Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Arkadaşlar yarın adetin 21.günü progestron hormonuna bakmak için kan vericem. (yumurtlama kontrolü)
Hazır kan vermişken betaHCG ye de baktırsam mı. Bat 7-8 gün var çok mu erken olmuş olur ?

Arkadaşlar yarın adetin 21.günü progestron hormonuna bakmak için kan vericem. (yumurtlama kontrolü)
Hazır kan vermişken betaHCG ye de baktırsam mı. Bat 7-8 gün var çok mu erken olmuş olur ?

Doktorum 5 gun kala cıkar demıstı, oncesındede cıkar mı bılmıyorum ama ufakda olsa cıkar bence :)

O zaman ben yinede vereyim :)
Hayır çıkmazsa bir yanım yine olmadı diyecek, diğer yanım henüz erken.

Hani umut güzel bir şeydi:)

Umut her zaman guzeldır yaa :) bencede sen yaptır varsa cıkar kesın. Cunku arkadas yaptırmıstı onun kı 2.75 gıbı bı deger cıkmıstı sonrada yukselerek devam ettı:)

kızlar iyi haberlerim yok, bu sabah kırmızı kartı yedim ve oyun dışı kaldım

bugün adetimin 32.günüydü, çatlatma iğnesinden sayarsak da 18.günüm...

hamilelik belirtilerine bir daha inanmıycam, bütün belirtiler oldu (bulantı ve baş dönmesi hariç) ama sonunda yine kırmızı kart...

bu arada dün o kadar kızdığım gebelik testinin de günahını almışım, demek ki doğru göstermiş, dün gece saatler sonra bile baktım biliyor musunuz silik çok silik bile olsa bir çizik görüyüm diye ama yok, tek çizgi ve sonsuz bir beyazlııııkkk, demekki doğruymuş.. yani kazayla saatler sonra ikinci bir çizgi falan çıksaydı inanıcaktım ve bugün daha da kötü olucaktım heralde..

heralde düşük yapıyorum diye hastaneye koşardım

yani adetlerimin ne kadar düzenli olduğu bir kez daha ispatlanmış oldu, normalde 26-27 günde bir adet olurdum, geçen ay klomenle 32.günde adet olmuştum, bu ayda yine 32.günde adet oldum. klomende bile bir düzenim var yani ... içine tüküriyim böyle düzeniiinnn :84: nerde bu devlet, nerde bu millet

bende bende baktircam yarin kanda cikarmi kanda yaptirsammi?ama ben igne oldugum icin yanlis cikar sonuc neyse sgk dr gidiyorum bu testti yaptirirken sorarim ona

uzulme canim sende yeni aya yeni umutlarla basla hic moralini bozma dun diyodun ya yarin gercek gunum diye iyi bekletip daha da umutlandirmadi seni

Oyun dışı kaldım da nesi! önümüzdeki maçlara bakalım arkadaşım.
Annem hep şöyle der bir şeyin olacağı varsa da kafaya taktıkça olmaz. Rahat olmak lazım biraz ama biz çoğumuz oturup her ay kendimizi dinliyor ve her kıpırtıyı belirti sanıyoruz. Benim geçen ay lekelenmem bile olmuştu dedim tamam şimdi oldu. Ama o lekelenme kisttenmiş.
Başım döndü sürekli, stres sıkıntı hep. Adetim ilk kez tam bir hafta gecikmişti testler yine negatif.
Benim 8 günüm kanda yarın kanda çıkar mı diye burada arkadaşlara soruyorum hemen ardından evdeki gebelik testlerinden yapıp o bahsettiğin sonsuz beyazı görüyorum.
Klomenle 32. gün yazdığın iyi olmuş bende gecikmeyi hamileliğe yormam. 28 de bir oluyorum 1 gün geçse hamiyim, hamilemiyim, hamile olmalıyım diye dolaşıyorum.
Bu yüzden zaten her ay psikolojik belirtiler yaşayıp sonra hayal kırıklığına uğruyoruz.
Eşime bakıyorum çok rahat.. Olmuş, olmamış, günü gelmiş, geçmiş hiç kafasına takmıyor, benim gibi internette fink atmıyor araştırıp sorgulamıyor. Ben ne söylersem ona kanaat ediyor. Bazende olup olmadığını soruyor. Ama hepsi bu. Yok ovulasyon, yok SAT yok BAT yok gün aşırı, tempo vs.. rahat yani:) Olan bana oluyor düşünmekten.

Canım cok sagol
Gelsın artık bebıs haberlerıı, bılmem anlatabıldım mııı :)

Canim biliyorsun bizim millet olarak bir sloganimiz var hani durmak yok yola devam diye artik darisi bu aya canimcim benim adetimin 33. Gunu ama herkeze kirmizi kart geliyo banada gelicek galiba :-S

merhaba yeni üyeyim,aranıza yeni katılıyorum..
ben de klomen kullandım bu ay ilk kez,haftasonu da çatlatma iğnemi oldum,15. günümde...
vücudum klomene hemen tepki verdi,herşey yolunda dedi doktor ama bakalım bekliyoruz....
ilk kullanımda hamile kalanlar olmuş bu beni heyecanlandırıyo..inşallah herkes için bu ay güzel haberler almak vaktidir!! inşallah...

Aramıza hoşgeldin:)
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Bende klomenle ilk ayımdayım ancak bana iğne vermedi doktorum.
Doktorların klomenden sonra iğne verenler ve ve vermeyenler olarak ikiye ayrıldıklarını düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…