• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

sen bu testi uzaktıkca hayellere dalıyoz valla sen gene temkınlı ol kırmızılar gelir falann kaybetmeyelimm seniii :9: :9: :9:

yok canım ya ilk ayya zaten yumurtam umduğum gibi olmadı doktor gebelik olmazsa doz arttırırız dedi o zaman daha umutlu olurum :1:

belirtilerin var mi canim benim adetim 28 ile 30.gun arasi degisiyor . karnimda cok sisti patlayacak gibiyim yaa

sorma bütün belirtiler var canım ama herkeste oluyo belirti oda belirlemiyo yani tek belirti çift çizgi yada hcgnin 100ün üstende olması bana göre

Son düzenleme:
kızlar bir konuda daha uyarmak isterim,

benim periyodum normalde 26-27 günde bir olur ve 6 gün sürerdi

klomenden sonra 32.günde adet oldum geçen ay ve 2 gün sürdü, 3.gün bitti

bu ay ilk günüm bugün bakalım yine aynımı olacak

ama doktora sordum geçen ay neden 32 gün sonra olduğu halde 2 günde bitti diye, hatta adama salak salak bide şey dedim, "içeride mi birikti kaldı, bir anormallik var falan" dedim

doktor güldü, klomenin etkisinden dedi yani normalmiş o kadar olması, olayın doğal gidişine müdahale ediyoruz sonuçta bunlar hormon ilaçları dedi.

saol canım beni uyarman iyi oldu hangisi doğru hangisi yanlış bilmiorum allah hayırlısını uygulamayı nasip etsin allah razı olsun

bak sana ilk takipli ayımı anlatıyım.14.gun gittim dr 12mm yumos eyvah dedim buyumucek panikledim sonra bu bal cöreotu vs.gördum denedim 3 gun sonra cagirmişti 3 gun sabah aksam yedim ve kontrole gittim 17.gun catlatma boyutuna geldi catlattık ama tutmadı kısmet degilmiş.sonraki ayy yemedim sadece ilac içtim buyumedi hıı dedim yani bana sadece ilac yetmıcek 3.ayda ilacve incir yedim gunde 5 tane ve 12 gun 18mm oldu yani ben yedim ama kendimi deneyerek yedim ve cıkan sonucu göze aldım.dr söyledim.incir yedigimi kızdı kilo yapıyor yeme falan dedi ama yemeseydın yaa buyumeseydii bunu hiç bir zaman bilemem ama ben faydasına inandım.

oyle canim testi ne zaman yapacan yarin sabah bi dene hatta bence sen hergun dene bana cesaret verirsin

yok kız yapmam inat ettim cuma yapıcam hastaneye gidip kan testi yapıcam. acele ettimde ne oldu şimdiye kadar 2 gün geçince heveslenip yapıyodum sonuç ortada

kızlar bir konuda daha uyarmak isterim,

benim periyodum normalde 26-27 günde bir olur ve 6 gün sürerdi

klomenden sonra 32.günde adet oldum geçen ay ve 2 gün sürdü, 3.gün bitti

bu ay ilk günüm bugün bakalım yine aynımı olacak

ama doktora sordum geçen ay neden 32 gün sonra olduğu halde 2 günde bitti diye, hatta adama salak salak bide şey dedim, "içeride mi birikti kaldı, bir anormallik var falan" dedim

doktor güldü, klomenin etkisinden dedi yani normalmiş o kadar olması, olayın doğal gidişine müdahale ediyoruz sonuçta bunlar hormon ilaçları dedi.

bende 3.gun kullandıgım için kesiliyorum hemen uzuluyorum içerde kanlar bırıkıyor diye ama dr demedim.kızar diye

bende 3.gun kullandıgım için kesiliyorum hemen uzuluyorum içerde kanlar bırıkıyor diye ama dr demedim.kızar diye

ne kızacakmış be, doktor değilmi boşuna okumuş o kadar cevap versin sorularımıza, sordum valla...:1:

zaten bir halt beceremiyorlar, bari sorumuza cevap versinler :1:

ayrıca canım, klomeni içtiğin için kesilmiyor bence, ayın başında klomenle başladığın için az adet olunuyor çünkü

benim bu ay ikinci ayımdı ve 4.gün içmeye başladım zaten 2 günde bitmişti. yani klomeni içmeden....

kızlar bu arada televizyonunu yeni açanlar için :60: bir hatırlatma vtr'si geçiyim :60: kendimle ilgili;

35 yaşındayım, 4,5 senelik evliyim, özel hastaneye gidiyorum ve bende heeeeççç bir sorun yok

eşimde varikosel vardı oda ameliyat oldu ve şu an spermler süper olmasada yeterli görünüyor,

diyeceğim o ki, doktor bende bir sorun olmamasına rağmen, yaşımdan dolayı olayı hızlandırmak için klomeni verdi ve

bu ay için belkide tekrar klomene gerek görmeyebilir öyle demişti yani direk aşılama etabına geçebiliriz...

ne kızacakmış be, doktor değilmi boşuna okumuş o kadar cevap versin sorularımıza, sordum valla...:1:

ayrıca canım, klomeni içtiğin için kesilmiyor bence, ayın başında klomenle başladığın için az adet olunuyor çünkü

benim bu ay ikinci ayımdı ve 4.gün içmeye başladım zaten 2 günde bitmişti. yani klomeni içmeden....

kızlar bu arada televizyonunu yeni açanlar için :60: bir hatırlatma vtr'si geçiyim :60: kendimle ilgili;

35 yaşındayım, 4,5 senelik evliyim, özel hastaneye gidiyorum ve bende heeeeççç bir sorun yok

eşimde varikosel vardı oda ameliyat oldu ve şu an spermler süper olmasada yeterli görünüyor,

diyeceğim o ki, doktor bende bir sorun olmamasına rağmen, yaşımdan dolayı olayı hızlandırmak için klomeni verdi ve

bu ay için belkide tekrar klomene gerek görmeyebilir öyle demişti yani direk aşılama etabına geçebiliriz...

asılamada klomen kullanılmıyormu?

neden hemen aşılama canım birşey yoksa eğer

heee :26:

bilmiyorum canım daha öğretmen orayı anlatmadı :1:

perşembe yada cuma doktora gidicem bakalım anlatırım size gelişmeleri....

emin olmamakla birlikde kullanılıyor catlatılıyor spremler yıkanıp bırakılıyor dıye bılıyorumm ama emin degılım..

neden hemen aşılama canım birşey yoksa eğer

çünkü canım doktor dedi ki,

zaten bunlar hormon ilaçları ve sana bunları boşuboşuna içiriyorum şu anda, çünkü senin ne yumurtlamada nede yumurtanın büyümesinde sorunun yok,

bizim sorunumuz eşimin ileri hızlı hareketli spermlerinde ve spermlerin işini kolaylaştırmak için bir kaç ay bu klomeni deneyelim dedi ve

eğer yine olmazsa benim yaşımdan dolayı zaman kaybetmemek için aşılamaya, oda olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi.

yani eğer benim yaşım küçük olsaydı, bana bekleyin olur diycekmiş.... ama diyemiyor, her geçen gün zaman kaybı olduğundan..:18:

zaten bu zamana kadar hep bekleyin olur dediler bizde bekledik 4,5 sene :38:

evlendiğimizden beri ilk defa tedaviye başladık işte o da 2.ayımızdayız klomende...

bu arada 40 gündür falan da eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum kızlar, bu gün adet olunca çarşıda aklıma geldi birde arı sütü bal polen diye birşey varmış ondanda alıp yedireyim kocişe diyorum. kız yazık oda içmem demiyor, her gün içiyor ya... cnm benim... :48:

yalnız çok utanıyorum aktara gidip, arı sütü bal polen falan almaya, keçiboynuzunu bile çok utanarak alıyorum :17:

sanki böyle ne bilim, akıllarına başka bişi gelicek :82: acaba kılık değiştiripdemi gitsem aktara :82: sanki işleri güçleri yokda beni düşünüyor aktarlarda ama .... napsam bilmiyorum yaaa

kızlar ben cıkıyorum.bugun kıtap aldım onu okucamm byy görusuruz kendinize iyi bakın.Arenbulut teyzesine iyi bak ayaklarını sıcakk tuutt.

Back