:) yarın olcak görücez yine 0.5 i
Aramıza hoşgeldin:)
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Bende klomenle ilk ayımdayım ancak bana iğne vermedi doktorum.
Doktorların klomenden sonra iğne verenler ve ve vermeyenler olarak ikiye ayrıldıklarını düşünüyorum:)
igne olmusmuydun.
test yapmadın mı?yazdın da ben mi kaçırdım yoksa?
hoşbuldum :)
hadi bakalım inşallah ilk ay amacına ulaşanlardan oluruz..
doktorlar konusunda ben de aynı fikirdeyimvardır herhalde bir bildikleri..
ben de iğne vurulmıcaktım ama doktorum yumurtaları beğendi,değerlendirelim dedi..
iğneden sonra o gece dahil 3 gün ardarda,sonra gün aşırı ilişki dedi...bu gün aşırı kısmı ne zamana kadar olmalı acaba..
Yapmiyorum test inat ettim bu adetle inatlasiyorum ya gelecek test yapmadan yada test yaptigimda 9ay gelmiycegini gosterecek bana cumaya kadar sure verdim kendisine
Yapmiyorum test inat ettim bu adetle inatlasiyorum ya gelecek test yapmadan yada test yaptigimda 9ay gelmiycegini gosterecek bana cumaya kadar sure verdim kendisine
21. günden sonra olmuyor diye biliyorum ben ama sen yine de değerlendir zamanlarını. En azından son bir haftaya kadar..
23. günden sonra eşimle bikaç gün bir arada olamıcaz da o günler önemliyse kaçırmış olmıyım diye sordum,sağol cevabın için..
Sabrına hayran kaldım :)
Cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım:)
Saygılarımla
21.22.23. günlerden önce çatlıyormuş zaten. Ki sen iğne de yaptırmışsın. İlk seferde tutar inşallah :)
Persembe yapabilirim soz vermiyimde :26:
Yani canim 0.1i goreceksem test yapsam ne yazar. Bekleyin beni anacim :26:
ayy sağol httpinşallah herkesinki tutsun bi an evvel,sağlıkla.......
Nasıl da girdik kafasına:)
Nette baktım da ovulasyondan en erken 10 gün sonra kanda çıkarmış.
Biz 0.0 - 0.1 görmicezde kim görecek.
Erken daha
Ben dunden beri ugrasiyorum.Artik birakcam yakasini kiiz kocasida merak etmiyomu acaba adam baski yapsa belki yapar tessttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?