almak vaktidir!! inşallah...
uzulme canim biliyorum ne desem bos ama sen umudunu hic kaybetme onunde yep yeni bir ay var insallah o zaman melegin senle olcak herserde vardir bir hayir. kendine iyi bak ilaca ne zaman baslicaksin belli mi?
kızlar iyi haberlerim yok, bu sabah kırmızı kartı yedim ve oyun dışı kaldım
bugün adetimin 32.günüydü, çatlatma iğnesinden sayarsak da 18.günüm...
hamilelik belirtilerine bir daha inanmıycam, bütün belirtiler oldu (bulantı ve baş dönmesi hariç) ama sonunda yine kırmızı kart...
bu arada dün o kadar kızdığım gebelik testinin de günahını almışım, demek ki doğru göstermiş, dün gece saatler sonra bile baktım biliyor musunuz silik çok silik bile olsa bir çizik görüyüm diye ama yok, tek çizgi ve sonsuz bir beyazlııııkkk, demekki doğruymuş.. yani kazayla saatler sonra ikinci bir çizgi falan çıksaydı inanıcaktım ve bugün daha da kötü olucaktım heralde..
heralde düşük yapıyorum diye hastaneye koşardım
yani adetlerimin ne kadar düzenli olduğu bir kez daha ispatlanmış oldu, normalde 26-27 günde bir adet olurdum, geçen ay klomenle 32.günde adet olmuştum, bu ayda yine 32.günde adet oldum.klomende bile bir düzenim var yani ... içine tüküriyim böyle düzeniiinnn :84: nerde bu devlet, nerde bu millet
Canim merhaba,dun aksam erkenden uyumusum.insallah onumuzdeki aya bakicaz ama bu bana ders olsun bukadar belirtiyi hamilelige yormiycam bu ay kesin gozuyle bakiyordum ama napalim bundada vardir mutlaka bir hayir.ben yarin basliyorum canim klomene gunde 1 tane 12.gunde kontrole gitcem,eger bu ayda olmazsa doktorum 1 ay dinlenme molasi vercek..
kızlar günaydın dün dr günümdü başka bi dr günde 1 klomen verdi dün kontrole başka biyere gittim dr hiç yumurtan yok hiç bir etkisi olmamış dedi şok oldum hiçmi yok yumurtam dedim sen kaç tane içtin dedi günde 1 dedim kızım o hiççç bi işe yaramaz günde 2 alman lazım olmazsa günde 3 dedi günde iki içilir zaten içindede 10 tane var dedi eee dedim nolucak bu ay geçmiş ola dedi bu ayki hakkını kullanmışsın bidahaki ay tekrar gel adetin 5 ci günü başlayalım takiple devam edelim olmadı igne vururuz dedi ve 3 ay üst üste içersen 5 6 ay ara vermek zorundasın yumurtalarını sürekli dürtersen başka bi problem olmaya başlar dedi bugün gidip kuru incir alıcam bu ay kesinlikle hamilelik olmazmış bari bidahaki aya hazırlık olur
Arkadaşlar yeni katıldım aranıza herkese merhaba öncelikle,4 aylık evliyim 24 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri doktorlardayım sadece ilaç ile regl görebiliyorum hastalığımın adı hipogonadizm,şu anda yumurtalıklarım ve rahmim istenilen boyutlarda çok şükür.dün klomen hapına başladım bebek istiyoruz hemen en düşük dozla başladım bakalım yumurta oluşumum olucak mı,5 gün içip 6.gün doktoruma gidicem.Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin içindede bana sağlıklı bi bebiş versin inşallaaaahhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?