bunu bilmiodum yaevet cunku cook buyursede zararlı ama sen bilirsin neyle karsılasacagını bilmiyoruz.ben fikrimi dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu bilmiodum yaevet cunku cook buyursede zararlı ama sen bilirsin neyle karsılasacagını bilmiyoruz.ben fikrimi dedim.
insallah ruyan gerceklesir canim
benimde yeşil mercimek geliyo yerim ben onu o kadar oluyo canım valla ilk başta sanırım
bunu bilmiodum ya
benimde 33. günüm bende yapamıyorum
sen bu testi uzaktıkca hayellere dalıyoz valla sen gene temkınlı ol kırmızılar gelir falann kaybetmeyelimm seniii
saol canım beni uyarman iyi oldu hangisi doğru hangisi yanlış bilmiorum allah hayırlısını uygulamayı nasip etsin allah razı olsunsadece fikrimi soylemek için ulastım sana ama kararı sen ver.
belirtilerin var mi canim benim adetim 28 ile 30.gun arasi degisiyor . karnimda cok sisti patlayacak gibiyim yaa
sorma bütün belirtiler var canım ama herkeste oluyo belirti oda belirlemiyo yani tek belirti çift çizgi yada hcgnin 100ün üstende olması bana göre
saol canım beni uyarman iyi oldu hangisi doğru hangisi yanlış bilmiorum allah hayırlısını uygulamayı nasip etsin allah razı olsun
oyle canim testi ne zaman yapacan yarin sabah bi dene hatta bence sen hergun dene bana cesaret verirsin
kızlar bir konuda daha uyarmak isterim,
benim periyodum normalde 26-27 günde bir olur ve 6 gün sürerdi
klomenden sonra 32.günde adet oldum geçen ay ve 2 gün sürdü, 3.gün bitti
bu ay ilk günüm bugün bakalım yine aynımı olacak
ama doktora sordum geçen ay neden 32 gün sonra olduğu halde 2 günde bitti diye, hatta adama salak salak bide şey dedim, "içeride mi birikti kaldı, bir anormallik var falan" dedim
doktor güldü, klomenin etkisinden dedi yani normalmiş o kadar olması, olayın doğal gidişine müdahale ediyoruz sonuçta bunlar hormon ilaçları dedi.
bende 3.gun kullandıgım için kesiliyorum hemen uzuluyorum içerde kanlar bırıkıyor diye ama dr demedim.kızar diye
ne kızacakmış be, doktor değilmi boşuna okumuş o kadar cevap versin sorularımıza, sordum valla...
zaten bir halt beceremiyorlar, bari sorumuza cevap versinler
ayrıca canım, klomeni içtiğin için kesilmiyor bence, ayın başında klomenle başladığın için az adet olunuyor çünkü
benim bu ay ikinci ayımdı ve 4.gün içmeye başladım zaten 2 günde bitmişti. yani klomeni içmeden....
kızlar bu arada televizyonunu yeni açanlar için bir hatırlatma vtr'si geçiyim kendimle ilgili;
35 yaşındayım, 4,5 senelik evliyim, özel hastaneye gidiyorum ve bende heeeeççç bir sorun yok
eşimde varikosel vardı oda ameliyat oldu ve şu an spermler süper olmasada yeterli görünüyor,
diyeceğim o ki, doktor bende bir sorun olmamasına rağmen, yaşımdan dolayı olayı hızlandırmak için klomeni verdi ve
bu ay için belkide tekrar klomene gerek görmeyebilir öyle demişti yani direk aşılama etabına geçebiliriz...
ne kızacakmış be, doktor değilmi boşuna okumuş o kadar cevap versin sorularımıza, sordum valla...
zaten bir halt beceremiyorlar, bari sorumuza cevap versinler
ayrıca canım, klomeni içtiğin için kesilmiyor bence, ayın başında klomenle başladığın için az adet olunuyor çünkü
benim bu ay ikinci ayımdı ve 4.gün içmeye başladım zaten 2 günde bitmişti. yani klomeni içmeden....
kızlar bu arada televizyonunu yeni açanlar için bir hatırlatma vtr'si geçiyim kendimle ilgili;
35 yaşındayım, 4,5 senelik evliyim, özel hastaneye gidiyorum ve bende heeeeççç bir sorun yok
eşimde varikosel vardı oda ameliyat oldu ve şu an spermler süper olmasada yeterli görünüyor,
diyeceğim o ki, doktor bende bir sorun olmamasına rağmen, yaşımdan dolayı olayı hızlandırmak için klomeni verdi ve
bu ay için belkide tekrar klomene gerek görmeyebilir öyle demişti yani direk aşılama etabına geçebiliriz...
heee :26:
bilmiyorum canım daha öğretmen orayı anlatmadı
perşembe yada cuma doktora gidicem bakalım anlatırım size gelişmeleri....
neden hemen aşılama canım birşey yoksa eğer