Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

:) yarın olcak görücez yine 0.5 i

igne olmusmuydun.sorumun cvp gordumm yaa sen igne olmadigin icin bilmiyorum ama ignenin icindeki ilacdan dolayi benim yanlis pozitif cikabilir canim

Son düzenleme:

hoşbuldum :)
hadi bakalım inşallah ilk ay amacına ulaşanlardan oluruz..
doktorlar konusunda ben de aynı fikirdeyim vardır herhalde bir bildikleri..
ben de iğne vurulmıcaktım ama doktorum yumurtaları beğendi,değerlendirelim dedi..
iğneden sonra o gece dahil 3 gün ardarda,sonra gün aşırı ilişki dedi...bu gün aşırı kısmı ne zamana kadar olmalı acaba..

igne olmusmuydun.

Yok canım bana sadece klomen verdi 6 ay kullacakmışım.
İğne vermedi ayın 13.de gittiğimde 20mm olduğunu gördük.
Yarında gidip progestrona baktırıcam çatlamış mı diye. Zaten çatlamadıysa gebelik de olmamış olacak. çatladıysa da % 25 ihtimal..

21. günden sonra olmuyor diye biliyorum ben ama sen yine de değerlendir zamanlarını. En azından son bir haftaya kadar..

Yapmiyorum test inat ettim bu adetle inatlasiyorum ya gelecek test yapmadan yada test yaptigimda 9ay gelmiycegini gosterecek bana cumaya kadar sure verdim kendisine

catladiiimmm ortadan ikiye merakdan benimkini ogrenemeden gitcem. hani idrar yapcaktin sennn

21. günden sonra olmuyor diye biliyorum ben ama sen yine de değerlendir zamanlarını. En azından son bir haftaya kadar..

23. günden sonra eşimle bikaç gün bir arada olamıcaz da o günler önemliyse kaçırmış olmıyım diye sordum,sağol cevabın için..

Kizlar bisey soyliyim hic bu kadar planli gitmemistim iliski konusunda ve bu ay gecen aylara nazaran daha sakinim ama cook sakin degil nazaran daha sakin su stres yenmeye calisiyorum.

Merhaba kızlar.
Ben de bu ay klomenin başlayacağım inşallah.
Dr um reglim 3. Günü başlamamı , 8. Gün de kontrole gelmemi söyledi. Sanırım bazı Dr lar 5. Gün başlatıyorlarmış klomene. Acaba benimki erken mi?? Bu konu hakkında bilgim yok. Yumrtanın kaç mm olması gerekiyor? çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor? fiyatı ne kadar? vs. Biraz özet geçebilirseniz sevinirim.
Herkesin yumoşlarının bir an önce bebişle dönüşmesi dileğiyle

Nette baktım da ovulasyondan en erken 10 gün sonra kanda çıkarmış.
Biz 0.0 - 0.1 görmicezde kim görecek.
Erken daha

Evet canim erken daha test icin yukarda duzeltmede bisey yazdim bende o risk de var igne yuzunden

Ben dunden beri ugrasiyorum.Artik birakcam yakasini kiiz kocasida merak etmiyomu acaba adam baski yapsa belki yapar tessttt

Canım vardır bir bildiği, dediğim gibi ben sabrına hayran kaldım. Bırakalım cuma yapsın:)
Ayıptır söylemesi benim 8 günüm var bu gece hazır lavaboya gidiyorum bir idrar testi yapayım dedim
Sonra foss tabi. Dedim bir ümit ama olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…